Επειδη ερχονται ΠΟΛΥ δυσκολοι καιροι..

Status
Not open for further replies.
Audiokosta, πάμε να πιούμε κανένα ούζο? Δεν μπορώ άλλη πίκρα σήμερα και δεν έχω διάθεση να δουλέψω...

audiokostas είπε:
Δύσκολο το κόβω να ενοχλήθηκε το Καστελόριζο για την οικονομική κρίση.

Εκτός κι αν ενόχληση εννοούμε το bowel movement.
Δυσκολο το κόβω να μην...

marathon είπε:
Audiokosta, πάμε να πιούμε κανένα ούζο? Δεν μπορώ άλλη πίκρα σήμερα και δεν έχω διάθεση να δουλέψω...
Ιδού... να ποιος ευθύνεται για την καταστροφή ;D Αντί να παράγει θέλει να πάει για ούζα και παρασύρει και άλλους μαζί του...  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ιδού... να ποιος ευθύνεται για την καταστροφή ;D Αντί να παράγει θέλει να πάει για ούζα και παρασύρει και άλλους μαζί του... 
Δεν είπα να πάμε Κολωνάκι να μας δούνε...

Τα laptop και η τεχνολογία του wireless μου επιτρέπουν να σου πω ότι έχεις ήδη αργήσει. Πάμε για τα δεύτερα .........

Μελέτες μου μου απέδειξαν ότι αποδίδω μπαϊφάρ καλύτερα σε incentive induced περιβάλλον.....

είπαμε επιστροφή στη φύση....Μια χαρά....

Superfunk, μόλις άκουσα ότι το ΚΚΕ ζητάει συστράτευση...μας χρειάζεται, πάμε? να θυμηθείς τα νειάτα σου?

marathon είπε:
Superfunk, μόλις άκουσα ότι το ΚΚΕ ζητάει συστράτευση...μας χρειάζεται, πάμε? να θυμηθείς τα νειάτα σου?
Για να καταλάβουμε εξ εφόδου τα... ανάκτορα;

Στ' άρματα, στ' άρματα

εμπρός στον Αγώνα

για την πανάκριβη

την καστομιά

audiokostas είπε:
Στ' άρματα, στ' άρματα

εμπρός στον Αγώνα

για την πανάκριβη

την καστομιά
Μιλάει το ούζο...σε ζηλεύω...και εγώ λέω να αρχίσω την αντίσταση!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα καταφέραμε!

Η χώρα σώθηκε πριν από λίγη ώρα.Περάσαμε και επίσημα στην εποχή ΔΝΤ!

Τώρα μπορούμε άφοβα να "φοβόμαστε" για τη συνέχεια.Η Ιθάκη θα βρεθεί?Εγώ λέω πως ναι.

Μέχρι τότε όμως, απολαύστε τη κατάσταση στην οποία περάσαμε και επίσημα σήμερα.

Superfunk είπε:
καλα κατσε να ορθοποδησει καμμια ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχειρηση πρωτα και μετα ασχολουμαστε με τις Αμερικανικες.... ;D
Με τις ελληνικές ασχολούμαι διότι το πρότυπο ανάπτυξης που προτείνεται(και ενεργοποιήθηκε επισήμως πριν λίγο) τις αφορά αμεσα.

Αυτό το πρότυπο είναι αμερικανικό και σε καμία περίπτωση ευρωπαικό. ΑΛΛΙΩΣ έχει οικοδομηθεί/αναπτυχθεί η Γερμανία, Γαλλία, Δανία κτλ. και ΑΛΛΙΩΣ οι Αμερικανοί. Όποιος έχει ζήσει π.χ. στην Γερμανία ξέρει πως το κλασσικό τριμερές σχήμα(εργοδοσία, συνδικάτα, κράτος) λειτουργεί αποτελεσματικά διότι και τα τρία μέρη έχουν τους ΠΟΡΟΥΣ(ιστορικούς, πολιτικούς, οικονομικούς κτλ.) ώστε να λειτουργήσουν. Έτσι η εργοδοσία δεν είναι ασύδοτη, τα συνδικάτα δεν είναι κρατικοδίαιτα και το κράτος δεν είναι υδροκέφαλο και υπνωτισμένο.

Για να καταλάβουμε πόσο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ, μπορούμε να δούμε τον πρόεδρό τους που αγωνίζεται να περάσει τα αυτονόητα μέτρα ώστε η αγορά να έχει μια στοιχειώδη λογική και να σταματήσει να λειτουργεί σαν αρπακτικό ζώο. Ο Ομπάμα τα λέει , δεν τα λέει ο Τσόμσκι..

kostri είπε:
Όποιος έχει ζήσει π.χ. στην Γερμανία ξέρει πως το κλασσικό τριμερές σχήμα(εργοδοσία, συνδικάτα, κράτος) λειτουργεί αποτελεσματικά διότι και τα τρία μέρη έχουν τους ΠΟΡΟΥΣ(ιστορικούς, πολιτικούς, οικονομικούς κτλ.)
...εγκεφαλικούς....

audiokostas είπε:
Στ' άρματα, στ' άρματα

εμπρός στον Αγώνα

για την πανάκριβη

την καστομιά
Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά

Πέσανε πάνω στην εργατιά

Άγρια κράζουν, για χρήμα διψούν

Το gear μας θα φορολογούν

Fender και PRS,

Gibson και Huber,

και P2P ενισχυτές

Και θα μας μείνουν

οι καπλαμάδες

που ρουφάν αρμονικές

kostri είπε:
Με τις ελληνικές ασχολούμαι διότι το πρότυπο ανάπτυξης που προτείνεται(και ενεργοποιήθηκε επισήμως πριν λίγο) τις αφορά αμεσα.

Αυτό το πρότυπο είναι αμερικανικό και σε καμία περίπτωση ευρωπαικό. ΑΛΛΙΩΣ έχει οικοδομηθεί/αναπτυχθεί η Γερμανία, Γαλλία, Δανία κτλ. και ΑΛΛΙΩΣ οι Αμερικανοί. Όποιος έχει ζήσει π.χ. στην Γερμανία ξέρει πως το κλασσικό τριμερές σχήμα(εργοδοσία, συνδικάτα, κράτος) λειτουργεί αποτελεσματικά διότι και τα τρία μέρη έχουν τους ΠΟΡΟΥΣ(ιστορικούς, πολιτικούς, οικονομικούς κτλ.) ώστε να λειτουργήσουν. Έτσι η εργοδοσία δεν είναι ασύδοτη, τα συνδικάτα δεν είναι κρατικοδίαιτα και το κράτος δεν είναι υδροκέφαλο και υπνωτισμένο.

Για να καταλάβουμε πόσο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ, μπορούμε να δούμε τον πρόεδρό τους που αγωνίζεται να περάσει τα αυτονόητα μέτρα ώστε η αγορά να έχει μια στοιχειώδη λογική και να σταματήσει να λειτουργεί σαν αρπακτικό ζώο. Ο Ομπάμα τα λέει , δεν τα λέει ο Τσόμσκι..
επαναλαμβανω,κατσε να ΕΠΙΖΗΣΕΙ πρωτα καμμια ελληνικη επιχειρηση και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα..... ;D γιατι για να μπορουμε να μιλησουμε για "κεφαλαιο" & "μεγαλες" επιχειρησεις...τερατα πρεπει πρωτα να... εχουμε μεγαλες επιχειρησεις &...."κεφαλαιο" και αυτα υπαρχουν μονο στο μυαλο της Παπαρηγα..(οι πραγματικα μεγαλες επιχειρησεις στην Ελλαδα ειναι δεν ειναι καμμια εικοσαρια...& απασχολουν μολις το 10% του εγχωριου δυναμικου,οι υπολοιπες ειναι μεταξυ φθορας & αφθαρσιας....σε παω στοιχημα δε οτι καμμια πραγματικα μεγαλη επιχειρηση δεν προκειται να διωξει κοσμο.)

spy είπε:

Το gear μας θα φορολογούν

Μην τους βάζεις ιδέες  ;D γιατί τον τελευταίο καιρό ακούγονται απίστευτες σκέψεις περί των φορολογικών... 

Κάτω στου Η-Μπέη τον κάμπο, ματώνει η αγροτιά

Με Φέντερ και Λεσπόλια ζητάει Λευτεριά

audiokostas είπε:
Κάτω στου Η-Μπέη τον κάμπο, ματώνει η αγροτιά

Με Φέντερ και Λεσπόλια ζητάει Λευτεριά
Mπακαλάκος ή Μπακαλογατάκος?

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα