Παιδιά ευχαριστώ και δεν περίμενα πως θα γίνει τέτοιος χαμός στο thread :Ρ
Περισσότερα θα απαντήσω αύριο γιατί τώρα θέλω να διαβάσω και να πάω να δώσω αλλά γενικά κάτι λίγα ως τώρα:
@bloody_sunday
Φίλε μου δεν ξέρω τι είναι το headroom Και γιατί το χρειάζομαι. Θα το googl-άρω αύριο αν είναι και ελπίζω να βγάλω άκρη. Αυτός στο guitar store μου είπε για τον fender blues junior πως απλά δεν θα έχει το headroom που θα θέλω για stoner. Οπότε βγάλε άκρη μιας και ξέρεις περί headroom γιατί εγώ αυτό που κράτησα είναι πως απλά δεν θα με βολέψει για stoner
Πιο πολύ αυτό που έχω άγχος είναι να μην σκάσω 300-500 ευρώ για έναν ενισχυτή που τελικά δεν θα μπορώ να παίζω τα δικά μου πράγματα ή θα πάνε τα λεφτά τσάμπα χωρίς λόγο. Δηλαδή εννοώ πως αν πχ πάρω τον bugera v55 h' v22 θα μπορώ με πεταλάκια να παίξω και μέταλ και στονερ ? Ή επειδή είναι vintage φιλοσοφίας μου είναι απαγορευτικό? Να πάω για καθαρά μόνο? Να πάω οπωσδήποτε και για παραμόρφωση? Αν μπορώ με clean ενισχυτές και πεταλάκια να μπορώ να παίξω χωρίς φόβο μεταλ και στονερ τότε μάλλον θα πάω για κάτι τέτοιο. Το λέω με την έννοια πως προτιμώ κάτι απλό και να πληρώσω μόνο πχ για 1-2 κανάλια αντί για 3-4 που θα μου είναι ΊΣΩΣ αχρείαστα. Ξέρω είναι εκνευριστική ίσως η ασχετοσύνη μου αλλά είμαι από αυτούς που τους αρέσει πιο πολύ να παίζουν παρά να ψάχνονται και να "ψειρίζουν" τα πάντα.
Επίσης κάτι τελευταίο αν μπορείτε όσοι προτείνετε ενισχυτές όπως κάποιος πρότεινε τον blackstar τον 15 και τον VHT , αν γίνεται και ξέρετε να λέτε και που μπορεί να έχει τέτοιους στην Αθήνα . Είναι ξενέρα να μην μπορώ να ακούσω ΕΝΑ ΣΩΡΟ ενισχυτές γιατί δεν υπάρχουν αντιπροσωπείες ή κάτι. Πχ για τον VHT στο site τους δεν βρήκα επίσημο dealer στην Ελλάδα. Αυτά και σόρρυ αν το τραβάω πολύ ή πρήζω κόσμο.