• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Εric Claptοn στο Ηρώδειο?

alderbody είπε:
δεν συμφωνω.

για clapton παντως ειμαι μεσα. (αν αληθευει)
Οχι απλώς θα πάμε αλλά θα του πούμε να παίξει το ίδιο κομμάτι μία με Fender & μία με Gibson για να καταλάβει όλο το Ηρώδειο τη διαφορά.

Και μετά θα του απονείμουμε και πλακέτα "Στον μετριότατο κιθαρίστα και άφωνο τυχάρπαστο της Blues. Από το Νοιζ με γκρίνια..  ;D"

marathon είπε:
Γιατί δεν είναι εφυής?
Μόνο που η εφυϊα του διήρκεσε για 4 album: Fear of music, Remain in light, My life in the bush of ghosts,... Naked. (Άσε που στα 3 πρώτα είχε για αρωγό τον Eno).

audiokostas είπε:
Οχι απλώς θα πάμε αλλά θα του πούμε να παίξει το ίδιο κομμάτι μία με Fender & μία με Gibson για να καταλάβει όλο το Ηρώδειο τη διαφορά.

Και μετά θα του απονείμουμε και πλακέτα "Στον μετριότατο κιθαρίστα και άφωνο τυχάρπαστο της Blues. Από το Νοιζ με γκρίνια..  ;D"
Στον δε Κυναίγειρο που ναι τζόβενο και λικνίζεται στο ρυθμό της μαμποσάμπας θα τον βάλουμε να κουβαλήσει την Κρεμούλα του Αλδερβόδιου την οποία και θα υπογράψει ο φλωροΆγγλος πάραυτα και επειδή είμαστε κιμπάρηδες θα του κάνουμε τη χάρη να του δώσουμε μια Τσέχα υπογεγραμμένη από τον Playbouzouki.

Εγώ θα επιβλέπω  ;D

Μόνο που η εφυϊα του διήρκεσε για 4 album: Fear of music, Remain in light, My life in the bush of ghosts,... Naked. (Άσε που στα 3 πρώτα είχε για αρωγό τον Eno).
Νέστωρα έχεις μείνει πίσω

Eyeball, Temptation, backwards έχουν αρκετά αριστουργήματα μέσα......

(άσε που ο Eno ήταν περισσότερο θέμα παραγωγής και όχι σύνθεσης)

edit.... Με πρόλαβε ο Λάουντ......Παρασκεφτόμαστε το ίδιο......... Που έμενες Αθήνα;  ;D

Μα καλά audiokostas!!! ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ στον εαυτό σου??? :D :D :D

Πρόσεχε μην διαφωνήσετε

marathon είπε:
Μα καλά audiokostas!!! ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ στον εαυτό σου??? :D :D :D

Πρόσεχε μην διαφωνήσετε
Χάριν συνέχειας λόγου φίλτατε. Να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο την ώρα που ακούμε λατινομπούζουκα

audiokostas είπε:
Χάριν συνέχειας λόγου φίλτατε. Να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο την ώρα που ακούμε λατινομπούζουκα
Εμείς έχουμε βγάλει το πανεπιστήμιο του δρόμου...Gibson και ξερό ψωμί

Νέστωρα έχεις μείνει πίσω

Eyeball, Temptation, backwards έχουν αρκετά αριστουργήματα μέσα......

uote]

Eπειδή έχω κλάψει αρκετάς φορές τα λευτά μου, βλέπω με σκεπτικισμό τις <<νέες>> κυκλοφορίες, αλλά αφού αυτά τα προτείνεις θα ψάξω να΄τ' ακούσω.

marathon είπε:
Εμείς έχουμε βγάλει το πανεπιστήμιο του δρόμου...Gibson και ξερό ψωμί
Εγώ από την άλλη τα έδωσα σε δίδακτρα. Το μεταπτυχιακό μου ήταν όσο μια Gibson. Ξέρεις... Αυτές του απλού, φτωχού πλην τίμιου λαού....  ;)

Νεστορα θα στα δώσω εγώ στις επόμενες μπύρες

audiokostas είπε:
Το μεταπτυχιακό μου ήταν όσο μια Gibson.
Τι μεταπτυχιακό ήταν αυτό?...4 ημερών?

