Καλώς ή κακώς η μουσική είναι ακριβό χόμπι. Κι εμείς μπορεί να φτύνουμε αίμα για να αγοράζουμε εξοπλισμό, δεν βρίσκουμε τα λεφτά στο δρόμο. Αν κάποιος αντιλαμβάνεται το χόμπι του σοβαρά, μπαίνει στη διαδικασία να το κάνει σωστά και να επενδύσει χρήματα σε αυτό.playloud είπε:Πρεπει παντως να εισατε πολυ ματσο χομπιστες για να αγοραζετε gretch και gibson και EJ strat και μπουτικ πεταλια και ενισχυτες, μονο και μονο για να κανετε το χομπυ σας.
Δεν ειμαι ουτε εφοριακος ουτε εγω που θα σας πω τι θα κανετε. Απλα ζηλευω (με την καλη εννοια) γιατι εγω για να παρω αυτα που εχω εφτυσα αιμα, και ειμαι και επαγγελματιας. Μπραβο μαγκες καλα το πατε, αφου δεν εχετε αλλες αναγκες
Π.χ. ο κολλητός μου έχει ως χόμπι το τρέξιμο. Αγοράζει 6 ζευγάρια παπούτσια ΜΟΝΟ για τρέξιμο το χρόνο, αγοράζει χρονογράφους, ρούχα, συμπληρώματα διατροφής, ξοδεύει πολλά φράγκα. Αμφιβάλλω αν έχει βγάλει από αυτή την ασχολία οτιδήποτε χρηματικό και σε διαβεβαιώ, μόνο ματσό δεν είναι. Τι πρέπει να γίνει λοιπόν; Να τρέχει 20 χλμ. τη μέρα με το τζιν και τα καθημερινά του παπούτσια επειδή δεν είναι ματσό;