- Πόντοι
- 303
Εγώ νομίζω ότι κάποιος την επέστρεψε και την στέλνουν σε σένα. Kοίταξέ τη καλά όταν έρθει.Εγω νομίζω έγινε το εξής:
Η άλλη που έβαλες με το χρυσό hardware μου άρεσε λίγο περισσότερο btw
Εγώ νομίζω ότι κάποιος την επέστρεψε και την στέλνουν σε σένα. Kοίταξέ τη καλά όταν έρθει.Εγω νομίζω έγινε το εξής:
Εγώ νομίζω ότι κάποιος την επέστρεψε και την στέλνουν σε σένα. Kοίταξέ τη καλά όταν έρθει.
Ή απλά δεν επικοινώνησε καλά η αποθήκη με το τμήμα παραγγελιών. Μου εχει συμβει 2 φορες να μου στειλουν μειλ οτι δεν εχουν κατι ή οτι δεν μπορούν να μου στειλουν κάτι και τελικά να έρχεται! Αλλα συνέβη και τις 2 φορες απο Ασία.Εγώ νομίζω ότι κάποιος την επέστρεψε και την στέλνουν σε σένα. Kοίταξέ τη καλά όταν έρθει.
Η άλλη που έβαλες με το χρυσό hardware μου άρεσε λίγο περισσότερο btw
Ακόμα και τώρα φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμη σε 3-4 μήνες. Λες να έχει τόσο κακό ERP ο Thomann?Ή απλά δεν επικοινώνησε καλά η αποθήκη με το τμήμα παραγγελιών
Εμένα με δυσκολεύει πολύ αυτό το μέγεθος.Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος ?
Και άλλος SRV ?Ο καβαλάρης με όλο το locking σύστημα είχε σηκωθεί βέβαια στον Θεό...φορούσε 13αρες.....
Fingers crossed, μακαρι να την παρεις σε καλη τιμη! Αλλα να ξερεις οτι ο λεβιες δεν ειναι κανονικος, έχει ειδικό δικο του λεβιε αυτο το συστημα.Μόνο πρόβλημα (λείπει ο λεβιές του τρέμολο- not a deal breaker ).
Προφανώς.Fingers crossed, μακαρι να την παρεις σε καλη τιμη! Αλλα να ξερεις οτι ο λεβιες δεν ειναι κανονικος, έχει ειδικό δικο του λεβιε αυτο το συστημα.
Δεν έχεις άδικο.Καλα, ουτε και εγω ειμαι ιδιαιτερος φαν του τρεμολο γενικα, ποσο μαλλον locking. Αλλα αν τυχον καταληξει στα χερια σου, αμαρτια ειναι να την αλλαξεις - ολος ο χαρακτηρας της ειναι αυτο το περιεργο hardware, ενα snapshot του κατα που πηγαινε η Fender (και γενικα μεγαλο μερος του κιθαριστικου κοσμου) εκεινο τον καιρο. Χαμηλωσε το φουλ, πακτωσε το να ειναι σαν fixed οσο γινεται και enjoy it. Και να το βγαλεις το routing δε θα ταιριαζει με νορμαλ τρεμολο νομιζω, θα πρεπει να βουλωσεις τρυπες και να ξανασκαψεις, το ιδιο και στο headstock - υπερβολικη ταλαιπωρια (και εννοεται κοστος) και για ποιο λογο? Τοσες αλλες "συμβατικες" της εποχης υπαρχουν.
Αν είναι να κάνεις τέτοιες μοντες γτ δε παίρνεις μια από τις χιλιάδες κανονικές Fender strat Japan που υπαρχουν στις αγγελίες?Προφανώς.
Δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το locking.
Στα μακρινά σχέδια (αν την πάρω) είναι να το βγάλω το σύστημα όλο και να βάλω ένα κανονικό Bridge...ακόμα και hard tail.
Πρόβλημα είναι ότι το lock της δεν είναι στο nut πάνω, αλλά στο headstock....που σημαίνει αν το βγάλω...τρύπες...
Γιατι αυτη την βρηκα εδω και την έπιασα . Ηταν γραφτο ? (αν την πάρω).Αν είναι να κάνεις τέτοιες μοντες γτ δε παίρνεις μια από τις χιλιάδες κανονικές Fender strat Japan που υπαρχουν στις αγγελίες?
Άλλο αυτό ?Ναι ενώ τις άλλες 10 που παρήγγειλες τις έπαιξες κ αυτές... ?
Σπύρο πώς σου φάνηκε η TE-52 NA Vintage Series γιατί ζαχαρώνω και την Hot Rod NT Roasted (thinline με Humbucker στον bridge;