ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑAAAΝ,ΓΚΑΡΑ-ΓΚΑΝ-ΓΚAAAΑΝSuperfunk είπε:ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ,ΓΚΑΡΑ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ
ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ -ΓΚΑΝ,ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ!!![]()
![]()
Όρισε BPM... 8)antouan_z είπε:Οσο για τον Κυριο ELavd αποδεχομαι την προκληση του και αυτο μονο και μονο για να ακουσουν μερικοι νεοι λιγο αληθινη jazz και το πως πρεπει να παλλονται τα χερια μας στο μανικι....
ΑΧ,ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΑΓΟΡΙ!!και το πως πρεπει να παλλονται τα χερια μας στο μανικι....
Σκάφοι λάιγετε ραι αγράμαται, όχι σκάφι. Ταγάρ.Superfunk είπε:ΑΧ,ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΑΓΟΡΙ!!και το πως πρεπει να παλλονται τα χερια μας στο μανικι....![]()
Δεν αλλαξες ακομα και εκει στα ξενα με αυτους τους σοβαρους τζαζιστες που φορανε ζιβαγκο,παιζουν με σκαφιδια και καπνιζουν Γκολουαζ![]()
(δεν μου λες αγορασες και τραγιασκα??
![]()
)
Δυστυχως αγαπητε φιλο Νικο..τα χρηματα μου φτανουν ισα ισα για να πηγαινω τα εσωρουχα μου στο γειτονικο πλυντηριο και για να τρωω τα βασικα...Superfunk είπε:ΑΧ,ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΑΓΟΡΙ!!και το πως πρεπει να παλλονται τα χερια μας στο μανικι....![]()
Δεν αλλαξες ακομα και εκει στα ξενα με αυτους τους σοβαρους τζαζιστες που φορανε ζιβαγκο,παιζουν με σκαφιδια και καπνιζουν Γκολουαζ![]()
(δεν μου λες αγορασες και τραγιασκα??
![]()
)
Μέσα...antouan_z είπε:146 BPM
AYTOΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ BIRELLI LAGRENE...KAI ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΑ ΔΙΕΣΗ!!!
Εισαι ενταξει...περιμενω
Κόψε την πίπα, θα σε πονέσει ο λαιμός σου... :-XΤσιγαρο το εκοψα..Με εμαθαν εδω τα παιδια την πιπα και απο τοτε εχω περιορισει τα εξοδα...
Καλά...στο 0:37 φαίνονται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οι flatwound. Επίσης... θέλεις άμεσα ρύθμιση trussrod.elavd είπε:....
Και μέχρι να post-άρει (αν το τολμήσει βέβαια...) σας παραθέτω ένα...screenshot από το mixdown της ηχογράφησης... 8)
....
Άσε μας κι εσύ ρε εξυπνάκια...harilatron είπε:Επίσης... θέλεις άμεσα ρύθμιση trussrod.