Gibson ES-335 Dot Reissue & Trademark TM30 amp

Γράφω κι εγώ για να έχω δυο ποστς κολλητά σε σένα* (ένα από κάτω - ένα από πάνω) μπας και έρθει κάποιο από τα δικά σου κατά δω. Οι ενδομοριακές... εεε, ενδοκαρμικές μου δυνάμεις θα το τραβήξουν. Ή μπορεί πάλι να με θυμηθούν και να μου βάλουν μόνοι τους για να μπορώ πια να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.

*: ΛΟΝΓΚΣΑΝΤΟΟΥ ΓΙΑ 16 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΝΕ!!  >:( >:( >:( >:( ;D

blue είπε:
γραφω απλα για να φανει οτι εχω κ αλλο καρμα.
χαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ηλια οσο παει και γινεσαι μεγαλη παιχτουρα... ;)

thanks για το βιντεο..φοβερο!

Μερικες φωτος βιαστικες απο το κινητο μου:

Το καρμα ειναι αριστο,ευκολοπαιχτο,ακουει πολυ καλα τις δυναμικες,απο την ωρα που ηρθε το σκαλιζω σαν μικρο παιδι.Γμτ ειναι κ τετοια η ωρα που δεν μπορω να το τσιτωσω να δω πως δαγκωνει το gain του.Αυριο θα παω στο studio κ θα δουμε πως ακουγεται σε σωστες εντασεις ;)

Five-750870.jpg

five_rights_careerhub.jpg

Και μια απο το κουτι του:

eleni+mandell+-+miracle+of+five.jpg

Θα ακολουθησουν κλιπς ;)

Ωραία δουλειά Ηλία, μπράβο!

Προσωπικά πάθη: θα μπορούσες να επιμείνεις στο Money For Nothing και στο ηπειρώτικο του φινάλε.

Ευχαριστούμε πολύ!! :)

Edit: Πέτρο, σιδεροκέφαλος! (λαμόγιο) ;D ;D

Earendil είπε:
Προσωπικά πάθη: θα μπορούσες να επιμείνεις στο Money For Nothing και στο ηπειρώτικο του φινάλε.
Πριν κάποια χρόνια είχα πιάσει κουβέντα με ένα δημοτικό (νέο σχετικά σε ηλικία και τσιγγάνικης καταγωγής) κιθαρίστα.

Πέραν του ότι έπαιζε με την 335 του απίστευτα περίεργα, χρησιμοποιώντας κάποια micro-bends σε όλες σχεδόν τις νότες του,τα οποία έδιναν εντυπωσιακό ανατολικό ηχόχρωμα, σε κάποια φάση μου λέει:

"Ε παίζω και λίγη ...τshάζ" ;D

Εγώ ψευτοχαμογέλασα δύσπιστα...και του λέω "για παίξε κάτι να σε ακούσω"

Περιττό να πω ότι μετά από αυτό που άκουσα, έκανα 2 εβδομάδες τουλάχιστον να ξαναπιάσω κιθάρα... :-X

Έλκαβλντουλίνι, στο αφιερώνω, με πολύ νόημα και πολύ αράπη:

ωραίο clip! πολύ βοηθητικό!

Εύγε elavd! (και ευτυχώς το έγραψες με την 335... ;)) 8)

alderbody είπε:
Μπραβο Ηλια!

another elavd great!

ευγε!
Θένκγιου Θένκγιου !!! ;D

Ετοιμάσου όταν με το καλό ανέβω Θεσ/κη να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τις strat σου ;)

crisk είπε:
Πολλά μπράβο Ηλία ;)
Thanks ;)

Παρεπιπτόντως, ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα σε ακούσουμε με εκείνη τη Guild Starfire ? ;D

if_it_is είπε:
ωραίο clip! πολύ βοηθητικό!

Εύγε elavd! (και ευτυχώς το έγραψες με την 335... ;)) 8)

Ετοιμάσου όταν με το καλό ανέβω Θεσ/κη να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τις strat σου ;)

Αρχίζεις να μου το χαλάς..... ;D

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back