ES-335 clip (Sleepwalk + άλλα 3 clips)

Πας καλά ρε; Ποιό δούλεμα; Σε λίγες μέρες θα δεις.

kwstas79 είπε:
Πας καλά ρε; Ποιό δούλεμα; Σε λίγες μέρες θα δεις.
Συγνώμη έβαλες flat στην Kramer σου ή στην Jackson ? ;D :P

ΡΟΦΛ!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Άψογος ο ήχος στο κλιπάκι. Τι χορδές έχεις βάλει;

spy είπε:
Άψογος ο ήχος στο κλιπάκι. Τι χορδές έχεις βάλει;
PYRAMID 11-48 flatwound:

http://www.thomann.de/gr/pyramid_gold_011048.htm

Τις πήρα πιο πολύ για πειραματισμό για να δω αν μου κάνουν.

Επειδή μάλλον θα καθιερώσω τις flat για λίγο καιρό, μάλλον θα αγοράσω κάποια στιγμή Dogal ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επίσης να πω, ότι στο clip παίζω a la WES (τρομάρα μου...), μόνο με τον αντίχειρα δηλαδή...

40.jpg

Θα γίνεις τζαζίστας; Αν ναι, βάλε flat και στις Telecaster!  :D

Πάντως, διαπιστώνω κι εγώ ότι για να βγάλεις jazzy ήχο με την 335 οι flat χορδές είναι απαραίτητες. Δυστυχώς, με τέτοιες χορδές χάνεται επίσης και η φοβερή απόκριση της 335 στη δυναμική του παιξίματος. Εγώ πειραματίζομαι συνέχεια και δεν έχω καταλήξει σε κάτι.

elavd είπε:
Επίσης να πω, ότι στο clip παίζω a la WES (τρομάρα μου...), μόνο με τον αντίχειρα δηλαδή...
Ναι, το κατάλαβα από τις οκτάβες που έπαιζες και από τη γενική μουντίλα. ;)

spy είπε:
Θα γίνεις τζαζίστας; Αν ναι, βάλε flat και στις Telecaster!  :D
Αν συνεχίσω έτσι, το κόβω σε 150 χρόνια, θα μάθω το "οτολίβς" ;D

Πάντως, διαπιστώνω κι εγώ ότι για να βγάλεις jazzy ήχο με την 335 οι flat χορδές είναι απαραίτητες.
Νομίζω, ότι οι flat είναι απαραίτητες, ακόμη και αν έχεις hollowbody κιθάρα.

Άλλωστε είναι χρήσιμες και για τα δημοτικά ;)

Πάντως, Δυστυχώς, με τέτοιες χορδές χάνεται επίσης και η φοβερή απόκριση της 335 στη δυναμική του παιξίματος.
Δε θα το έλεγα. Θα δοκιμάσω σήμερα να ηχογραφήσω κάτι που θα δείχνει το αντίθετο ...

Mετα απο απουσια μεγαλου χρονικου διαστηματος λογω του οτι βρισκομαι στο εξωτερικο και συγκεκριμενα στο Berklee College σπουδαζοντας jazz.

Eρχομαι να ποσταρω αναστατωμενος απο το παιξιμο του κυριου Elavd που κυριολεκτικα ηταν ενα συνοθυλευμα  ΤΟΠΙΚΟΥ αυνανισμου στα ταστα και ειλικρινα το χερι που υποστηριζει οτι βαζει για να παιξει και καλα thumb jazz ακουγεται σαν βαριοπουλα που χτυπαει αλβανος εργατης το καταμεσημερο πριν κανει διαλλειμα για μπυρα.Μηδενικη εμφανιση αλλαγης modes..no feeling...

Και ονομαζει { jazz } παναθεμα τον... αμαυρωνοντας αυτό που τόσες δεκαετίες έχουν χτίσει όλοι αυτοί οι σπουδαίοι μουσικοι!!!

Αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι εδω ξημεροβραδιαζομαι και μελεταω τρωγοντας και ζωντας σαν μεταναστης...για να παιξω αυτα που ο κυριος elavd απερισκπετα και χωρις ενοχες βασανιζει απο το σπιτι του εχωντας ζεστο φαγητο το μεσημερι ετοιμο!

