Δεν πιστεύω ότι στη Σουηδία ανέβηκες μόνο και μόνο για να δείς τον Albert Lee.playloud είπε:Εμενα παντως ο Albert Lee μου εχει μεινει απο τοτε (κι ας τον εχω ξαναδει στη ΣΟυηδια).
Οντως τρομερη συναυλια και ΤΡΟΜΕΡΗ μπαντα
Oxι Νεστορα αληθεια για τον Albert Lee ανεβηκα μονο ;D ;D ;D ;D (μουσι)Nestoras είπε:Δεν πιστεύω ότι στη Σουηδία ανέβηκες μόνο και μόνο για να δείς τον Albert Lee.
Γι' αυτό σε πάω, βάζεις τη μουσική πάνω απ΄όλα.playloud είπε:Oxι Νεστορα αληθεια για τον Albert Lee ανεβηκα μονο ;D ;D ;D ;D (μουσι)
30 χρόνια πέρασαν (για κάποιους...), αλλά είδαμε και μεγάλες συναυλίες με καταπληκτικό ήχο (κυρίως στο Lυκαβητό).audiokostas είπε:Ωραία ήταν όλα μιας και είμασταν μικροί και πέρασαν και καμμιά 25αρια χρόνια.
Φαντασου ποσο καλα ηταν. Ποτε δεν τον πολυγουσταρα εκτος απο ΜΕΡΙΚΑ αριστουργηματα, αλλα απο καποια στιγμη και μετα ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ σουπαmarathon είπε:Κανείς δεν γράφει για τον χθεσινό Carlos...καλά μόνο εγώ πήγα? (Και είναι η πέμπτη φορά που τον βλέπω)
Με το μπαρδόν δηλαδής αλλά κουβέντα δεν ακούστηκε (ή δεν διαβάζω καλά το Noiz) και για τον τεράστιο και ακόμα ενεργό David Byrne και θα μιλάμε για τον λατινο μπουζουκτσή των ανοργασμικών μεσηλίκων που ακούν μουσική στο ασανσέρ ;marathon είπε:Κανείς δεν γράφει για τον χθεσινό Carlos...καλά μόνο εγώ πήγα? (Και είναι η πέμπτη φορά που τον βλέπω)
Και για να επανέλθουμε...στον Clapton θα πάμε?
off...O μικρός μου γιός είναι απίστευτα τυχερός. Μέσα σε ένα χρόνο είδε (σχεδόν) όλους τους μεγάλους κιθαρίστες. Mark Knopfler, Garry Moore, Jeff Beck, David Gilmour, Carlos Santana και θα δει και τον Clapton...εμένα μου πήρε 30 χρόνια για να τους δώ!
Ναι ρε συ, αλλά είναι τα νειάτα μας, με αυτόν μεγαλώσαμε, τότε που έπαιζε με Yamaha και όχι με αυτές τις κ@λο PRS...playloud είπε:Φαντασου ποσο καλα ηταν. Ποτε δεν τον πολυγουσταρα εκτος απο ΜΕΡΙΚΑ αριστουργηματα, αλλα απο καποια στιγμη και μετα ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ σουπα
Τελος οφτοπικ
Είναι στο πρόγραμμα του Ηρωδείου για Οκτώβριο, μένει η επιβεβαίωσηoselifer είπε:Γιατί θα έρθει;
Αυτός πάει στη κατηγορία Dulan...όχι από αξία αλλά από φωνή. Δεν είμαι σίγουρος ποιός είναι πιο φάλτσος...άσε που στα γεράματα έβαλε και φούστα-πέπλο...ντύθηκε νυφούλα...άντε και στα δικά σας κορίτσια!!!Με το μπαρδόν δηλαδής αλλά κουβέντα δεν ακούστηκε (ή δεν διαβάζω καλά το Noiz) και για τον τεράστιο και ακόμα ενεργό David Byrne και θα μιλάμε για τον λατινο μπουζουκτσή των ανοργασμικών μεσηλίκων που ακούν μουσική στο ασανσέρ ;
Ήμαρτον ;D
Γιατί οι PRS δεν είναι Yamaha που θα θελαν αλλά δεν είναι Gibson που με τίποτε δεν θα τις φθάσουν οι Fender και πάει λέγοντας........marathon είπε:Ναι ρε συ, αλλά είναι τα νειάτα μας, με αυτόν μεγαλώσαμε, τότε που έπαιζε με Yamaha και όχι με αυτές τις κ@λο PRS...
τον έχω πετύχει στα 80s σε μεγαλειώδεις συναυλίες.
Διακαώς ελπίζω ότι αστειεύεσαι βέβαια...........marathon είπε:Για τη φούστα κουβέντα, έτσι.....?
Γιατί, είναι φίλος σου?...κάνετε παρέα?audiokostas είπε:Διακαώς ελπίζω ότι αστειεύεσαι βέβαια...........
δεν συμφωνω.marathon είπε:ο Βyrne είναι εφυής μεν, άφωνος δε