- Πόντοι
- 36
Mια horizon.... (όχι εγώ ένας φίλος...)Μερικά πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις είναι:
Λύση 1: Μαθαίνεις ιαπωνικά :?
Λύση 2: Βρίσκεις Ιαπωνέζα γκόμενα :? :?
Λύση 3: Χρησημοποιείς το babelfish για να μεταφράσει τη σελίδα στα αγγλικά και ο θεός βοηθός από κει και πέρα.
Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP.
Τι έχεις βάλει στο μάτι;;;
Mα αυτό το headstock έχει και αυτή...Αν δεν κολλάει ο φίλος σου στο headstock:
http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?sw=esp+horizon&x=0&y=0
Δυστυχώς οι γνώσεις μου στα γιαπωνέζικα ακόμη δεν είναι σε αυτό το επίπεδο για να σε βοηθούσα στην παραγγελία![]()
Καλα ντε μη βαρας! :lol: :lol: Οπως ειπε και ο jasemeister : Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP.
Δεν βλεπω αλλη λυση.
Υ.Γ. Ουτε τα δικα μου ιαπωνικα ειναι αρκετα ωστε να μπορεσω να βοηθησω' date=' δεν εχω γνωση ολων των kanji της σελιδας.[/quote']
Eννοείς να γραφτώ στο forum;
Επ konu ασχολείσαι και εσύ με γιαπωνέζικα; Λαμπρά λαμπρά![]()
![]()
![]()
![]()
Edit: lol' date=' όλοι οι ιαπωνομαθείς σε ένα forum???[/quote']
Ναι! Ιαπωνομαθης και Ιαπωνολατρης και εγω παιδια!Και οντως μαζευομαστε σιγα σιγα καμποσοι!
![]()
![]()
Καλα ντε μη βαρας! :lol: :lol: Οπως ειπε και ο jasemeister : Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP.
Δεν βλεπω αλλη λυση.
Υ.Γ. Ουτε τα δικα μου ιαπωνικα ειναι αρκετα ωστε να μπορεσω να βοηθησω' date=' δεν εχω γνωση ολων των kanji της σελιδας.[/quote']
Eννοείς να γραφτώ στο forum;
Αυτο που λεει ο boukaw7 κανε. Πρωτα email στην εταιρεια και αν δεν βγαλεις ακρη ρωτα στο φορουμ.