#Ντροπη...Κυριε Elavd....Nτροπη για εμας τους ΓΝΗΣΙΟΥς μουσικους..που λιωνουμε στο εξωτερικο..για να παιξουμε αυτα που εσεις βιαζετε χωρις ενοχες!!

Μην του λες τετοια του παιδιου και κανει κανενα απονενοημενο

διαβημα  .... σαν τον Ζαχοπουλο

H αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω τόσο πικρόχολα σχόλια για το παίξιμό μου και ειδικά από εσένα antouan...:(

Σίγουρα δεν είμαι jazz-ίστας, ποτέ δε το ισχυρίστηκα άλλωστε, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα όλοι τουλάχιστον στον πειραματισμό;

Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή? Να ξενιτευτούμε στις Αμερικές όλοι για να μάθουμε να παίζουμε σωστά τα μόουντς και τις χρωματικές...?

Ήμαρτον!

ελα ρε Ηλια δεν καταλαβες οτι κανει πλακα? :) :)

ετσι κι αλλοιως τι να την κανεις τη..τζαζ αφου ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ  δεν βγανεις με αυτην ;D ;D

Αντουαν σε πιο Μπερκλυ εισαι?σε αυτο..της Ανω Μουσουνιτσας  η σε αυτο της...κατω?? :) :)

Superfunk είπε:
ελα ρε Ηλια δεν καταλαβες οτι κανει πλακα? :) :)
Εγώ πάντως αλλιώς τον θυμόμουνα τον κύριο.

Πολύ snob μας έγινε...

tone-snob-tshirt.gif

ε...η πολυ ....μελετη φταιει ....παιζει και του...Αιγαιου τη ..τζαζ καθε μερα με τον ..Σκοφιλντ (το Γιωργο τον Αγροκτηματιδη δηλ.απο την κατω Μουσουνιτσα)...ε,παει χαλασε το παλικαρι.. :) :) :)

μια χαρα την...παιζεις την τζαζ αγορι μου μη τον ακους... :) :)

Αντώνη αφού μας το παίζεις μουσικάρας, έχω να σου προτείνω ένα κομμάτι για μελέτη:

http://www.tangento.net/FaeriesAireandDeathWaltzGIF1.gif

Σε προκαλώ να το μελετήσεις και αν τολμάς να το ηχογραφήσεις για να δούμε όλοι "τι ψάρια πιάνεις" στο America ;)

Ρε αλήτη, ποιόν πας να κοροϊδέψεις; Αφού η σελίδα είναι μαύρη, δεν έχει νότες!!!

kwstas79 είπε:
Ρε αλήτη, ποιόν πας να κοροϊδέψεις; Αφού η σελίδα είναι μαύρη, δεν έχει νότες!!!
Εγώ μια χαρά τις βλέπω και μάλιστα ήδη έχω στήσει μικρόφωνα για να κάνω μια πρώτη δοκιμαστική ηχογράφηση.

Το βράδυ θα ποστάρω τη δική μου εκτέλεση αυτού του μοναδικού κομματιού.

ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝΟΙΚΤΑ τον "κύριο" σε jazz μονομαχία...

Πω-πω τι ΠΟΛΛΕΣ νοτες!!Καλα ε πρεπει να εισαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ κιθαριστας.. :) αν παιζεις και ΠΟΛΥ (μα ΠΟΛΥ ) (μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) ΓΡΗΓΟΡΑ θα ερθεις να με ΜΑΘΕΙΣ και εμενα??

ε? ε?

υ.γ.το Smoke on the Water το παιζεις??? :) :)

Superfunk είπε:
Πω-πω τι ΠΟΛΛΕΣ νοτες!!Καλα ε πρεπει να εισαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ κιθαριστας.. :) αν παιζεις και ΠΟΛΥ (μα ΠΟΛΥ ) (μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) ΓΡΗΓΟΡΑ θα ερθεις να με ΜΑΘΕΙΣ και εμενα??

ε? ε?

υ.γ.το Smoke on the Water το παιζεις??? :) :)
Το παίζω εγώ στο μπάσο αλλά εκεί είναι πιό εύκολο γιατί έχει πιό λίγες χορδές.

Trending...

Νέα θέματα

Back