- Πόντοι
- 38
ρε ξεκουρδιστε πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως καποτε εμεις οι δυο διαφωνουσαμε...?? ευχαριστω με εκπροσωπησες ...Ksekourdistos είπε:το θεμα ειναι ξεκαθαρο.
Ο ανθρωπος ζητησε οτι καλυτερο μπορει να παρει ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ BUDGET ΤΟΥ.
Οτιδηποτε αλλο πανω απο εκει ειναι απλα φιλοσοφικη συζητηση.
Σε αναριθμητα threads οπου ζητανε συμφορουμιτες καποια συμβουλη ή καποια προταση για την επομενη αγορα , παντα θα υπαρξει καποιος που θα προτεινει την πιο ακριβη λυση.
Χαιρω πολυ ρε φιλε αλλα τι να το κανω ?
Ξερω οτι οι Diezel ειναι μαματοι αλλα δεν μπορω να δωσω 3 μισθους για να τους παρω γιατι μετα θα πρεπει να τρωω απο το συσσιτιο του δημου .
Επισης οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι bedroom players αντε και να τζαμαρουν με τους φιλους τους 2 φορες τον μηνα.
Τι να τον κανω τον triple recrifier στο τριαρι στα Σεπολια ?
Δεν ειναι ο xminor ειρωνας . Απλα εσυ SonicBlister πηδας την κουβεντα .
βασικα η αποψη οτι δεν γινεται να φτιαξω καλο hight gain ηχο με τα χρηματα που μπορω να δωσω με απογοητευει λιγο... γενικα οι δυνατοτες μου ειναι αυτες που προανεφερα... ευχαριστω τον φιλο παραπανω που μου προτεινε καποιες λυσεις των 3000 ευρω αλλα δυστηχως δεν εχω αυτη την δυνατοτητα , αλλα και αν ειχα μαλλον δεν θα τα εδινα γιατι δεν ειμαι επαγγελματιας... θα αλλαζα αυτοκινητο πιθανοτατα...οσ για κιθαρες , ειμαι πληρης !!