- Πόντοι
- 38
Το "συνθεσω" εσυ πως το εννοεις? να το ηχογραφησεις κιολας? (Το μο δε 2 λαμδα οπως αυγο?)warpie είπε:οχι, εννοω να 'συνθεσω' ενα καλο κομματι (για'μενα καλο)...![]()

Το "συνθεσω" εσυ πως το εννοεις? να το ηχογραφησεις κιολας? (Το μο δε 2 λαμδα οπως αυγο?)warpie είπε:οχι, εννοω να 'συνθεσω' ενα καλο κομματι (για'μενα καλο)...![]()
Πσσσσ βουρκωσα μιλαμε...harilatron είπε:(Μόνος σου δίνεις τις απαντήσεις, απλά τις δίνεις σε άλλο thread και μπερδεύεσαι. Καλύτερα μην ανοίγεις πολλά παράθυρα.)
πολυ καλό ποστ. Όντως ο ενθουσιασμός είναι κάτι που φεύγει και αυτό που μένει είναι αφοσίωση και η σκληρή δουλειά. Πάντως οφείλω να ομολογίσω οτι η ζωγραφική ήταν κάτι που έκανα απο παιδί όπως και η μουσική. Απλώς με την μουσική ασχολήθηκα παραπάνω. Και πάντα ήμουν με αυτό το δίλημμα , ζωγραφική ή μουσική? Υπάρχουν τόσο πράματα που με ενδιαφέρουν και που θα ήθελα να είχα 1000 ζωές για να τα κάνω. Αλλά τι να κάνουμε θα συμβιβαστώ με τις προτεραιότητες μου.andsar είπε:Kilon, αυτό που έχω παρατηρήσει σε μένα είναι πως αρκετές φορές χρειάζομαι "κόπο" για να κάτσω και να μελετήσω, να παίξω ή να γράψω κάτι. Είναι φορές δεν θέλω να τ' αγγίζω τα πλήκτρα, ή ν' ασχοληθώ καν με την μουσική και αυτές τις μέρες νοιώθω πως θα μπορούσα κάλλιστα να μην ξανασχοληθώ με την μουσική.
Αλλά επειδή έχω κάνει ήδη το λάθος να μην ασχοληθώ με την μουσική όταν μπορούσα και ξεκίνησα αρκετά μεγάλος, ξέρω με απόλυτη βεβαιότητα πως θα το μετανιώσω. Ήδη, μιας και είμαι αρχάριος στον κόσμο της μουσικής, βλέπω πως "μια μέρα την αφήνω εγώ και δύο με αφήνει εκείνη", όπως λέει και η καθηγήτριά μου.
Σας ζηλεύω και σας χαίρομαι όλους εσάς που ξεκινήσατε από μικροί και συνεχίσατε και αντλώ τεράστιο κουράγιο όταν σας ακούω να μιλάτε με πάθος και αγάπη για την μουσική και κυρίως να δημιουργείτε.
ps. άσε που παθαίνω πλάκα όταν βλέπω και το gear ορισμένων. Αν είναι για μουσική, χώστε χρήμα άφοβα παιδιά...
γραφω κυριως ηλεκτρονικη μουσικη οποτε μιλαμε και για sound design, programming, etc. εκτος απο τη 'συνθεση'Το "συνθεσω" εσυ πως το εννοεις? να το ηχογραφησεις κιολας? (Το μο δε 2 λαμδα οπως αυγο?)
Α ενταξει ρε, τωρα καταλαβα, σε αυτο τον τομεα εχεις δικιο. Οι ιδεες ειναι αναποσπαστες απο τον ηχο και το sound design. Ειδες που τα βρηκαμε? Μ'αγαπας?warpie είπε:γραφω κυριως ηλεκτρονικη μουσικη οποτε μιλαμε και για sound design, programming, etc. εκτος απο τη 'συνθεση'
απλα γενικα εννοω οτι χρειαζετε μια 'α' ψυχικη ηρεμια που δεν υπαρχει οταν πας μαμιοντας ολη μερα και μετα πας να γραψεις μουσικη μονο κ μονο για να νωιθεις οτι ασχολεισε ακομα.. και αυτο δε συμβαινει μονο στην ηλεκτρονικη μοθσικη, συμβαινει σε ολη τη μουσικη... οποτε μπορουμε να μιλαμε για περιορισεμνο ελευθερο χρονο..
Έχεις δίκιο, ίσως να αφορά περισσότερο την δικιά μου περίπτωση μιας και αν δεν μελετήσω για λίγες μέρες ξεχνάω μέχρι και τις νότες στο πεντάγραμμοkilon είπε:Πάντως εγώ θα διαφωνισω , τα περισσότερα πράμματα είναι όπως το ποδήλατο, δεν τα ξεχνάς, μπορεί λίγο να σκουριάζεις αλλά ξανα προς την δόξα τραβας. Έχω ξαναεγκταλήψει την μουσική για να αφοσιωθώ στην ζωγραφική και όταν επέστρεψα στην μουσική , επέστρεψα γεμάτος όρεξη και ιδέες. Οπότε θα διαφωνήσω με την καθηγήτρια σου, ένα διάλλειμα μπορεί να είναι άκρως δημιουργικό και οφέλειμο.
playloud είπε:Oχι απλα τσαντιζομαι να βλεπω αχρηστα τσογλανια με καλες κιθαρες (για να το πω απλα)![]()
ρε σεις πειτε μου οτι κανετε πλακα.... please...Έχεις τα δίκια σου κι εσύ αλλά that's life. Κι εγώ συγχύζομαι που ο γιός του αφεντικού μου είναι ένα ζώον όρθιο και έχει Corvette, Hummer, Cayenne και Aston Martin αλλά το καταπίνω και προχωρώ. Δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλωστε, γιατί να χαλιόμαστε λοιπόν;
Γι αυτό είπα ότι είμαστε για ψυχολόγο. Πραγματικά το πιστεύω. Είναι αρρώστια αυτό.orbital είπε:ρε σεις πειτε μου οτι κανετε πλακα.... please...
πραγματικα τσαντιζεστε για υλικα αγαθα που εχουν αλλοι και εσεις οχι; αυτο πλησιαζει ολιγον την... παθολογικη ζηλεια :-[
Alchemist είπε:Ώπα παιδιά... είπαμε ότι μας κακοφαίνεται που κάποιοι έχουν εξ ορισμού τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα καλύτερα, όχι ότι χάσαμε και τον ύπνο μας επειδή ο άλλος έχει ένα πανέμορφο αυτοκίνητο! Περισσότερο μου τη δίνει να βλέπω τέτοια επειδή μου θυμίζουν ότι υπάρχει αδικία και ανισότητα στον κόσμο, όχι ότι με καίει τόσο πολύ να αποκτήσω όλα αυτά.
Άλλωστε, είμαι άνθρωπος που ζηλεύω κυρίως τη γνώση. Ναι, πραγματικά ζηλεύω τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά και σε βάθος, ξέρω όμως ότι για να τους φτάσω πρέπει να στρώσω τα οπίσθια και να τους δώσω να καταλάβουν τί εστί μελέτη.
Καμία σχέση με υλικά αγαθά λοιπόν, καλά να είναι οι άνθρωποι και να τα χαίρονται τα αγαθά τους. Αν είναι να τα δούμε κι εμείς κάποια στιγμή, καλώς να έρθουν, αν όχι, θα ζήσουμε κι έτσι...![]()
VRASS ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΣΠΙΕ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΙΕ*!!!Vrass είπε:Αυτό το λέω ως "gear freak" που τους τελευταίους 4-5 μήνες τα παράτησα όλα ξαφνικά. (οι "πιο παλιοι" έχουν προσέξει το πόσο σπάνια μπαίνω και ποστάρω πλέον, και με έχουν ρωτήσει γι'αυτό)
Δεν μπορώ να δώσω ακόμα κάποια εξήγηση για το γιατί συνέβη αυτό, απλά συνέβη. Ισως λόγω κάποιων δυσσάρεστων γεγονότων στην προσωπική μου ζωή, ίσως ότι δεν έχω χώρο να παίξω χωρίς να ενοχλώ τους υπόλοιπους που μένουν στο ιδιο σπίτι, ίσως λόγω του ότι άρχισα να ασχολούμαι ενεργά με άλλα πράγματα, όπως φωτογραφία, αγώνες αυτοκινήτων και βελτιώσεις (ναι έγινα από αυτούς που αντί να πάρουν μια κιθάρα παίρνουν λάστιχα semi-slick και ελεύθερα φίλτρα)
Επειδή από αυτή τη μεμονωμένη φράση δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον συλλογισμό σου, αναρωτιέμαι αν αυτό που σε τσαντίζει πηγάζει από το ότι :playloud είπε:Oχι απλα τσαντιζομαι να βλεπω αχρηστα τσογλανια με καλες κιθαρες (για να το πω απλα)![]()