Και στο μεταπτυχιακό σου μάθανε να αγοράζεις κοντά μπάσα?

...και Fender?
Τις Fender τις έχουμε για συναρμολογούμενα

marathon είπε:
Τι μεταπτυχιακό ήταν αυτό?...4 ημερών?
Θα στο πω σιγά για να μην σε τρομάξω αλλά δες το και με κάποιον ειδικό....

Οι Gibson, και ειδικά αυτές που εννοείς, για την πλειονότητα του κόσμου, είναι
ακριβές κιθάρες.

Τα υπόλοιπα .............. fighting by the pool  ;) ;D

marathon είπε:
Τις Fender τις έχουμε για συναρμολογούμενα
Μήπως τη Fender την έχει αγοράσει η Revel ή η Airfix και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?

Nestoras είπε:
Μήπως τη Fender την έχει αγοράσει η Revel ή η Airfix και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?
Kαλά που τις θυμήθηκες αυτές τις μάρκες? ;) ;) Έχω χώσει φράγκα στη Revel μικρός...

Aλλά και μεγάλος...www.forgeworld.co.uk ;D ;D

αλλά να μην ξεχνιόμαστε...

https://www.carvinworld.com/catalog/guitars/index.php?model=gk1

Τι περισσότερο είναι μια Fender εκτός από λογότυπο?

audiokostas είπε:
Ιστορία
Aϋλη προϋπόθεση, τίποτα πιο value for money έχεις?

Δηλ μπορώ να σου αναλύσω (αν και μας τα είπε νομίζω ο Κακανιάρης) τις διαφορές νίτρου-πολυουρεθάνης και πως επηρεάζουν την τελική τιμή...ας πούμε...αλλά μάλλον δεν πρόσεχες!!!

Είναι Παρασκευή και γουστάρω αντιπαράθεση...ανοίξτε καινούργιο θέμα ;D ;D ;D

marathon είπε:
Aϋλη προϋπόθεση, τίποτα πιο value for money έχεις?

Δηλ μπορώ να σου αναλύσω (αν και μας τα είπε νομίζω ο Κακανιάρης) τις διαφορές νίτρου-πολυουρεθάνης και πως επηρεάζουν την τελική τιμή...ας πούμε...αλλά μάλλον δεν πρόσεχες!!!
Αυτό που πρόσεξα είναι ότι είσαι τίγκα στη Fender απομίμηση με μία Gibson που δεν πολυπαίζεις.

Το value for money σε εταιρείες που το συντριπτικό ποσοστό της αξίας τους οφείλεται στην άυλη προυπόθεση του logo είναι πλέον μια τόσο βαρετή συζήτηση.........

audiokostas είπε:
Αυτό που πρόσεξα είναι ότι είσαι τίγκα στη Fender απομίμηση με μία Gibson που δεν πολυπαίζεις.
Tι σημαίνει Fender απομίμηση?. Το μόνο που δεν είναι Fender στις κιθάρες μου είναι ότι δεν τις αγόρασα από το Στόλλα.

Έχω μπράτσο Fender, μαγνήτες Fender, ηλεκτρικά Fender, ήχο Fender...και την απόδειξη του απόλυτου συναρμολογούμενου, σύν ότι έτσι έφτιαξα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τη Fender της επιλογής μου με λιγότερα λεφτά. Τι περισσότερο έχει από εμένα ένας που αγόρασε μια Fender και τη ξέσκισε στις μόντες? Την ηθική ικανοποίηση του serial number? Στις Fender δεν τη χρειάζομαι...στις Gibson ναι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back