Eurovision 2017: Salvador Sobral (Portugal)

fusiongtr είπε:
Άντε ανοίξτε όλοι τα μάτια σας.

Όλα πενηνταράκια θα σας τα κάνω?
Τι θες να πεις Γιάγκο?  :D

Tamtam είπε:
Τι θες να πεις Γιάγκο?  :D
Ότι έλεγα εγώ στην στάση, άλλοι τα λένε στο λεωφορείο. :D

Απλά αυτό.

Εγώ βέβαια, ούτε το τραγούδι έχω ακούσει, ούτε καν ήξερα ότι είχε τέτοιο πράγμα χθες.

Την χώρα που θα κέρδιζε όμως, την ήξερα από το καλοκαίρι. ;)

Άντε να μάθετε μπαλίτσα πρώτα. 8) ;D ;D ;D ;D ;D

Και η θεωρία συνωμοσίας αυτή, έχει να κάνει μόνο με τη σχέση Eurovision - συγκεκριμένων αθλημάτων (ποδόσφαιρο/άντε και μπάσκετ) ή επεκτείνεται και σε άλλους τομείς διακρίσεων; Π.χ. Formula , βραβεία Νόμπελ, Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ κλπ.;

Tamtam είπε:
Και η θεωρία συνωμοσίας αυτή, έχει να κάνει μόνο με τη σχέση Eurovision - συγκεκριμένων αθλημάτων (ποδόσφαιρο/άντε και μπάσκετ) ή επεκτείνεται και σε άλλους τομείς διακρίσεων; Π.χ. Formula , βραβεία Νόμπελ, Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ κλπ.;
Βρε σας έκοψα το κρέας γύρο, και μου το θέλετε κιμά? ;D ;D ;D ;D

Κάντε μόνοι σας και κανένα συνδυασμό! ;D ;D

Πείτε μου ασούμε, ποιός θα πάρει το Τσάμπιονς Λίγκ?

Εγώ το ξέρω, αλλά δεν το λέω.

fusiongtr είπε:
Βρε σας έκοψα το κρέας γύρο, και μου το θέλετε κιμά? ;D ;D ;D ;D

Κάντε μόνοι σας και κανένα συνδυασμό! ;D ;D
Σοβαρά, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αφού δεν θέλεις να το εξηγήσεις, αλλά θα σου πω ότι πλην αυτών των συμπτώσεων που αναφέρεις, στην πλειοψηφία των νικητών του θεσμού, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο - να κερδίζουν δηλαδή τον διαγωνισμό τραγουδιού και την επόμενη χρονιά να κάνουν διάκριση στο ποδόσφαιρο. Τότε θα είχαμε πρωταθλητές Ευρώπης τη Λιθουανία και το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα και τη Φινλανδία, έλεος δηλαδή.

Το τραγούδι τ'άκουσα σήμερα στο παρόν θέμα. Το Ελληνικό δεν το'χω ακούσει καν, ούτε και τίποτα άλλο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως με άφησε παγερά αδιάφορο. Κυρίως επειδή μου φάνηκε απλά σαν το crazy της Billie Holiday με άλλους στίχους. Η δήλωση του κυρίου, δε, με ξένισε ακόμα περισσότερο.

Φιούζιε, άμα δούμε Πορτογάλο νικητή και στο motogp πάει, το πατάνε όλοι το κουμπί.  ;D

Tamtam είπε:
Σοβαρά, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αφού δεν θέλεις να το εξηγήσεις, αλλά θα σου πω ότι πλην αυτών των συμπτώσεων που αναφέρεις, στην πλειοψηφία των νικητών του θεσμού, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο με άλλους νικητές
Βρε αν το κάνανε συνέχεια, θα το έπαιρνε πρέφα ο κοσμάκης. ;D

Επιλεκτικά γίνονται όλα λέμε. ;D

Μάθετε μπαλίτσα, κάθε απόγευμα ένα-δύο με τον τοίχο 50 φορές.

Να αλλάζετε εύκολα την μπάλλα σε μικρό χώρο λέμε.

