- Πόντοι
- 2,368
Άρα δεν πιστεύεις αυτά που γράφεις και κοροϊδεύεις τον κόσμο.α. Αντίθετα ακριβώς με τις μαλακίες που γράφει ο SF, που δεν έχουν καμμιά απολύτως θέση σε συζητήσεις σοβαρών ανθρώπων και αξίζουν διαγραφής.
Εσύ δηλαδή, μας λες, μπορείς να γράφεις μαλακιες,γιατί μαλακιες γράφεις απλά διανθισμένες με και καλά δικαιωματισμους, αφού είσαι καλλιτέχνης ταγμενος στη "σωστή " πλευρά και εγώ όχι,μια και δεν είμαι.
Αλλιώς δεν θα σε ενοχλούσε τόσο η ελεύθερη έκφραση της άποψης μου ,εκτός και αν θεωρείς ότι μόνο ο Κλάπτον μπορεί να γράφει μαλακιες.
Τα πράγματα είναι απλά για οποιονδήποτε έχει δημόσιο βήμα και ΕΠΙΡΡΟΗ: είτε βοηθά στην αντιμετώπιση της ΕΚΤΑΚΤΗΣ κατάστασης και συντάσσεται με την επιστήμη και τη λογική, είτε αντιτίθεται σε αυτές και βοηθά στην εξάπλωση της πανδημίας και στον θάνατο των συνανθρώπων του.
Το ιδιο φυσικά ισχύει και για τους "απλούς " ανθρώπους και με την στάση που τηρούν ακολουθώντας ή όχι τα μέτρα αντιμετωπισης της πανδημίας και το εμβολιαστικο πρόγραμμα.
Όλα τα άλλα είναι τρίχες και first world bullshit που λένε και στο χωριό μου.
Εδώ ο κόσμος πεθαίνει και κάποιοι το έχουν ρίξει στην "επανάσταση " και στη φιλοσοφία λες και η αντιμετώπιση της πανδημίας μπορεί να γίνει θέμα φιλοσοφικου και ιδεολογικου debate.Ντροπή.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: