Superfunk είπε:μαπα ειναι,ουτε 6.000 ευρω δεν κανει... ;D ;D
η ιδεα του mesa με 800 ευρω αλλα και του 6505 με 500-600 ευρω με ενθουσιασε και θα το ψαξω... και ευχαριστω...Αγοραστε μεταχειρισμεναααααααα.
Για μενα, μεγαλο λαθος μου που εδωσα λεφτα για καινουρια μηχανηματα 1-2 φορες στο παρελθον.
Απο τοτε ebay και παλι ebay.
και απο τη στιγμη που βρισκεις ΑΦΘΟΝΟΥΣ 5150/6505 με 5-6 κατοσταρικα, randall ακομα ποιο φτηνα, single rectifier με 650, dual rec με 800 .......... τι να λεμε τωρα?
Kαλα θα ξεχασουμε και αυτα που ξεροαμε εδω μεσα! Το παιδι ουτε επαγγελματικα παιζει ουτε εχει την οικονομικη ανεση να σκαει 4000 ευρωπουλα για μουσικο εξοπλισμο.Εγω αυτη τη στιγμη την βγαζω με εναν blackstar HT club 40 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Για το σπιτι ειμαι υπεραρκετο και βγαζει ακομα και live σε κανενα κλαμπακι..Και δεν με ενδιαφερει καν να σκασω 4 χιλιαρικα ετσι για μοστρα γιατι 4000 σκανε αυτοι που τους περισσευουν οι λαλακες που αφηνουν την οικογενεια να πεινασει για να εχουν hight gain(;D) ηχο και αυτοι που νομιζουν οτι με το να εχεις πανακριβο εξοπλισμο και πολλες πανακριβες κιθαρες σε κατατασσουν αυτοματα σε Pro..Aρ..δια χρειαζουνται τιποτα αλλο..SonicBlister είπε:μέχρι τα 1000 θα πήγαινα στο ebay και θα κοίταγα για engl savage, για καινούριο orange rocker 30 που έχει 850, η για κάποιο άλλο engl μέχρι τα 1000 αλλα καλύτερα τον savage και ας είναι μεταχειρισμένος.
επίσης να κάνω και ένα πολύ φιλικό σχόλιο.
τους ακριβούς ενισχυταί και τις πανάκριβες κιθάρες δεν τις έχουνε η πλούσιοι ούτε η επαγγελματίες απαραίτητα. τις έχουνε αυτή που απλά το θέλουν.
+1000jesu είπε:Kαλα θα ξεχασουμε και αυτα που ξεροαμε εδω μεσα! Το παιδι ουτε επαγγελματικα παιζει ουτε εχει την οικονομικη ανεση να σκαει 4000 ευρωπουλα για μουσικο εξοπλισμο.Εγω αυτη τη στιγμη την βγαζω με εναν blackstar HT club 40 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Για το σπιτι ειμαι υπεραρκετο και βγαζει ακομα και live σε κανενα κλαμπακι..Και δεν με ενδιαφερει καν να σκασω 4 χιλιαρικα ετσι για μοστρα γιατι 4000 σκανε αυτοι που τους περισσευουν οι λαλακες που αφηνουν την οικογενεια να πεινασει για να εχουν hight gain(;D) ηχο και αυτοι που νομιζουν οτι με το να εχεις πανακριβο εξοπλισμο και πολλες πανακριβες κιθαρες σε κατατασσουν αυτοματα σε Pro..Aρ..δια χρειαζουνται τιποτα αλλο..
Φιλτατε ffmakis,ffmakis είπε:Υπάρχει η λύση Axe Fx,θα το είχα πάρει αλλά έχω 7 ενισχυτές.
Μαθαίνω ....μου κάνει ιδαίτερα μαθήματα κάποιος είδικός στα ακόρντα ;D ;D ;DPathosRey είπε:Φιλτατε ffmakis,
Κατα την ασημαντη και ταπεινη μου γνωμη οι 7 ενισχυτες και οι πολλες πανακριβες κιθαρες ειναι αχρηστες οταν στην τελικη καποιος δεν ξερει να βαραει ουτε τρια ακορντα...
Σκεψου λιγακι αυτο που σου λεω.
Φιλικα παντα.
PathosRey είπε:Φιλτατε ffmakis,
Κατα την ασημαντη και ταπεινη μου γνωμη οι 7 ενισχυτες και οι πολλες πανακριβες κιθαρες ειναι αχρηστες οταν στην τελικη καποιος δεν ξερει να βαραει ουτε τρια ακορντα...
Φιλικα παντα.
με τετοιο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ...δασκαλο ποιος νοιαζεται?ffmakis είπε:Μαθαίνω ....μου κάνει ιδαίτερα μαθήματα κάποιος είδικός στα ακόρντα ;D ;D ;D
Σημερα έμαθα 3 ακόρντα.
Em D C D
e---0------------------------------|
B-----0-----3-------1-------3------|
G-------0-----2-------0-------2-2--| ] 2x
D-2-------0-----0-------2-0--------|
A-----------------3----------------|
Εδώ είναι ο Δάσκαλος μου
Rocky Singing Dog
vaggelis1234 είπε:Λιγη κατανοηση για τους φιλους μας... Δεν πρεπει να ειμαστε τοσο σκληροι απεναντι στους φιλους που εχουν τη μανια με τους πανακριβους ενισχυτες , κιθαρες κτλ Ειναι κατι σαν ασθενεια που δεν μπορεις να την ελεγχεις. Μπορει ολοι καποια στιγμη να το παθουμε, ειδικα αν εχουμε τα οικονομικα περιθωρια. Η αγαπη για το οργανο σε οδηγει εκει και η βιασυνη να ακουσεις τον ευατο σου να παιζει εντυπωσιακα. Αντι να λιωσεις στην εξασκηση για να βελτιωθεις, πιστευεις οτι ολα θα αλλαξουν με ενα ακριβο εξοπλισμο. Και οταν διαπιστωσεις οτι δεν ακουγεσαι και πολυ καλα ουτε με τον ακριβο εξοπλισμο, αγοραζεις ακριβοτερο κοκ. Οταν καποια στιγμη διαθετεις οτι καλυτερο υπαρχει και βλεπεις οτι καποιοι διπλα σου ακουγονται καλυτερα με τον valvestate ανασκουμπωνεσαι και αρχιζεις να δουλευεις η τα πουλας ολα και σταματας να παιζεις (το εχουμε δει το εργο αυτο πολλες φορες). Επομενως οι ειρωνιες και οι κακιουλες απεναντι στα παιδια δε νομιζω οτι ταιριαζουν στο forum αυτο.
Oχι δεν παει ετσι. Ο καθενας παιζει με οτι γουσταρει, οτι τον βολευει , και οτι μπορει να αντεξει η τσεπη του.Και μπορω να σου δωσω πολλα παραδειγματα ατομων που παιζουν επαγγελματικα ειναι φοβεροι σε αυτο που κανουν και εχουν αποσπασει φοβερες κριτικες απο πολλα γνωστα μουσικα περιοδικα και την βγαζουν απλα με μια κιθαρα της ταξεως 400 ευρω και με μια πεταλιερα.Το αν καποιος εχει την οικονομικη ανεση και αντεχει η τσεπη του mesa boogie,Diezel κτλ μαγκια του. Το αν καποιος Βαζει το παθος του για πανακριβα μουσικα οργανα πανω απο τις οικονομικες του δυνατοτητες και πανω απο την οικογενεια του προβλημα του. Εγω φιλε μου αν διαβασεις καλα, ειπα οτι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ πιστευω οτι ειναι αχρηστο να εχεις 10 κιθαρες και 7 ενισχυτες οταν δεν ξερεις να παιζεις.Ksekourdistos είπε:δηλαδη αυτος που ξερει 2 ακορντα πρεπει να παιζει με line6
αυτος που ξερει 3 να εχει bugera
και αυτος που ξερει 5 κλιμακες και 130 ακορντα πρεπει να εχει μες στο σπιτι του ολο το στοκ του νακα ?
Φίλος όποτε θέλεις μπορώ να σου αλλάξω την λανθασμένη σου άποψη ;D ;Ddiablo είπε:Δεν ξερω αν ειπωθηκε βαριεμαι να διαβασω ολο το thread, o καλυτερος high end ενισχυτης ειναι ο VHT Ultralead 100, ολα τα αλλα ειναι απο κατω, τα εχω δοκιμασει, τα ξερω...
εχει 3600 αν τα εχεις το παιρνεις, αν οχι διαβασε πριν ή παρακατω...