Βρε Ταμταμ πλάκα κάνω. :)

Φιούζιε, άμα δούμε Πορτογάλο νικητή και στο motogp πάει, το πατάνε όλοι το κουμπί.  ;D
Ιταλός υπάρχει που να το διεκδικεί?

fusiongtr είπε:
Ιταλός υπάρχει που να το διεκδικεί?
Εδώ είμεθα Ροσσικοί μίστερ, δεν τα ρωτάνε αυτά!  ;D

X-minor είπε:
Εδώ είμεθα Ροσσικοί μίστερ, δεν τα ρωτάνε αυτά!  ;D
Μάλιστα.

Είμαι άσχετος με το σπορ, αλλά .... αυτός θα το πάρει ναούμ. ;)

Παίξτο και στοίχημα άμα θες.

;D ;D ;D

Χ-minor,

το πορτογαλέζικο, θυμίζει τα πάντα σε chord progression, crooning style, με μια εσάνς από musical και edith piaf ξέρω'γω. Αλλά πέτυχε, γιατί αυτή η μουσική είναι αξεπέραστη (και ψηφίζεται από ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας -και συχνά μουσικού background).

Την κάνει αυτό κακή; Κάθε άλλο. Απλά, αποδεικνύει ότι ορισμένα "new old stock" πράγματα είναι larger than life. Κάτι σαν "new retro" σα να λέμε.

Φούζιε, ευτυχώς ma man, που κάνεις πλάκα! Δεν φτάνει που χάνουμε από τα Φερόε, να καταλήξουμε να χάνουμε και από την Αρμενία για να πάρει τίτλο βάσει συνωμοσίας, θα ήταν όνειδος.

Πάντως, παίζουν σίγουρα και εθνικές συμπάθειες στις ψήφους - ρωτήστε και τη Ρουσλάνα. Ή την ΕΡΤ και το ΡΙΚ.

;D

Την τελευταία φορά που κοίταξα Γιουροβίζιο ήταν πριν από 10 χρόνια, μου είχε αρέσει ένα κομμάτι από τη Βοσνία, αλλά σιγά μην έπαιρνε ποτέ το βραβείο.

Η θεωρία (μέσες-άκρες) έχει ως εξής.

Αν δείτε κάποια φωτοβολίδα, μην σταματάτε να την κοιτάζετε όταν σβήσει.

Να την κοιτάζετε μέχρι να πέσει κάτω.

Μάλλον πολλά αποκάλυψα.

Tamtam είπε:
Την τελευταία φορά που κοίταξα Γιουροβίζιο ήταν πριν από 10 χρόνια, μου είχε αρέσει ένα κομμάτι από τη Βοσνία, αλλά σιγά μην έπαιρνε ποτέ το βραβείο.
Αν, λέω αν, το έπαιρνε, να περίμενες την επόμενη διάκρισή της (αν δεν είχε προηγηθεί κάποια διάκριση, που είναι πιο συνηθισμένο). ;)

EDIT: Η Τουρκία πήρε την τρίτη θέση στο Μουντιάλ του 2002, και κέρδισε στην Eurovision το 2003.

Τι άλλο θέλετε πια? ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fusiongtr είπε:
Καλά ρε παιδιά, ποιός πήρε το τελευταίο EURO (2016)?

Η Πορτογαλία.

Ποιός κέρδισε στην Eurovision 2017?

Η Πορτογαλία.

Πότε πήραμε εμείς EURO?

Το 2004.

Πότε κερδίσαμε στην Eurovision?

Το 2005.

Άντε ανοίξτε όλοι τα μάτια σας.

Όλα πενηνταράκια θα σας τα κάνω?
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΟΙ

Το κομμάτι εντελώς αδιάφορο για μένα

@tamtam που και που ακούγονται εκπληκτικά τραγούδια

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς.... Australia 12 points! ;D ;D

Μάλλον έχω χάσει επεισόδια τατελευταία δέκα χρόνια... συμμετέχει η Αυστραλία στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό τραγουδιού; !!!

Γιατί όχι και η Ανδρομέδα ή το Ζήτα Ρετίκαλι;

Tamtam είπε:
Μάλλον έχω χάσει επεισόδια τατελευταία δέκα χρόνια... συμμετέχει η Αυστραλία στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό τραγουδιού; !!!

Εδώ συμμετέχει η Ελλάδα και η Τουρκία, με την Αυστραλία έχεις πρόβλημα;

Καλό και αυτό...

Πάντως παίδες, έχει ενδιαφέρον ότι μιλάτε για αθλητικά. Είναι σαν τους οπαδούς μίας ομάδας που κέρδισε ("γιούπι, κερδίσαμε") έναντι μίας που έχασε ("χάσανε, τα κωλόπαιδα").

trolley είπε:
Εδώ συμμετέχει η Ελλάδα και η Τουρκία, με την Αυστραλία έχεις πρόβλημα;

Καλό και αυτό...
Δεν ξέρω αν τρολάρεις ή αν προσπαθείς να το γυρίσεις σε (γεω)πολιτική συζήτηση που θα προκαλέσει έριδες και flame war, αλλά η Ελλάδα συμμετέχει στη Eurovision τα τελευταία 50 χρόνια. Από το 1974 αν ξέρω καλά.

Για την Τουρκία, Αυστραλία, Aρμενία κλπ. χώρες δεν είμαι και τόσο βέβαιος.

Είμαι σίγουρος όμως ότι θα έχουνκάποια επίσημη εξήγηση οι διοργανωτές (η οποία με αφήνει παγερά αδιάφορο).

Tamtam είπε:

Ανυπομονώ για K-pop με σχιστομάτικα πιπίνια

γιατί όχι και baby metal

Και λίγο bollywood για την φάση

;D ;D ;D

Tamtam είπε:
Δεν ξέρω αν τρολάρεις ή αν προσπαθείς να το γυρίσεις σε (γεω)πολιτική συζήτηση που θα προκαλέσει έριδες και flame war, αλλά η Ελλάδα συμμετέχει στη Eurovision τα τελευταία 50 χρόνια. Από το 1974 αν ξέρω καλά.

Για την Τουρκία, Αυστραλία, Aρμενία κλπ. χώρες δεν είμαι και τόσο βέβαιος.

Είμαι σίγουρος όμως ότι θα έχουνκάποια επίσημη εξήγηση οι διοργανωτές (η οποία με αφήνει παγερά αδιάφορο).
Όχι δεν τρολάρω, δηλαδή όχι περισσότερο από τους προλαλήσαντες οι οποίοι ανιχνεύουν μοτίβα σε απονομές διεθνών βραβείων. Η Τουρκία πάντως, δεν είναι Ευρώπη με οποιαδήποτε έννοια, η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη ακόμη παρά τις δάφνες και πολλές χώρες του Ανατολικού Μπλοκ επίσης την παλεύουν σιγά-σιγά. Οπότε, μία απορία όντως εγείρεται.

Rebel_Of_South είπε:
Ανυπομονώ για K-pop με σχιστομάτικα πιπίνια

γιατί όχι και baby metal

Και λίγο bollywood για την φάση

;D ;D ;D
+1000

Γιατί και μια Βραζιλιάνικη σάμπα, λίγη μας πέφτει; Ή ένα έθνικ τρίο από το Ιράν;

Στη Καραϊβική έχουν λέει κάθε Παρασκευή προκριματικά calypso πάρτυ για την επόμενη Eurovision. 

trolley είπε:
Όχι δεν τρολάρω, δηλαδή όχι περισσότερο από τους προλαλήσαντες οι οποίοι ανιχνεύουν μοτίβα σε απονομές διεθνών βραβείων. Η Τουρκία πάντως, δεν είναι Ευρώπη με οποιαδήποτε έννοια, η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη ακόμη παρά τις δάφνες και πολλές χώρες του Ανατολικού Μπλοκ επίσης την παλεύουν σιγά-σιγά. Οπότε, μία απορία όντως εγείρεται.
είναι γνωστό ότι η Ελλάδα είναι μια Αφρικάνικη χώρα λευκών

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back