marathon είπε:Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά ο Βyrne είναι εφυής μεν, άφωνος δε
Γιατί δεν είναι εφυής?δεν συμφωνω.
marathon είπε:Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά ο Βyrne είναι εφυής μεν, άφωνος δε
Γιατί δεν είναι εφυής?δεν συμφωνω.
Οχι απλώς θα πάμε αλλά θα του πούμε να παίξει το ίδιο κομμάτι μία με Fender & μία με Gibson για να καταλάβει όλο το Ηρώδειο τη διαφορά.alderbody είπε:δεν συμφωνω.
για clapton παντως ειμαι μεσα. (αν αληθευει)
Μόνο που η εφυϊα του διήρκεσε για 4 album: Fear of music, Remain in light, My life in the bush of ghosts,... Naked. (Άσε που στα 3 πρώτα είχε για αρωγό τον Eno).marathon είπε:Γιατί δεν είναι εφυής?
Στον δε Κυναίγειρο που ναι τζόβενο και λικνίζεται στο ρυθμό της μαμποσάμπας θα τον βάλουμε να κουβαλήσει την Κρεμούλα του Αλδερβόδιου την οποία και θα υπογράψει ο φλωροΆγγλος πάραυτα και επειδή είμαστε κιμπάρηδες θα του κάνουμε τη χάρη να του δώσουμε μια Τσέχα υπογεγραμμένη από τον Playbouzouki.audiokostas είπε:Οχι απλώς θα πάμε αλλά θα του πούμε να παίξει το ίδιο κομμάτι μία με Fender & μία με Gibson για να καταλάβει όλο το Ηρώδειο τη διαφορά.
Και μετά θα του απονείμουμε και πλακέτα "Στον μετριότατο κιθαρίστα και άφωνο τυχάρπαστο της Blues. Από το Νοιζ με γκρίνια.. ;D"
Νέστωρα έχεις μείνει πίσωΜόνο που η εφυϊα του διήρκεσε για 4 album: Fear of music, Remain in light, My life in the bush of ghosts,... Naked. (Άσε που στα 3 πρώτα είχε για αρωγό τον Eno).
Χάριν συνέχειας λόγου φίλτατε. Να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο την ώρα που ακούμε λατινομπούζουκαmarathon είπε:Μα καλά audiokostas!!! ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ στον εαυτό σου???
Πρόσεχε μην διαφωνήσετε
Εμείς έχουμε βγάλει το πανεπιστήμιο του δρόμου...Gibson και ξερό ψωμίaudiokostas είπε:Χάριν συνέχειας λόγου φίλτατε. Να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο την ώρα που ακούμε λατινομπούζουκα
Νέστωρα έχεις μείνει πίσω
Eyeball, Temptation, backwards έχουν αρκετά αριστουργήματα μέσα......
uote]
Eπειδή έχω κλάψει αρκετάς φορές τα λευτά μου, βλέπω με σκεπτικισμό τις <<νέες>> κυκλοφορίες, αλλά αφού αυτά τα προτείνεις θα ψάξω να΄τ' ακούσω.
Τι μεταπτυχιακό ήταν αυτό?...4 ημερών?audiokostas είπε:Το μεταπτυχιακό μου ήταν όσο μια Gibson.
Τις Fender τις έχουμε για συναρμολογούμενα...και Fender?
Θα στο πω σιγά για να μην σε τρομάξω αλλά δες το και με κάποιον ειδικό....marathon είπε:Τι μεταπτυχιακό ήταν αυτό?...4 ημερών?
Μήπως τη Fender την έχει αγοράσει η Revel ή η Airfix και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?marathon είπε:Τις Fender τις έχουμε για συναρμολογούμενα
Kαλά που τις θυμήθηκες αυτές τις μάρκες? Έχω χώσει φράγκα στη Revel μικρός...Nestoras είπε:Μήπως τη Fender την έχει αγοράσει η Revel ή η Airfix και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?
Aϋλη προϋπόθεση, τίποτα πιο value for money έχεις?audiokostas είπε:Ιστορία
Αυτό που πρόσεξα είναι ότι είσαι τίγκα στη Fender απομίμηση με μία Gibson που δεν πολυπαίζεις.marathon είπε:Aϋλη προϋπόθεση, τίποτα πιο value for money έχεις?
Δηλ μπορώ να σου αναλύσω (αν και μας τα είπε νομίζω ο Κακανιάρης) τις διαφορές νίτρου-πολυουρεθάνης και πως επηρεάζουν την τελική τιμή...ας πούμε...αλλά μάλλον δεν πρόσεχες!!!
Tι σημαίνει Fender απομίμηση?. Το μόνο που δεν είναι Fender στις κιθάρες μου είναι ότι δεν τις αγόρασα από το Στόλλα.audiokostas είπε:Αυτό που πρόσεξα είναι ότι είσαι τίγκα στη Fender απομίμηση με μία Gibson που δεν πολυπαίζεις.