Λογικές οι απόψεις που εκφράζονται για την εξοικονόμηση χρημάτων στην παρούσα φάση, αλλά εφόσον γουστάρεις και έχεις μπει στο τρυπάκι (και μπορείς να διαθέσεις και αυτό το ποσό), κατ'εμέ καλύτερο για τη δική σου εξέλιξη θα είναι να κάνεις το κομμάτι σου, μα θα βρεις τρόπο να τα βγάλεις πέρα. Σαν φοιτητής τα πρώτα χρόνια έμενα σε φοιτητοπολυκατοικία, σε μια γκαρσονιέρα 15 τετραγωνικά, και το μισό χώρο του δωματίου τον έπιανε αρχικά ένας Mesa Caliber50+ combo, μετά ένας Mesa DC-3, και τέλος το rack σύστημα που έπαιζα με Yamaha DG-1000 preamp, Mesa 20/20 τελικό, Lexicon εφέ και 2 καμπίνες Carvin 2x12.. όσο για τον παππού στον οποίον έδινα το ενοίκιο κάθε μήνα, του είχα κάνει την ερώτηση αν τον ενοχλεί καμιά φορά η ένταση του ήχου, και μου έλεγε "όχι παιδί μου, να παίζεις και πιο δυνατά που μ'αρέσει να σ'ακούω", χαχα.. Και στην τελική άμα κάτσει πρόβλημα και δεν μπορείς να μελετήσεις με τον ενισχυτή που θα πάρεις, είτε παίζεις από τα ηχεία του υπολογιστή χρησιμοποιώντας free software, είτε αγοράζεις αργότερα κάποιο φτηνό μηχάνημα ακριβώς για αυτή τη δουλειά και καθάρισες (300 ευρώ έχει ο Yamaha THR10, και έχει κάνει ευτυχισμένους χιλιάδες για αυτόν ακριβώς το λόγο).
Υ.Γ.: Μένω Ηράκλειο.. Αν κάνεις καμιά βόλτα κατά δω, μπορείς να ακούσεις τον Mesa LoneStar Classic που έχω τώρα, κι αν σου αρέσει μπορεί να το συζητήσουμε για πώληση, μιας που δεν αποκλείω να τον δώσω κάποια στιγμή για οικονομικούς λόγους.. επίσης έχω φίλο ο οποίος κατασκευάζει, κάνει live και έχει στην κατοχή του πολλούς high end και vintage ενισχυτές, οπότε ανά περιόδους κάποιοι από αυτούς φεύγουν.. πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να μπορείς να δοκιμάσεις κάτι και από κει.