επιλογη ultra-super-very-hi gain λαμπατου ενυσχητη

ffmakis είπε:
Κάτσε να φας, κάτσε να πιεις κάτσε το πόνο σου να πεις, ... Του Γενάρη το φεγγάρι ήλιος της ημέρας μοιάζει  ;D ;D
Φανταζεσαι τι θα γινοταν το νοιζ αν ολοι επιδεικνυαμε τα "εργαλεια" μας στα αβαταρ;

;D ;D ;D

Δεν κατεχω καμμια απολυτη αληθεια και δεν το παιζω ξερολας...

Ολοι εχουμε αυτια και ο καθενας μπορει να κρινει βασει αυτων τι του αρεσει

Επειδη ομως μερικοι για να μαθουν πρεπει να παθουν (οπως πρωτος εγω) ας αγορασουν χωρις να ακουσουν... Οποιος λειτουργει με γνωμονα τα αυτια του, ας ακουσει διαφορα και αυτο που προτεινω ταπεινα και εγω και τελικα θα καταλαβει μονος του.

Για να φτασω να προτεινω κατι εχω δοκιμασει τον ανταγωνισμο και αυτοι που με ξερουν γνωριζουν τι εχει περασει απο τα χερια μου..

Το καλυτερο κριτιριο ειναι να το δοκιμασεις ο ιδιος, σηκω λοιπον απο τον υπολογιστη σου και παρε σβαρνα τα μαγαζια

Πάντως το θέμα "Φθηνός hight-gain ενισχυτής" είναι χαλαρά το πιο συχνα εμφανιζόμενο θέμα στο noiz. Αν κάποιος παρακολουθεί το forum για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών περίπου, θα την πάρει την απάντηση είτε το θέλει είτε όχι.

Nikoubis είπε:
Φανταζεσαι τι θα γινοταν το νοιζ αν ολοι επιδεικνυαμε τα "εργαλεια" μας στα αβαταρ;

;D ;D ;D
o καθενας με τον πονο του εδω μεσα...

BGkakos είπε:
Δες τον Randall RH50T ο οποίος είναι στα 50W λαμπάτος με 2 κανάλια gain και 1 καθαρό σε πολύ καλή τιμή και με πολύ καλές επιδόσεις. 

http://www.musik-service.de/randall-rh-50-prx395760956en.aspx

http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/randall/rh50t/index.html
http://smart.noiz.gr/details.php?id=3275

Τον εχει στιε αγγελις πολυ φθηνα ;)

+1 στο μακη

Παρολο που ηχογραφηση ειναι ψιλοχαλια(εμενα δεν μαρεσε :P ) ;D ,καταλαβαινει κανεις πανω κατω το ηχοχρωμα του καθε ενισχυτη.

Αλλα οσο χαλια και να ειναι, ο dual rec ακουγεται καλητερα απ ολους. 8)

Τυχαιο? Δεν νομιζω ;D

Κοίτα ποιός ενισχυτής έχει 5 αστεράκια  ;D

Νομίζω είναι ο μοναδικός.

Custom Audio Suhr PT100 Τυχαιο? Δεν νομιζω

ffmakis είπε:
Κοίτα ποιός ενισχυτής έχει 5 αστεράκια  ;D

Νομίζω είναι ο μοναδικός.

Custom Audio Suhr PT100 Τυχαιο? Δεν νομιζω
Ε καλα!!! :P Και εσυ εχεις 4 ;D

Αλλα εισαι ο Μακης, οχι ο Mark-V-ης ;D ;D ;D ;D

aris 17561 είπε:
αυτος αν καταλαβα καλα ειναι τραντζιστορ και οχι λαμπα σωστα ?
Αφου λεει all valve στον τιτλο, λες να ειναι τρανζιστορατος?

καλα τα λεει ο  odis !  ;D

Ναι ρε συ το σκεφτεσαι ?

βεβαια δεν τον ακουω πολυ μοντερνο το gain του ( αυτο καλο ειναι παντως στα αυτια μου )

Και δεν θα σε τρωει το μαραζι οτι παιζεις με bugera

odis13 είπε:
Αφου λεει all valve στον τιτλο, λες να ειναι τρανζιστορατος?
odis δεν το ηξερα κα απλα ρωτησα... ξερω οτι οι λαμπατοι λενε tube... επισης και ενας παλιος valvestate που ειχα valve ελεγε αλλα τραντζιστορ ηταν...τωρα τα ξεκαθαρισα... valve και tube σημαινει λαμπατος...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
για να γυρίσω στο αρχικό θέμα, με αυτό το μπατζετ χαλαρά η καλύτερη επιλογή είναι ο E530. Το προενισχυτάκι αυτό έχει και έναν 1.5 βατ τελικό τρανζιστοράτο, απλά για να οδηγεί ακουστικά ή κάποιο μικρό ηχείο, το έχω ακούσει με καμπινούλα με ένα 10αρι και ήταν μια χαρά, και κάνει καινούριο 460 ευρώ! Παίζει πολύ καλά και ντιρεκτ πάντως, ακού:

απο κει και πέρα για κλασσικό δοκιμασμένο high gain ήχο ανεβαίνεις σε τιμή δυστυχώς... 6505, engl savage, mesa boogie rectifier, mesa boogie mark 3/4/5 θέτουν τα standards. Κοντά σε αυτά αλλά φτηνότερα, μπορείς να φτάσεις με μεταχειρισμένους προενισχυτές και κάποιον φτηνό τελικό. Ο "ultra high gain modern" ήχος είναι βρώμα προενισχύτριας και όχι τελικής έτσι κι αλλιώς, και το καλό είναι οτι δεν χρειάζεσαι μεγάλες εντάσεις για καλό ήχο, όπως με έναν JCM800 πχ που αν δεν τον ανοίξεις τέρμα δεν...

Άντίστοιχους προενισχυτές λοιπόν βρίσκεις στο ebay. πχ με 500 ευρώ βρίσκεις mesa boogie studio preamp, παίρνεις και με 300-400 μια μέτρια προς καλή καμπίνα 2χ12, και χτίζεις απο κει, αρχικά με φτηνιάρη τελικό τρανζιστοράτο των 200 ευρώ. Πάλι πάμε στο 1000άρικο βέβαια.

βασικα δεν μπορω να φτασω τοσο ψηλα οικονομικα...

θα μπρουσατε να μου πειτε τι διαφορες εχουν οι κομπο σε σχεση με τα αντιστοιχα κεφαλια ? δηλαδη αν κοιταγα τον 6260 σε κομπο μορφη και αποφυγω τα εξοδα καμπινας κτλ θα εχω το ιδο καλο αποτελεσμα ? εστω οτι ξεχναμε το θεμα του βαρους και της μεταφορας του ...

aris 17561 είπε:
βασικα δεν μπορω να φτασω τοσο ψηλα οικονομικα...

θα μπρουσατε να μου πειτε τι διαφορες εχουν οι κομπο σε σχεση με τα αντιστοιχα κεφαλια ? δηλαδη αν κοιταγα τον 6260 σε κομπο μορφη και αποφυγω τα εξοδα καμπινας κτλ θα εχω το ιδο καλο αποτελεσμα ? εστω οτι ξεχναμε το θεμα του βαρους και της μεταφορας του ...
πουλα καμια κιθαρα να φτασεις (εχεις καμια δεκαρια απο οτι θυμαμαι η κανω λαθος?)! και πηγαινε να τους δοκιμασεις να κρινεις μονος και να εισαι σιγουρος για την επιλογη σου

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα