Επειδη ερχονται ΠΟΛΥ δυσκολοι καιροι..

Status
Not open for further replies.
Superfunk είπε:
(Πωρε τι θα γινεται απο Δευτερα στα κομματικα γραφεια απο ΔΥ που θα τρεχουν να σωσουν τη θεσουλα τους....θα σφαζονται για μια καρεκλα....θα ξεχαστουν και συνδικαλισμοι και συναδελφικοτητες.... ;D)
Για αυτά τα πράγματα δεν έχει Σ/Κ. Από ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα θα είναι τίγκα τα πολιτικά γραφεία....

Superfunk είπε:
Απο οτι φαινεται η τραγικη για τα οικονομικα της χωρας περιοδος που ξεκινησε το 81 τελειωνει. Με ψεμματα αρχισε με ψεμματα τελειωνει απο πατερα σε υιο. 30 χρονια κρατησε το εικονικο παρτυ. Ηρθε η ωρα να πληρωσουμε το λογαριασμο. Αθωοι και ενοχοι μαζι.
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται- για να θυμίσω και ένα παλιότερο σύνθημα των ιδίων παιδιών...

manos_m είπε:
Για αυτά τα πράγματα δεν έχει Σ/Κ. Από ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα θα είναι τίγκα τα πολιτικά γραφεία....
Να σου πω και από χθες ένα πράγμα... Γιατί ο διαβόητος καφές που ήπια χθες εις τα παρυφάς του Κολωνακίου ήταν δίπλα από τα νέα γραφεία του γνωστού κόμματος και υπήρχε πολύ σούρτα φέρτα και διάφορες σχετικές συζητήσεις από διπλανούς- νεόκοπα κομματικά στελέχη σε μια σχετική... αναταραχή...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται- για να θυμίσω και ένα παλιότερο σύνθημα των ιδίων παιδιών...
ενταξει μας ειπε οτι ειμαστε...υπεροχος λαος και οτι...πιστευει σε εμας... ;D

(αραγε καλαμαρακια θα φαει το μεσημερι? ;D ;D)

Όχι για όλους φίλε μου.
335% κέρδη για τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις των ΗΠΑ εν μέσω(ή λόγω..) "κρίσης".
καλα κατσε να ορθοποδησει καμμια ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχειρηση πρωτα και μετα ασχολουμαστε με τις Αμερικανικες.... ;D

Είναι πολύ σέξυ ο Γιώργος με φόντο το Καστελόριζο. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δήμαρχος εκεί.

spy είπε:
Είναι πολύ σέξυ ο Γιώργος με φόντο το Καστελόριζο. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δήμαρχος εκεί.
Έχεις κάτι με το Καστελόριζο?

Superfunk είπε:
ενταξει μας ειπε οτι ειμαστε...υπεροχος λαος και οτι...πιστευει σε εμας... ;D

(αραγε καλαμαρακια θα φαει το μεσημερι? ;D ;D)
Μην του πέσουν βαριά, γιατί είναι της υγιεινής διατροφή- μιλάω για τα τηγανιτά, έτσι;  ;D Πάντως αυτό με την Ιθάκη με έμπλεξε λίγο... Δηλαδή εννοεί 10 χρόνια φαγούρα ή 20 χρόνια (βάζω και τον Τρωικό πόλεμο μέσα)... Και για να τραβήξω τις κοτσίδες μου, τώρα ακούω στον Σκάι τον ιδιοκτήτη του να μας καταγγέλει ότι τα κόμματα μας έλεγαν ψέμματα τόσα χρόνια  ;D Και ποιανού τα ΜΜΕ μας πούλαγαν το παραμύθι;  :-X Λέω τώρα εγώ...

spy είπε:
Είναι πολύ σέξυ ο Γιώργος με φόντο το Καστελόριζο. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δήμαρχος νεκροθάφτης εκεί.

;D ;D ;D ;D

Εγω λεω να μεινει εκει και να παρει και την "κυβερνηση" μαζι του,ετσι κι αλλοιως απο σημερα ΑΛΛΟΙ μας κυβερνανε (ευτυχως)

Αλλα απο την αλλη τι φταινει οι μαυροι οι νησιωτες?

Έρχεται και ο Ταγίπ με 10 υπουργούς του άκουσα...τουρκικές λίρες δεχόμαστε?

marathon είπε:
Έρχεται και ο Ταγίπ με 10 υπουργούς του άκουσα...τουρκικές λίρες δεχόμαστε?
θα χορεψουν και ζεϊμπεκικο?

;D

Superfunk είπε:

;D
Μπα, εμείς έχουμε αρχίσει τα τσάμικα... και τις γυροβολιές...

Superfunk είπε:

;D
Με τον άλλο που πέθανε χόρευε ο Γιώργος...με αυτόν χόρευε ο κουμπάρος του ο Καραμανλής....

spy είπε:
χαχαχαχα αν του βάζανε και μουσική υπόκρουση το Castellorizon του Gilmour την ώρα των δηλώσεων θα ήταν ακόμα πιο ειδυλλιακό.......

qesh είπε:
χαχαχαχα αν του βάζανε και μουσική υπόκρουση το Castellorizon του Gilmour την ώρα των δηλώσεων θα ήταν ακόμα πιο ειδυλλιακό.......
Κανονικα το "Κλαιει η μανα μου στο μνημα " επρεπε να του βαλουν....

Superfunk είπε:
Άστο Νίκο, αυτό φοβάμαι ότι θα είναι το δικό μας soundtrack, όχι του Γιώργου...

Superfunk είπε:
Μην βιάζεσαι.....

η σειρά είναι συναίσθημα, συνουσία, μνήμα.

Εγώ την θεωρώ πολύ έξυπνη κίνηση.

Κάθε καινούριο μέτρο να εξαγγέλεται σε τέτοια μέρη.

Καστελόριζο, Ρω, Ιμια, Σπιναλόγκα .........

Καμμία διαμαρτυρία/γιαούρτωμα/φωνές, ενίσχυση της υπαίθρου, προβολή των Ελληνικών assets (να φάνε τα λυσσακά τους να βλέπουνε τον πρωθυπουργό της χρεωκοπημένης χώρας να το εξαγγέλει με φόντο τον γαλανό ουρανό, τα λιτά σπιτάκια και την θάλασσα - αντε και κανα γιώτ).

audiokostas είπε:
Εγώ την θεωρώ πολύ έξυπνη κίνηση.

Κάθε καινούριο μέτρο να εξαγγέλεται σε τέτοια μέρη.

Καστελόριζο, Ρω, Ιμια, Σπιναλόγκα .........

Καμμία διαμαρτυρία/γιαούρτωμα/φωνές, ενίσχυση της υπαίθρου, προβολή των Ελληνικών assets (να φάνε τα λυσσακά τους να βλέπουνε τον πρωθυπουργό της χρεωκοπημένης χώρας να το εξαγγέλει με φόντο τον γαλανό ουρανό, τα λιτά σπιτάκια και την θάλασσα - αντε και κανα γιώτ).
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά την ώρα που μίλαγε το αγόρι, από πίσω ακούστηκαν κόρνες από καΐκια- η κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Αυτοί που τις βάραγαν λες να ήξεραν κάτι παραπάνω;  

ΥΓ όχι όμως στα Ψαρά γιατί κάνουν κακό συνειρμό  ;D

Μπορεί να φαγε φασόλια στους ουζομεζέδες ο παρατρεχάμενος.

Δύσκολο το κόβω να ενοχλήθηκε το Καστελόριζο για την οικονομική κρίση.

Εκτός κι αν ενόχληση εννοούμε το bowel movement.

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back