επιλογη ultra-super-very-hi gain λαμπατου ενυσχητη

Ριξε μια ματια και στις αγγελιες του φορουμ,πηρε το ματι μου εναν RANDALL που ειναι οτι πρεπει για μεταλ

Δεν μπορείς να βγάλεις καλό ήχο με 800 ευρώ.
αμα ξερεις να παιζεις βγαζεις και με λιγοτερα..... ;D

ενισχυτης Fender Deluxe reverb reissue 600 ευρω,κιθαρα απο τα σκουπιδια 20 ευρω,παικτης ...αμυθητου αξιας..... ;D

Παραπάνω γκάζι θέλεις? ::) Η κιθάρα είναι καρφί στον ενισχυτή.

Δες και αυτο!!!!

Καλο ε? Βασικα προτιμο Diezel και μετα Soldano αλλα υπαρχει και αυτος!!!!

Εμένα μ'αρέσει το παστίτσιο. Βέβαια κάνα βρώμικο καλό είναι που και πού αλλά υπάρχει και το ιμαμ.

Rivera Knucklehead

86c42a29-6454-43b4-9.jpg

Καλό είναι, αλλά δεν φτάνουν τα κέρματα  ;D

Σε λίγο θα μας λένε και Μακάκες επειδή έτυχε να δοκιμάσουμε αρκετούς ενισχυτές και έχουμε κάποια άποψη.

ffmakis είπε:
Καλό είναι, αλλά δεν φτάνουν τα κέρματα  ;D

Σε λίγο θα μας λένε και Μακάκες επειδή έτυχε να δοκιμάσουμε αρκετούς ενισχυτές και έχουμε κάποια άποψη.
Αρη εαν θέλεις οικονομικό Hi-Gain ήχο,υπάρχει ένα πεταλάκι πολύ καλό με speaker simulator,το AMT Feak Guitar,εαν είσαι καλός παιχτης θα βγάλεις καλό ηχο.

Μακη ΜΑΓΚΙΑ ειναι να εχεις ακουσει πραγματα και μηχανηματα και πεταλια κοκ...Αλιμονο...

Οταν ομως καποιος εχει μπατζετ 800Ε και του προτεινεις μηχανηματα 3000Ε δεν ειναι ατοπο?

Καλο το ΑΜΤ αλλα ο Αρης ψαχνει για ενισχυτη για να παιζει καρφι...

blackie είπε:
Καλο το ΑΜΤ αλλα ο Αρης ψαχνει για ενισχυτη για να παιζει καρφι...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Τόσο πουλήθηκε ένας τέτοιος προ 15 ημερών στο Γερμανικό Ebay.

Aρη επειδη ρε φιλε εγω θεωρω το φορουμ αυτο σαν μια παρεα, και αρκετα ατομα απο δω μεσα φιλους μου, γιατι δεν περνεις την κιθαρα σου να πας μια βολτα στον Blackie η σε καποιο αλλο παλικαρι που ισως εχει εναν αλλον ενισχυτη που σε ενδιαφερει να τον δοκιμασεις με την ησυχια σου, με τη φραπεδια σου και με παρεα για συζητηση?

Ετσι θα μπορεσεις να καταλαβεις αν σου κανει καποιος απο αυτους, η σε περιπτωση που δεν σου κανει, αν υπαρχει περιπτωση με τροποποιηση στο gear σου να πετυχεις τον ηχο που ψαχνεις.

Εγω αυτο θα κανα.  Και παντα ολοι ειναι ευπροσδεκτοι σε μενα να δοκιμασουν αυτα τα λιγα που εχω σε περιπτωση που καποιος την ψαχνει προς τα εκει.

ΥΓ Ελυσα και το γριφο του height gain! ;D

lol.jpg

Με ενα Bugera θα παίζεις και φλογέρα  ;D ;D

Yπομονή όλo και κάτι καλό θα σκάσει στις αγγελίες.

Με τα χρήματα που διαθέτεις κοιτάς για κάτι καλό και μεταχειρισμένο Orange-peavey-Engl

Αγοραστε μεταχειρισμεναααααααα.

Για μενα, μεγαλο λαθος μου που εδωσα λεφτα για καινουρια μηχανηματα 1-2 φορες στο παρελθον.

Απο τοτε ebay και παλι ebay.

και απο τη στιγμη που βρισκεις ΑΦΘΟΝΟΥΣ 5150/6505 με 5-6 κατοσταρικα, randall ακομα ποιο φτηνα, single rectifier με 650, dual rec με 800 :o .......... τι να λεμε τωρα?

Οσο για το hello-gain = uber moneys.... οι Carcass επαιζαν με 5150, οι In Flames το κανουν ακομα, και οι Lamb of God χτυπαν αλυπητα μεταχειρισμενους boogie κωψοχρονια.

Εδω ο marshall του Kerry King εχει 700-800.Ποσο ποιο high θελουμε δλδ?

Παντως μπορεις να δωσεις και 200-300 ευρω και να παρεις τον ενισχυτη του ΘΕΟΥ του...hight-gain... ;D

Trending...

Νέα θέματα