- Πόντοι
- 398
Τι θες να πεις Γιάγκο?fusiongtr είπε:Άντε ανοίξτε όλοι τα μάτια σας.
Όλα πενηνταράκια θα σας τα κάνω?

Τι θες να πεις Γιάγκο?fusiongtr είπε:Άντε ανοίξτε όλοι τα μάτια σας.
Ότι έλεγα εγώ στην στάση, άλλοι τα λένε στο λεωφορείο.Tamtam είπε:Τι θες να πεις Γιάγκο?![]()
Βρε σας έκοψα το κρέας γύρο, και μου το θέλετε κιμά? ;D ;D ;D ;DTamtam είπε:Και η θεωρία συνωμοσίας αυτή, έχει να κάνει μόνο με τη σχέση Eurovision - συγκεκριμένων αθλημάτων (ποδόσφαιρο/άντε και μπάσκετ) ή επεκτείνεται και σε άλλους τομείς διακρίσεων; Π.χ. Formula , βραβεία Νόμπελ, Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ κλπ.;
Σοβαρά, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αφού δεν θέλεις να το εξηγήσεις, αλλά θα σου πω ότι πλην αυτών των συμπτώσεων που αναφέρεις, στην πλειοψηφία των νικητών του θεσμού, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο - να κερδίζουν δηλαδή τον διαγωνισμό τραγουδιού και την επόμενη χρονιά να κάνουν διάκριση στο ποδόσφαιρο. Τότε θα είχαμε πρωταθλητές Ευρώπης τη Λιθουανία και το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα και τη Φινλανδία, έλεος δηλαδή.fusiongtr είπε:Βρε σας έκοψα το κρέας γύρο, και μου το θέλετε κιμά? ;D ;D ;D ;D
Κάντε μόνοι σας και κανένα συνδυασμό! ;D ;D
Βρε αν το κάνανε συνέχεια, θα το έπαιρνε πρέφα ο κοσμάκης. ;DTamtam είπε:Σοβαρά, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αφού δεν θέλεις να το εξηγήσεις, αλλά θα σου πω ότι πλην αυτών των συμπτώσεων που αναφέρεις, στην πλειοψηφία των νικητών του θεσμού, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο με άλλους νικητές
Ιταλός υπάρχει που να το διεκδικεί?Φιούζιε, άμα δούμε Πορτογάλο νικητή και στο motogp πάει, το πατάνε όλοι το κουμπί. ;D
Εδώ είμεθα Ροσσικοί μίστερ, δεν τα ρωτάνε αυτά! ;Dfusiongtr είπε:Ιταλός υπάρχει που να το διεκδικεί?
Μάλιστα.X-minor είπε:Εδώ είμεθα Ροσσικοί μίστερ, δεν τα ρωτάνε αυτά! ;D
Αν, λέω αν, το έπαιρνε, να περίμενες την επόμενη διάκρισή της (αν δεν είχε προηγηθεί κάποια διάκριση, που είναι πιο συνηθισμένο).Tamtam είπε:Την τελευταία φορά που κοίταξα Γιουροβίζιο ήταν πριν από 10 χρόνια, μου είχε αρέσει ένα κομμάτι από τη Βοσνία, αλλά σιγά μην έπαιρνε ποτέ το βραβείο.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΟΙfusiongtr είπε:Καλά ρε παιδιά, ποιός πήρε το τελευταίο EURO (2016)?
Η Πορτογαλία.
Ποιός κέρδισε στην Eurovision 2017?
Η Πορτογαλία.
Πότε πήραμε εμείς EURO?
Το 2004.
Πότε κερδίσαμε στην Eurovision?
Το 2005.
Άντε ανοίξτε όλοι τα μάτια σας.
Εδώ συμμετέχει η Ελλάδα και η Τουρκία, με την Αυστραλία έχεις πρόβλημα;Tamtam είπε:Μάλλον έχω χάσει επεισόδια τατελευταία δέκα χρόνια... συμμετέχει η Αυστραλία στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό τραγουδιού; !!!
Γιατί όχι και η Ανδρομέδα ή το Ζήτα Ρετίκαλι;
Δεν ξέρω αν τρολάρεις ή αν προσπαθείς να το γυρίσεις σε (γεω)πολιτική συζήτηση που θα προκαλέσει έριδες και flame war, αλλά η Ελλάδα συμμετέχει στη Eurovision τα τελευταία 50 χρόνια. Από το 1974 αν ξέρω καλά.trolley είπε:Εδώ συμμετέχει η Ελλάδα και η Τουρκία, με την Αυστραλία έχεις πρόβλημα;
Καλό και αυτό...
Ανυπομονώ για K-pop με σχιστομάτικα πιπίνιαTamtam είπε:Μάλλον έχω χάσει επεισόδια τατελευταία δέκα χρόνια... συμμετέχει η Αυστραλία στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό τραγουδιού; !!!
Γιατί όχι και η Ανδρομέδα ή το Ζήτα Ρετίκαλι;
Όχι δεν τρολάρω, δηλαδή όχι περισσότερο από τους προλαλήσαντες οι οποίοι ανιχνεύουν μοτίβα σε απονομές διεθνών βραβείων. Η Τουρκία πάντως, δεν είναι Ευρώπη με οποιαδήποτε έννοια, η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη ακόμη παρά τις δάφνες και πολλές χώρες του Ανατολικού Μπλοκ επίσης την παλεύουν σιγά-σιγά. Οπότε, μία απορία όντως εγείρεται.Tamtam είπε:Δεν ξέρω αν τρολάρεις ή αν προσπαθείς να το γυρίσεις σε (γεω)πολιτική συζήτηση που θα προκαλέσει έριδες και flame war, αλλά η Ελλάδα συμμετέχει στη Eurovision τα τελευταία 50 χρόνια. Από το 1974 αν ξέρω καλά.
Για την Τουρκία, Αυστραλία, Aρμενία κλπ. χώρες δεν είμαι και τόσο βέβαιος.
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα έχουνκάποια επίσημη εξήγηση οι διοργανωτές (η οποία με αφήνει παγερά αδιάφορο).
+1000Rebel_Of_South είπε:Ανυπομονώ για K-pop με σχιστομάτικα πιπίνια
γιατί όχι και baby metal
Και λίγο bollywood για την φάση
;D ;D ;D
είναι γνωστό ότι η Ελλάδα είναι μια Αφρικάνικη χώρα λευκώνtrolley είπε:Όχι δεν τρολάρω, δηλαδή όχι περισσότερο από τους προλαλήσαντες οι οποίοι ανιχνεύουν μοτίβα σε απονομές διεθνών βραβείων. Η Τουρκία πάντως, δεν είναι Ευρώπη με οποιαδήποτε έννοια, η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη ακόμη παρά τις δάφνες και πολλές χώρες του Ανατολικού Μπλοκ επίσης την παλεύουν σιγά-σιγά. Οπότε, μία απορία όντως εγείρεται.