Έβγαλα ένα νέο κομμάτι. Συναισθήματα;

Στο εχω πει 1000 φορες, τωρα εισαι πλεον 18 χρονων, πρεπει να σταματησεις επιτελους να ακους Malmsteen. :-X

Ελα σε παρακαλω Bill, μη με νευριαζεις Κυριακατικα...
eeee.png

Δεν έχω βγάλει και κανένα κομμάτι του ακόμα  :'( Τώρα τελευταία το έχω ρίξει στα σκληρά,Pantera,Black Label Society,Firewind,μέχρι και Feared.Ειδικά τους τελευταίους μην τους ακούσεις,θα με κράξεις! ;D

Έχω ξαναγράψει οτι ολόκληρο το "Out of this world" είναι μια ωδή στη lead rock κιθάρα.

Aξεπέραστο phrasing,φοβερή μελωδικότητα,υποψία ύπαρξης έκτου δακτύλου(το οποίο επιμελώς και τεχνιέντως κρύβεται στα βίντεο).

Το solo του "Superstitious" δεν είναι καν από τα δυσκολότερα του άλμπουμ.

Το έχω ψάξει σας λέω...

Και έχω καταλήξει με παραμορφωμένα δάκτυλα.Απλά,κάποια πράγματα δεν παίζονται(από μένα τουλάχιστον).

Αφιερωμένο στον Waterfall-Κ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Grey είπε:
Έχω ξαναγράψει οτι ολόκληρο το "Out of this world" είναι μια ωδή στη lead rock κιθάρα.

Aξεπέραστο phrasing,φοβερή μελωδικότητα,υποψία ύπαρξης έκτου δακτύλου(το οποίο επιμελώς και τεχνιέντως κρύβεται στα βίντεο).

Το solo του "Superstitious" δεν είναι καν από τα δυσκολότερα του άλμπουμ.

Το έχω ψάξει σας λέω...

Και έχω καταλήξει με παραμορφωμένα δάκτυλα.Απλά,κάποια πράγματα δεν παίζονται(από μένα τουλάχιστον).
Έτσι ακριβώς.

Textbook, ε χμμ.. TextCD, εεε... CDbook... δηλαδή... whatever...

Αυτό το Thread βρωμάει.

Xezontai, katoyriountai ,είναι αλκοολικοί βρωμάν μπύρα και τρώνε σαλάμια .

Αίσχος-ντροπή-όνυδος ;D ;D ;D

Grey είπε:
Αφιερωμένο στον Waterfall-k...
Να'σαι καλα. Unfortunately, εχω ακουσει τη δισκογραφια του. :-X

(δεξου τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους... ;D) 

RayDTutto είπε:
Samy έχεις να μοιραστείς καμιά σχετική εμπειρία;
Δεν είχα ποτέ την υπομονή πολλές φορές και την ικανότητα να βγάλω κάποιο τραγούδι . Όσες διασκευές- ελάχιστες- παίξαμε με τη μπάντα πάντα τους άλλαζα τα φώτα  ;D ;D ;D

Τώρα σχεδιάζω να κάνω μια διασκευή ,αλλά εκτός του ότι θα με βοηθήσουν μερικοί από τους καλύτερους παιχταράδες του ΝΟΙΖ εγώ θα παίζω γιουκαλίλι ,το οποίο στο αυθεντικό τραγούδι δεν υπάρχει, οπότε δεν παίζει να ''λερωθώ''. Απλά αν καταφέρουμε να το βγάλουμε όμορφο θα αγαλιάσει η ψυχή μου  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back