Εric Claptοn στο Ηρώδειο?

marathon είπε:
Tι σημαίνει Fender απομίμηση?. Το μόνο που δεν είναι Fender στις κιθάρες μου είναι ότι δεν τις αγόρασα από το Στόλλα.

Έχω μπράτσο Fender, μαγνήτες Fender, ηλεκτρικά Fender, ήχο Fender...και την απόδειξη του απόλυτου συναρμολογούμενου, σύν ότι έτσι έφτιαξα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τη Fender της επιλογής μου με λιγότερα λεφτά. Τι περισσότερο έχει από εμένα ένας που αγόρασε μια Fender και τη ξέσκισε στις μόντες? Την ηθική ικανοποίηση του serial number? Στις Fender δεν τη χρειάζομαι...στις Gibson ναι
Ladies & Gentlemen..................... Ξεκουράζω τη βαλίτσα μου  ;D

λογικα θα παω στο κλαφτον!

τοσα χρονια τον κραζω καιρος ειναι να δω κ απο κοντα ολα αυτα που λεω :P

marathon είπε:
Aϋλη προϋπόθεση, τίποτα πιο value for money έχεις?

Δηλ μπορώ να σου αναλύσω (αν και μας τα είπε νομίζω ο Κακανιάρης) τις διαφορές νίτρου-πολυουρεθάνης και πως επηρεάζουν την τελική τιμή...ας πούμε...αλλά μάλλον δεν πρόσεχες!!!
Με τον Κώστα (Κακανιάρη) ήμασταν συμφοιτητές στη Γεωπονική. Έχω κάτι ζαμάνια να τον δω, παρακαλώ στην επόμενη σύναξη για ανταλλαγή κιθαροαπόψεων, και αυτού παρόντος να με καλέσετε. Ευχαριστώ.

Nestoras είπε:
Με τον Κώστα (Κακανιάρη) ήμασταν συμφοιτητές στη Γεωπονική. Έχω κάτι ζαμάνια να τον δω, παρακαλώ στην επόμενη σύναξη για ανταλλαγή κιθαροαπόψεων, και αυτού παρόντος να με καλέσετε. Ευχαριστώ.
Eίσαι από τώρα μέσα!! ;D

Είπα κι εγώ...7 σελίδες για το αν έρθει ο Clapton στην Ελλάδα;; Fender vs Gibson...Τουλάχιστον θα μπορούσε να ήταν Clapton με gibson vs Clapton με Fender για να είναι πιο σχετικό με το θέμα  :) :) :)

Εγώ πάντως θα πάω -αν έρθει- όπως πήγα και πέρσι και τον είδα στο Δουβλίνο.

Και ναι τον προτιμώ με fender, τουλάχιστον στην dominos περίοδο....

http://www.youtube.com/watch?v=QbrKrp2aKVw

audiokostas είπε:
Αν εξαιρέσουμε την συνύπαρξη του με τον τεράστιο Junior Wells, ποτέ δεν ξετρελλάθηκα με αυτόν τον κιθαρίστα.....
Κι εγω δεν τον χωνεψα. Κατα σύμπτωση μολις παρελαβα τον πρωτο δισκο σε CD (Delmark) του Junior Wells " Hoodoo Man blues" με τον Buddy Guy να ανεφερεται με ψευδωνυμο.  Φοβεrος ο junior Wells. Θυμαμαι ακομη συναυλια του στο Μυλο στη Θεσσαλονικη αρχες 90s.\

Γεια σε ολους. Μολις εντοπισα το φορουμ ψαχνοντας επιβεβαιωση για τη συναυλια του Clapton στην Αθηνα.... Απεστειλα και ερωτηματα στα αρμοδια yahoogroups... Nα δουμε... Παντως στα επισημα sites του δεν υπαρχει τιποτε... Και το Ηρωδειο μου φαινεται λιγι υποπτο. 5000 ατομα μονο. Ο ECγεμιζει το Madison Square Garden.... Ζει μια ακομη ακμαια περιοδο στην καριερα του και θα ειναι Η συναυλια!

Α.

