EPIPHONE LES PAUL SL VINTAGE SUNBURST

Εγω νομίζω έγινε το εξής:
Εγώ νομίζω ότι κάποιος την επέστρεψε και την στέλνουν σε σένα. Kοίταξέ τη καλά όταν έρθει.

Η άλλη που έβαλες με το χρυσό hardware μου άρεσε λίγο περισσότερο btw

Εγώ νομίζω ότι κάποιος την επέστρεψε και την στέλνουν σε σένα. Kοίταξέ τη καλά όταν έρθει.

Ή απλά δεν επικοινώνησε καλά η αποθήκη με το τμήμα παραγγελιών. Μου εχει συμβει 2 φορες να μου στειλουν μειλ οτι δεν εχουν κατι ή οτι δεν μπορούν να μου στειλουν κάτι και τελικά να έρχεται! Αλλα συνέβη και τις 2 φορες απο Ασία. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Reactions: LK

Αυτή τη στιγμή που η δική μου ταξιδεύει,  υπάρχει μια b stock διαθέσιμη. 

Μπορεί να είχαν επιστροφές ναι 

Screenshot_20240209_104628_Samsung Internet.jpg

Αλλαγή θέματος πάλι, αλλά τι να κάνομεν.?

Σήμερα βρήκα χρόνο και έπιασα την Γιαπωνέζα Strat (Ε series) στα χέρια μου.

Όπως την περίμενα, πολύ καλή, και το switch δεν έκανε χρατς χρουτς για γιαπωνέζικο...(ελάχιστα μόνο στην αλλαγή του neck στον επόμενο- εγώ περίμενα να γίνεται κακός χαμός.)

Οι Μαγνήτες "μαμά", κλασσικός ήχος.....(θέλουν ρύθμισμα σε ύψος - είναι αλφαδιασμένοι).

Το μανίκι άψογο. Και τα τάστα

Μόνο πρόβλημα (λείπει ο λεβιές του τρέμολο- not a deal breaker ).

Ο καβαλάρης με όλο το locking σύστημα είχε σηκωθεί βέβαια στον Θεό...φορούσε 13αρες.....

Θέλει ένα σετ απ.

Δεν φέρει κτυπήματα και (ευτυχώς) το tremolo plate στη θέση του.

Έκανα την τελική μου προσφορά....αν γίνει δεκτή...θα δείτε φωτο ?

• Like
Reactions: gkourmoul1
Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος ?
Εμένα με δυσκολεύει πολύ αυτό το μέγεθος.

Αν κλείσει το deal (αν και άρχισα να βαριέμαι- είμαι παρορμητικός στις αγορές μου...αν το κουράζουμε ...ξενερώνω) , θα φύγει άμεσα  για αλλαγή σε 9 αρες και setup βάσει αυτών.

Ο καβαλάρης με όλο το locking σύστημα είχε σηκωθεί βέβαια στον Θεό...φορούσε 13αρες.....
Και άλλος SRV ?

Μόνο πρόβλημα (λείπει ο λεβιές του τρέμολο- not a deal breaker ).
Fingers crossed, μακαρι να την παρεις σε καλη τιμη! Αλλα να ξερεις οτι ο λεβιες δεν ειναι κανονικος, έχει ειδικό δικο του λεβιε αυτο το συστημα.

Fingers crossed, μακαρι να την παρεις σε καλη τιμη! Αλλα να ξερεις οτι ο λεβιες δεν ειναι κανονικος, έχει ειδικό δικο του λεβιε αυτο το συστημα.
Προφανώς. 

Δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το locking. 

Στα μακρινά σχέδια (αν την πάρω) είναι να το βγάλω το σύστημα όλο και να βάλω ένα κανονικό Bridge...ακόμα και hard tail.

Πρόβλημα είναι ότι το lock της δεν είναι στο nut πάνω, αλλά στο headstock....που σημαίνει αν το βγάλω...τρύπες...

Καλα, ουτε και εγω ειμαι ιδιαιτερος φαν του τρεμολο γενικα, ποσο μαλλον locking. Αλλα αν τυχον καταληξει στα χερια σου, αμαρτια ειναι να την αλλαξεις - ολος ο χαρακτηρας της ειναι αυτο το περιεργο hardware, ενα snapshot του κατα που πηγαινε η Fender (και γενικα μεγαλο μερος του κιθαριστικου κοσμου) εκεινο τον καιρο. Χαμηλωσε το φουλ, πακτωσε το να ειναι σαν fixed οσο γινεται και enjoy it. Και να το βγαλεις το routing δε θα ταιριαζει με νορμαλ τρεμολο νομιζω, θα πρεπει να βουλωσεις τρυπες και να ξανασκαψεις, το ιδιο και στο headstock - υπερβολικη ταλαιπωρια (και εννοεται κοστος) και για ποιο λογο? Τοσες αλλες "συμβατικες" της εποχης υπαρχουν. 

