Από χθές είναι εδώ ανόητε, και έβλεπε εάν πίναμε καφέ στο Κολωνάκι...Terry RoscoeBeck5 είπε:ΗΡΘΕ... καλώς τα δεχτήκαμε.
Και άρχισε να μυρίζει ΤΙ ΕΝ ΤΙ ;Dfleamail είπε:Χωριανοί!!! Χωριανοί!!!! Μπήκαμε στο ΔΙ ΕΝ ΤΙ! ;D ;D
+100 για το κράτος. Οι ιδιώτες δεν χρωστάνε πολλά στην Ελλάδα πάντως.Superfunk είπε:ο σοβαρος κοσμος (και το σοβαρο κρατος) καταναλωνει αυτα που ΕΧΕΙ,η εστω αυτα που μπορει να αποπληρωσει αν παρει δανειο.
δεν είμαι εκπρόσωπος κανενός, αλλά δε συμμετείχαν και τουλάχιστον στα λόγια διαφωνούσανγιατι αυτα ηταν εκτος βουλης?
εγώ κοντεύω να χαρακτηριστώ ως ο ανθέλληνας του φόρουμΕσύ θα ρθεις μαζί μας ή θα κάτσεις εδώ ; ;D
Ωχ και αμάν αμάν και χτες το μεσημέρι έπινα καφέ στο Κολωνάκι ??? Λες να με είδανε;marathon είπε:Από χθές είναι εδώ ανόητε, και έβλεπε εάν πίναμε καφέ στο Κολωνάκι...
Αν μπορείς να πίνεις καφέ με 4 και 5 ευρώ...καλά να πάθεις!!!!Terry RoscoeBeck5 είπε:Ωχ και αμάν αμάν και χτες το μεσημέρι έπινα καφέ στο Κολωνάκι ??? Λες να με είδανε;
Φυσικά θα σου κοπεί και η όποια όρεξη για καινουρια οργανάκια αφου ένα μπασο μεσης αξίας (800e) με την σημερινή τιμή του αυγού (0,20e) θα σου κοστίσει γύρω στα 4000 αυγά...audiokostas είπε:Αν μας κόβει λίγο, αυτή τη φορά να πάμε με τους ισχυρούς.
Προτείνω 人民币 (Yuan).
Εμένα δεν θα με νοιάζει. Ότι ανταλλάσεται με τα αυγά και μποστανοειδή παραγωγής μου ......
Έχουν γίνει της μόδας και τα... fretlessskantzos είπε:και τα πετάλια μας από τον toneless![]()
Μπαααα....δεν τον ξέρεις καλά...θα ξεθεώσει τη κότα...και η κότα θα καταλάβει τι έστι σκληρή εργοδοσία!!!qesh είπε:Φυσικά θα σου κοπεί και η όποια όρεξη για καινουρια οργανάκια αφου ένα μπασο μεσης αξίας (800e) με την σημερινή τιμή του αυγού (0,20e) θα σου κοστίσει γύρω στα 4000 αυγά...
Έκανα βρε αιματηρές οικονομίες για να το καταφέρω... ;Dmarathon είπε:Αν μπορείς να πίνεις καφέ με 4 και 5 ευρώ...καλά να πάθεις!!!!
Superfunk είπε:ρε ... Λες?
Εχεις δίκιο.Τώρα μάλιστα με το ΔΝΤ που θα επιβάλει μεσαίωνα στις εργασιακές σχέσεις (απολύσεις κατά το δοκούν του εργοδότη, κατάργηση αποζημιώσεων, διευθυντικά δικαιώματα, time job κλπ κλπ κλάφτα..Μαράθιεmarathon είπε:Μπαααα....δεν τον ξέρεις καλά...θα ξεθεώσει τη κότα...και η κότα θα καταλάβει τι έστι σκληρή εργοδοσία!!!
Ναι έχουν φρουμάξει στα blogs ότι το διάγγελμα ήταν «κονσέρβα»... Λέτε να είναι... σημειολογικό; Πάρτε καμία κονσέρβα να σας βρίσκεται όταν θα πέσουν οι πείνες;manos_m είπε:Πάντως....το πλάνο ήταν ωραίο για τέτοιες δηλώσεις!!! Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου!!!
![]()
Γράφτηκε ότι δεν ήταν live για να αποφευχθούν τα σαρδάμ...
Κακεντρεχείς δημοσιογράφοι...
απο οτι θυμαμαι πριν τις εκλογες ειχε πει "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ",μεχρι χθες μας ελεγε "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ".... ;Dmanos_m είπε:Πάντως....το πλάνο ήταν ωραίο για τέτοιες δηλώσεις!!! Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου!!!
![]()
Γράφτηκε ότι δεν ήταν live για να αποφευχθούν τα σαρδάμ...
Κακεντρεχείς δημοσιογράφοι...
καλυτερα απο δραχμη,εξοδο απο το ευρω και χρεοκοπια (οπου ναι μεν θα εχεις...δουλεια αλλα...δεν θα πληρωνεσαι...),βεβαια αν δεν βαλουμε μυαλο θα ερθει και αυτο που ευχεσαι...(δηλ.χρεοκοπια)Εχεις δίκιο.Τώρα μάλιστα με το ΔΝΤ που θα επιβάλει μεσαίωνα στις εργασιακές σχέσεις (απολύσεις κατά το δοκούν του εργοδότη, κατάργηση αποζημιώσεων, διευθυντικά δικαιώματα, time job κλπ κλπ κλάφτα..Μαράθιε