Ελένη Φουρέιρα - Eurovision 2018

Όλα υπάρχουν. Μπορεί και κοπέλες που διαπρεπουν στη σοουμπιζ να πάνε με απλούς μεροκάματιαρηδες. Έχει συμβεί, έχει συμβεί και σε εμένα. Και αν δεν κρατήσει πολύ δεν πειράζει.

Απλά είναι δύσκολο να κρατηθούν τέτοιοι έρωτες για ταξικοκοινωνικους λόγους. Μπορεί όμως να συμβεί.

Και πόσες και πόσοι της σοουμπιζ είναι δυστυχισμένοι, εξαρτημένοι, άρρωστοι με βαριά ψυχικά νοσήματα.

Τα 20000 μπορεί να έχουν και βαρύ τίμημα για κάποιους. Να φτάσεις εκεί αλλά τόσο κλονισμενος που θα στα πάρουν οι γιατροί και μπορεί να πεθάνεις και στην ψάθα.

Μην μας ξεγελά αυτό που βλέπουμε στο γυαλί.

Είναι σκληρή η ζωή για όλους.

Πως τα φέρνει.

Ο καπιταλισμός είναι ικανός να πραγματοποιήσει τα πιο όμορφα όνειρα αλλά και να φέρει και τους πιο φρικιαστικους εφιάλτες.

Και ο παράδεισος μπορεί να μετατραπεί σε μια ισόβια κόλαση μέσα σε μια στιγμή.

Και όσο πιο ανταγωνιστικη γίνεται μια κοινωνία στο βωμό της ευμάρειας των αριθμών και του profit, της απόλυτης υπηροχης και κυριαρχίας, τόσο πιο δύσκολα συγχωρούνται λάθη, μουχαχαχα χάχα

cos_dr είπε:
Και όσο πιο ανταγωνιστικη γίνεται μια κοινωνία στο βωμό της ευμάρειας των αριθμών και του profit, της απόλυτης υπηροχης και κυριαρχίας, τόσο πιο δύσκολα συγχωρούνται λάθη, μουχαχαχα χάχα

Και εδώ είναι το λάθος σου. Ο ανταγωνισμός δεν έχει να κάνει με τους αριθμούς. Ο ανταγωνισμός παίρνει τη μορφή των αριθμών στον καπιταλισμό, όπως παίρνει τη μορφή την κομματικής ανέλιξης στον κομμουνισμό. Η διαφορά είναι ότι ο Μπιλ Γκέιτς ο πετυχημένος καπιταλίστας προσφέρει και ένα γ*μημένο προϊόν, ενώ ο Μπέρια ο πετυχημένος κομμουνιστής μόνο αίμα προσφέρει.

Ας πάει και το παλιάμπελο, αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί, το νού σου Σαΐνη, έρχεται ο moderator ΒΟΟΜ  ;D ;D ;D 

Mac vs PC, Analogue vs Digital, Κομουνισμός vs Καπιταλισμού, Παράδεισος vs Κόλαση, Βουνό vs  Θάλασσα, Single coils vs Humbuckers, Ξάπλα vs Δουλειά, Μύκονος vs Σαντορίνη και λοιπά άλυτα διλήμματα, καλό είναι να αναπτύσσονται κάτω απο τον αρμόδιο τίτλο αντί να διαχέονται σε κάθε άσχετο τόπικ. Κουράστηκα χωριανοί...  :police:

Πως φαίνεται το forum των μουσικών:

yameth είπε:
Παράδεισος vs Κόλαση, Ξάπλα vs Δουλειά,
Και καπάκι

Εντάξει δεν υπάρχει τέτοιο ερώτημα. Single coil ασφαλώς.

Ενώ ας πούμε ο Παράδεισος δεν είναι αρκετά προφανές παράδειγμα, και οι Single coil είναι;  ;D ;D ;D Εντάξει, δίκιο έχεις.  ;D

Superfunk είπε:
Μη σας πω οτι για πολυ καιρο απο τωρα για ΜΙΑ εμφανιση της θα παιρνει το ΣΥΝΟΛΟ των ΕΤΗΣΙΩΝ συνταξεων ΟΛΩΝ εδω μεσα στο ΝΟΙΖ  ;D
Φίλος με σοκάρεις. Τόσους πολλούς συνταξιούχους έχουμε στο Noiz;

ΥΓ: Εντάξει, γνωρίζω ορισμένους... γέροντες, αλλά και πάλι δεν μου βγαίνουν τα "κουκιά"  ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος με σοκάρεις. Τόσους πολλούς συνταξιούχους έχουμε στο Noiz;

ΥΓ: Εντάξει, γνωρίζω ορισμένους... γέροντες, αλλά και πάλι δεν μου βγαίνουν τα "κουκιά"  ;D
Των ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ συνταξεων φιλωΟΥΣ ξερεις αυτον που ΔΕΝ θα παρουμε ποτε μας  ;D ;D ;D

Ενταξει εσυ εισαι και διασημος μπασιστας οποτε θα παρεις ΜΕΓΑΛΗ συνταξη (100 ευρω το μηνα τα εχεις σιγουρα) εμεις να δουμε τι θα κανουμε....α ρε ΓΙΩΡΓΗ μας εκαψες  ;D ;D

Δεν διάβασα τα σχόλια σας

δεν θέλω να θίξω ευαίσθητα θέματα ( τα σημεία των καιρών )

αλλά

Η γιουροβίζιον είναι ένα σοου που κάνει "γκελ" σε συγκεκριμένο κοινό και αυτό το κοινό δεν νοιάζεται αν μια κοπέλα θα εμφανιστεί σέξυ .... Η εποχή της Παπαρίζου και του Σάκη έχει περάσει προ πολλού

Τώρα αν είσαι ΛΟΑΤ friendly και μιλάς για μπουλινγκ ή γενικά χτυπάς στο συναίσθημα είσαι στην 3αδα  .

Τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει η Κοντσίτα, ένα ομορφόπαιδό που μίλαγε για μπουλιγγκ , ένα παλικάρι με προβλήματα υγείας και μια κοπέλα με θεματολογία για την Κριμαία νομίζω κλπ κλπ κλπ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back