Συγνώμη έβαλες flat στην Kramer σου ή στην Jackson ? ;Dkwstas79 είπε:Πας καλά ρε; Ποιό δούλεμα; Σε λίγες μέρες θα δεις.
PYRAMID 11-48 flatwound:spy είπε:Άψογος ο ήχος στο κλιπάκι. Τι χορδές έχεις βάλει;
Ναι, το κατάλαβα από τις οκτάβες που έπαιζες και από τη γενική μουντίλα.elavd είπε:Επίσης να πω, ότι στο clip παίζω a la WES (τρομάρα μου...), μόνο με τον αντίχειρα δηλαδή...
Αν συνεχίσω έτσι, το κόβω σε 150 χρόνια, θα μάθω το "οτολίβς" ;Dspy είπε:Θα γίνεις τζαζίστας; Αν ναι, βάλε flat και στις Telecaster!![]()
Νομίζω, ότι οι flat είναι απαραίτητες, ακόμη και αν έχεις hollowbody κιθάρα.Πάντως, διαπιστώνω κι εγώ ότι για να βγάλεις jazzy ήχο με την 335 οι flat χορδές είναι απαραίτητες.
Δε θα το έλεγα. Θα δοκιμάσω σήμερα να ηχογραφήσω κάτι που θα δείχνει το αντίθετο ...Πάντως, Δυστυχώς, με τέτοιες χορδές χάνεται επίσης και η φοβερή απόκριση της 335 στη δυναμική του παιξίματος.
Εγώ πάντως αλλιώς τον θυμόμουνα τον κύριο.Superfunk είπε:ελα ρε Ηλια δεν καταλαβες οτι κανει πλακα?![]()
![]()
Εγώ μια χαρά τις βλέπω και μάλιστα ήδη έχω στήσει μικρόφωνα για να κάνω μια πρώτη δοκιμαστική ηχογράφηση.kwstas79 είπε:Ρε αλήτη, ποιόν πας να κοροϊδέψεις; Αφού η σελίδα είναι μαύρη, δεν έχει νότες!!!
ακομα καλυτερη ερωτηση ειναι η "ποσα τραγουδια ξερεις??" ;D ;D ;DSuperfunk είπε:υ.γ.το Smoke on the Water το παιζεις???![]()
![]()
Το παίζω εγώ στο μπάσο αλλά εκεί είναι πιό εύκολο γιατί έχει πιό λίγες χορδές.Superfunk είπε:Πω-πω τι ΠΟΛΛΕΣ νοτες!!Καλα ε πρεπει να εισαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ κιθαριστας..αν παιζεις και ΠΟΛΥ (μα ΠΟΛΥ ) (μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) ΓΡΗΓΟΡΑ θα ερθεις να με ΜΑΘΕΙΣ και εμενα??
ε? ε?
υ.γ.το Smoke on the Water το παιζεις???![]()
![]()