Superfunk είπε:επαναλαμβανω,κατσε να ΕΠΙΖΗΣΕΙ πρωτα καμμια ελληνικη επιχειρηση και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα..... ;D γιατι για να μπορουμε να μιλησουμε για "κεφαλαιο" & "μεγαλες" επιχειρησεις...τερατα πρεπει πρωτα να... εχουμε μεγαλες επιχειρησεις &...."κεφαλαιο" και αυτα υπαρχουν μονο στο μυαλο της Παπαρηγα..(οι πραγματικα μεγαλες επιχειρησεις στην Ελλαδα ειναι δεν ειναι καμμια εικοσαρια...& απασχολουν μολις το 10% του εγχωριου δυναμικου,οι υπολοιπες ειναι μεταξυ φθορας & αφθαρσιας....σε παω στοιχημα δε οτι καμμια πραγματικα μεγαλη επιχειρηση δεν προκειται να διωξει κοσμο.)
Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στουε δρόμουςaudiokostas είπε:Κάτω στου Η-Μπέη τον κάμπο, ματώνει η αγροτιά
Με Φέντερ και Λεσπόλια ζητάει Λευτεριά
μπουαχαχαχαχαχαaudiokostas είπε:Πολύς αχός ακούγεται
Ψηλά τα πρίμα πέφτουν
Μή να σε πρόβα ρίχνονται;
Μή να σε λαϊβάκι;
Μάραθε ρίξε τ' άρματα
δεν είναι δω Παρίσι
εδώ σαι σκλάβος του Superfunk
του Yameth γιουσουφάκι
Μπορεί να μπει ο Χαρίλαος αν θέλει.audiokostas είπε:Η Κρητική επιτροπή (δηλ ο Νικόλας) είναι μαζί μας;
χαχαχαχαχαχα!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Μερκελ,Γιωργος,Σαρκοζι
βαλθηκαν ολοι μαζι
να μας κοψουν τη χαρα μας,
του Θωμα το μαγαζι..
Με μια φεντερ μερικανα
εκοιμομουν και ξυπνουσα
αλλα τωρα χαρλει μπεντον
και ας μην τις εκτιμουσα..
Σ' αυτές τις ράχες τις ψηλέςaudiokostas είπε:Μάραθε ρίξε τ' άρματα
δεν είναι δω Παρίσι
εδώ σαι σκλάβος του Superfunk
του Yameth γιουσουφάκι
Συγνωμη που γεμιζω ασκοπα ποστς αλλα μου βγαινει αυθορμητα..marathon είπε:Σ' αυτές τις ράχες τις ψηλές
λεβέντες μου που πάτε,
σας βλέπει ο γερο τσέλιγκας,
τα νιάτα του θυμάται.
Τσέλιγκα γερο τσέλιγκα
του λέν΄ δυο Noizoπούλες,
πόσες φορές ανέβηκες
σ' εκείνες τις ραχούλες.
"Πολλές φορές ανέβηκα
με τον Audiokosta
μα τώρα πια εγέρασα,
δεν είμαι παλικάρι".
To μπάσο του επούλησε...του μεινε το στυλιάρι
Τη μία ξέρω...η "άλλη" είναι κρυφή?audiokostas είπε:Ναι, νομίζω δύο είναι όλες κι όλες ....
Εγώ αδιαφορώ πόσες φορές τις ανέβηκε τις ραχούλες άρα μετράτε αλλούmarathon είπε:Τη μία ξέρω...η "άλλη" είναι κρυφή?
Superfunk είπε:Και εδω θα δειτε τι συμβαινει οταν οι...εργατες καταλαμβανουν τα...εργοστασια :'(
δηλ.αυτο για...καλο μου το δειχνεις? (γιατι για εμενα μου μοιαζει με τη κολαση του Δαντη....)υπαρχουν και αλλα παραδειγματα Superfunk
τι σε χαλασε δηλαδη?Superfunk είπε:δηλ.αυτο για...καλο μου το δειχνεις? (γιατι για εμενα μου μοιαζει με τη κολαση του Δαντη....)