Καλα, ουτε και εγω ειμαι ιδιαιτερος φαν του τρεμολο γενικα, ποσο μαλλον locking. Αλλα αν τυχον καταληξει στα χερια σου, αμαρτια ειναι να την αλλαξεις - ολος ο χαρακτηρας της ειναι αυτο το περιεργο hardware, ενα snapshot του κατα που πηγαινε η Fender (και γενικα μεγαλο μερος του κιθαριστικου κοσμου) εκεινο τον καιρο. Χαμηλωσε το φουλ, πακτωσε το να ειναι σαν fixed οσο γινεται και enjoy it. Και να το βγαλεις το routing δε θα ταιριαζει με νορμαλ τρεμολο νομιζω, θα πρεπει να βουλωσεις τρυπες και να ξανασκαψεις, το ιδιο και στο headstock - υπερβολικη ταλαιπωρια (και εννοεται κοστος) και για ποιο λογο? Τοσες αλλες "συμβατικες" της εποχης υπαρχουν. 
Δεν έχεις άδικο. 

Ούτως ή άλλως θα είναι αγορά για τη συλλογή. 

Προφανώς. 

Δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το locking. 

Στα μακρινά σχέδια (αν την πάρω) είναι να το βγάλω το σύστημα όλο και να βάλω ένα κανονικό Bridge...ακόμα και hard tail.

Πρόβλημα είναι ότι το lock της δεν είναι στο nut πάνω, αλλά στο headstock....που σημαίνει αν το βγάλω...τρύπες...
Αν είναι να κάνεις τέτοιες μοντες γτ δε παίρνεις μια από τις χιλιάδες κανονικές Fender strat Japan που υπαρχουν στις αγγελίες? 

Αν είναι να κάνεις τέτοιες μοντες γτ δε παίρνεις μια από τις χιλιάδες κανονικές Fender strat Japan που υπαρχουν στις αγγελίες? 
Γιατι αυτη την βρηκα εδω και την έπιασα . Ηταν γραφτο ? (αν την πάρω).

Ναι ενώ τις άλλες 10 που παρήγγειλες τις έπαιξες κ αυτές... ?

• Haha
Reactions: LK
Ναι ενώ τις άλλες 10 που παρήγγειλες τις έπαιξες κ αυτές... ?
Άλλο αυτό ?

@noe13

Πάντως για να απαντήσω και σοβαρά.

1ον 'Άλλο πράγμα το καινούργιο από Θωμά, που σε κάθε περίπτωση είναι καινούργιο και αν κάτι έρθει στραβά το γυρίσεις πίσω και άλλο το used (το used θέλω να το δω σε τί κατάσταση είναι).

2ον (και βασικότερο) Δεν είχα σκοπό να πάρω καμία MIJ strat.

Αλλά μένω σε μια πόλη (συνειδητά και καραγουστάρω) που  έχω να δω strat σε βιτρίνα από το 2011 (μια Highway One). Την είδα κάνοντας το πρωινό Κυριακάτικο τζόκινγκ μου και το θεώρησα καρμικό.

Ότι αυτή είναι για εμένα.

Γιατί  ξέρω ότι ΚΑΝΕΙΣ άλλος στην ευρύτερη περιοχή δεν θα ενδιαφερόταν να πάρει μια Γιαπωνέζα strat του 1984 ......πλήν εμού (που στο θέμα της κιθάρας δηλώνω συλλέκτης -παρά κιθαρίστας) .

Αυτός είναι ο λόγος , και αν δεν την πάρω θα είναι τελικά γιατί δεν θα πουληθεί (αυτές είναι οι διαπραγματεύσεις....που βαρέθηκα) και όχι για την τιμή που έδωσα (που ναι ήταν χαμηλή- αλλά ξέρω ότι η κιθάρα δεν πρόκειται να φύγει .......και ούτε και εμένα με ενδιαφέρει να την πάρω.....πλην της τιμής προσφοράς μου*).

* Όλα αυτά δε, τα ανέλυσα και στον μεσάζοντα καταστηματάρχη (δεν είναι δική του η κιθάρα) και αφού του εξήγησα τί είμαι και τι κάνω....συνηγόρησε πως και αυτός (μολονότι προσπάθησε να ανεβάσει την τιμή- ατυχώς) θα ήθελε   να πάει η κιθάρα σε κάποιον σαν εμένα....που και ξέρει τί είναι και τί θα την κάνει.

• Συμφωνώ
Reactions: noe13

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα