Μπα.... σφαχτείτε πρώτα μεταξύ σας, και μετά θα ταπεινώσω το νικητή σε αγώνα επίδειξης.elavd είπε:Άσε μας κι εσύ ρε εξυπνάκια...Επίσης... θέλεις άμεσα ρύθμιση trussrod.
Λες να περίμενα ΕΣΕΝΑ να μου το πεις? Στραβός είμαι ? Δε τη βλέπω την κυματομορφή?
Μπας και θες ΚΙ ΕΣΥ να μπεις στη σειρά μετά τους antouan_z και blue για κόντρα? Ε?
Η αλήθεια είναι ότι ακόμη με την 335 είμαι λίγο "έξω από τα νερά μου", όντας φανατικός Fender-άκιας...mc04043 είπε:το funky μου άρεσε κι αυτό πολύ αλλά μου φάνηκε πως το παίξιμο ήταν κάπως "δειλο" για φανκ.. κατά την άποψή μου θα έπρεπε να το "ρίχνεις λίγο πιο έξω" όταν παίζεις φανκ![]()
Σε ευχαριστω για το κομπλιμέντο...αυτό που πραγματικά μ'άρεσε στο παίξιμό σου και που πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό, μιας και μιλάμε για κλιπακια μερικών δευτερολέπτων, είναι αυτο τα ανεπαίσθητο vibrato που κάνεις και κάνει την κιθάρα να ακούγεται σαν τεχνίτης τραγουδιστής
μπράβο!
+1000000000000000 :-\mc04043 είπε:Επειδή το θέμα έχει πάρει ηλίθια τροπή, θα απαντήσω σοβαρά, μπας και σταματήσει πια αυτό το πράγμα που ένα θέμα καταντάει να έχει άπειρες σελίδες που δεν προσφέρουν τίποτα σε κανένα.
Πςςςς.....Ερεθισμενο αγορι...Εγω ειμαι..ναι ....Η Ηλιθια τροπη...spy είπε:+1000000000000000 :-\Επειδή το θέμα έχει πάρει ηλίθια τροπή, θα απαντήσω σοβαρά, μπας και σταματήσει πια αυτό το πράγμα που ένα θέμα καταντάει να έχει άπειρες σελίδες που δεν προσφέρουν τίποτα σε κανένα.>
Όντως, δεν περίμενα από τα κλιπάκια της 335 να καταλήξουμε σε link για τσόντες. Ηλία, γράψε κανένα jam ακόμα ...
Πού ξέρεις ότι είμαι αγόρι; Μπορεί να είμαι ανικανοποίητη νοικοκυρά που μπαίνει στο Noiz για να θαυμάζει μακριά ...μανίκια. ;D ;D ;Dantouan_z είπε:Πςςςς.....Ερεθισμενο αγορι...Εγω ειμαι..ναι ....Η Ηλιθια τροπη...
Ναι είναιspy είπε:elavd, το pickguard μου είναι μακρύτερο από το δικό σου ή κάνω λάθος; ;D ;D ;D
Καλά μη φανταστείς ότι είμαι και πολύ πιο γρήγορος με πένα ...longshadow είπε:Αρχικά υπέθεσα οτι "κρατιόσουνα", αλλά μετά διάβασα ότι έπαιξες μόνο με τον αντίχειρα..(that explains it..)΄...