Nestoras είπε:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν John Mayall, Albert Collins, Buddy Guy, αρχές δεκαετίας '90, ή τέλος δεκαετίας '80. Με τον Master of the tele να έχει προβληματα με τον ενισχυτή του.
Και Champion Jack Dupree!\

A.

marathon είπε:
30 χρόνια πέρασαν (για κάποιους...), αλλά είδαμε και μεγάλες συναυλίες με καταπληκτικό ήχο (κυρίως στο Lυκαβητό).

Gabriel, Metheny, Georges Benson, Tania Maria...

Tina Turner στην ΑΕΚ

Pink Floyd, Live Aid στο Ολυμπιακό με 70.000 κόσμο...
Kαι μερικα ακομη: McCoy Tyner Latin Band, Wayne Shorter &  Carlos Santana, Modern Jazz Quartet, Dave Brubeck, Dizzy Gilelspie, Art Blakey, Elvin Jones, Dirty Dozen Brass Band, Ella Fitzerald, Πρωτοχρονια με Gravenites/Cipollina, Αlbert King, Dr. John

A.

marathon είπε:
Κανείς δεν γράφει για τον χθεσινό Carlos...καλά μόνο εγώ πήγα? (Και είναι η πέμπτη φορά που τον βλέπω)

Και για να επανέλθουμε...στον Clapton θα πάμε?

off...O μικρός μου γιός είναι απίστευτα τυχερός. Μέσα σε ένα χρόνο είδε (σχεδόν) όλους τους μεγάλους κιθαρίστες. Mark Knopfler, Garry Moore, Jeff Beck, David Gilmour, Carlos Santana και θα δει και τον Clapton...εμένα μου πήρε 30 χρόνια για να τους δώ!
Kαταπληκτικος ο Carlos!!!! Και η μπαντα του!!

Ποτε ηρθε ο Jeff Beck?

A.

bluezlick είπε:
λογικα θα παω στο κλαφτον!

τοσα χρονια τον κραζω καιρος ειναι να δω κ απο κοντα ολα αυτα που λεω :P
Τον κραζεις? Και γιατι?

Ιδιαιτερα τα τελευταια 17 χρονια (αρχης γενομενης της περιοδου Cradle με τις θρυλικες συναυλιες στο fillmore West και την ανεκδοτη ταινια του Scorcese), έχει επαναποδειξει οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους. Μπορει να υπαρχουν δεκαδες καλυτεροι τεχνικα αλλα το feeling του ειναι απιστευτο. Τουλαχιστον στα αυτια μου.

α.

playloud είπε:
δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια, ειμαι και μεγαλος ανθρωπος. Παντως ηταν αυτη που και καλα ακυρωθηκε επειδη ειχαν βγαλει πιο πολλα εισητηρια και κανα 3ωρο πριν την αμολησαν κι οποιος προλαβε προλαβε.

Με την ψυχη στο στομα πηγαμε
Συμφωνα με το http://www.ectours.de/ ηταν το 84:

Sat 28-Jan-1984 Sporting of Athens Athína (Greece)

Sun 29-Jan-1984 Sporting of Athens Athína (Greece)

α.

RiRiIII είπε:
Wayne Shorter &  Carlos Santana...
Αυτή ήταν αρπαχτή (με κακό ήχο). Την έσωσε ο Tony Levin με το stick (και ο Arturo Sandoval)!

Ποτε ηρθε ο Jeff Beck?
Όταν δεν έρχεται το βουνό...πάμε εμείς και το βρίσκουμε ;D

marathon είπε:
μόλις διάβασα στην Ελευθεροτυπία ότι τον Οκτώβριο έρχεται ο Eric στο Ηρώδειο. Ξέρει κανείς τίποτα?
Από εγκυροτατη διοικητικη πηγη μεσα απο το Ηρωδειο/Φεστιβαλ κλπ. η συναυλια του Κλαπτον ειχε πραγματι "προγραμματισθει" (αμφιβαλω αν ο EC το ηξερε...) αλλα δυστυχως ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.... >:( >:( >:(

Όπως και του Cohen (αλλα ολιγο με ενδιεφερε΄μαλλον καθολου).

Συγγνωμη για τα κακιστα νεα΄ελπιζω να διαψευστω... :-[

α.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back