ESP JAPAN

Μερικά πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις είναι:

Λύση 1: Μαθαίνεις ιαπωνικά :?

Λύση 2: Βρίσκεις Ιαπωνέζα γκόμενα :? :?

Λύση 3: Χρησημοποιείς το babelfish για να μεταφράσει τη σελίδα στα αγγλικά και ο θεός βοηθός από κει και πέρα.

Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP.

Τι έχεις βάλει στο μάτι;;;

Μερικά πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις είναι:
Λύση 1: Μαθαίνεις ιαπωνικά :?

Λύση 2: Βρίσκεις Ιαπωνέζα γκόμενα :? :?

Λύση 3: Χρησημοποιείς το babelfish για να μεταφράσει τη σελίδα στα αγγλικά και ο θεός βοηθός από κει και πέρα.

Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP.

Τι έχεις βάλει στο μάτι;;;
Mια horizon.... (όχι εγώ ένας φίλος...)

Πράγματι αυτή την έψαχνα και εγώ ένα διάστημα και δεν την βρήκα.Στα πρόσφατα προσπέκτ της ESP έχει την έκδοση χωρίς floyd

Αν δεν κολλάει ο φίλος σου στο headstock:
http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?sw=esp+horizon&x=0&y=0

Δυστυχώς οι γνώσεις μου στα γιαπωνέζικα ακόμη δεν είναι σε αυτό το επίπεδο για να σε βοηθούσα στην παραγγελία :cry:
Mα αυτό το headstock έχει και αυτή...

@janick: πού υπάρχει;

Αυτη εχει το μυτερο γωνιωδες headstock ενω η αλλη εχει καμπυλωτο και το esp ειναι με αλλη γραμματοσειρα. Το καμπυλωτο ειναι του custom μοντελου horizon (τουλαχιστον πριν αρκετους μηνες που το ειχα κοιταξει).

edit: Δηλαδη κατι σαν αυτο:

http://www.brettgarsed.com/gear/images/esp_horizon.jpg

Ρε σεις σας είπα για την horizοn I που είναι πιο κάτω από την ctm... Δείτε τη

Καλα ντε μη βαρας! :lol: :lol: Οπως ειπε και ο jasemeister : Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP.

Δεν βλεπω αλλη λυση.

Υ.Γ. Ουτε τα δικα μου ιαπωνικα ειναι αρκετα ωστε να μπορεσω να βοηθησω, δεν εχω γνωση ολων των kanji της σελιδας.

Μπας και είναι μοντέλο μόνο για την Ιαπωνία; Κάτι τέτοια ψιλολέει το site (αν δεν τα μπέρδεψα πάλι). Ούτε με search στο google δεν βρίσκω πληροφορίες για αυτή την κιθάρα, παρά μόνο σε κάτι γιαπωνέζικα site.

Επ konu ασχολείσαι και εσύ με γιαπωνέζικα; Λαμπρά λαμπρά :D :D :D :D

Καλα ντε μη βαρας! :lol: :lol: Οπως ειπε και ο jasemeister : Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP.
Δεν βλεπω αλλη λυση.

Υ.Γ. Ουτε τα δικα μου ιαπωνικα ειναι αρκετα ωστε να μπορεσω να βοηθησω' date=' δεν εχω γνωση ολων των kanji της σελιδας.[/quote']

Eννοείς να γραφτώ στο forum;

Καλύτερα να στείλεις email στην εταιρία. Να πάρεις επίσημη απάντηση :wink: .

Αν δεν απαντήσουν τότε ρώτα στο forum.

Σύμφωνα με όσα ιαπωνικά ξέρω, δε μπορείς από αυτό το direct shop να παραγγείλεις κιθάρες (ή τον κατάλογο), και δη στην Ελλάδα, παρά μόνο να κάνεις custom made παραγγελία. Μην σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια...

:D

Edit: lol, όλοι οι ιαπωνομαθείς σε ένα forum???

Κι άλλος, κι άλλος.... :D :D :D :D :D

Ούτε στο animeplanet.gr και anime.gr τόσοι!!!!!!

Πωπω χαρά..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Επ konu ασχολείσαι και εσύ με γιαπωνέζικα; Λαμπρά λαμπρά :D :D :D :D
Edit: lol' date=' όλοι οι ιαπωνομαθείς σε ένα forum???[/quote']

Ναι! Ιαπωνομαθης και Ιαπωνολατρης και εγω παιδια! :D Και οντως μαζευομαστε σιγα σιγα καμποσοι! :D :D

Χα λαμπρά να κάνουμε και fun club. Δηλαδή τι οι υπόλοιποι μάγκες είναι που χωρίστηκαν σε fenderικούς και gibsonικούς; :lol: :lol: :lol:

Δεν βλεπω αλλη λυση.

Υ.Γ. Ουτε τα δικα μου ιαπωνικα ειναι αρκετα ωστε να μπορεσω να βοηθησω' date=' δεν εχω γνωση ολων των kanji της σελιδας.[/quote']

Eννοείς να γραφτώ στο forum;

Αυτο που λεει ο boukaw7 κανε. Πρωτα email στην εταιρεια και αν δεν βγαλεις ακρη ρωτα στο φορουμ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back