Eνας ευφανταστος Πολωνος κιθαριστας

fenderiarhs

Δυνατό μέλος
Πόντοι
723
Περιδιαβαινοντας το youtube ανακαλυψα αυτον τον τυπο, ο οποιος περαν απο καποιες πολυ ευφανταστες διασκευες σε πασιγνωστα κομματια (δειτε τα κλιπς με τα covers) εχει και προσωπικες δουλειες.

Λοιπόν τώρα που τον είδα φατσικά θυμηθηκα οτι καπου τον ειχα ξανατρακάρει αυτον γιατι η γενικότερη περιεργη αισθηση που μου άφησε δεν ηταν μεν θετική ακριβώς αλλά σιγουρα ήταν διαφορετικη. Ή μου τον πέταξε το youtube σαν relevant ή τον πετυχα στο FB.

Ενδιαφέρον το άκουσμα το συγκεκριμένο βίντεο και με κάνει να θέλω να ακούσω περισσότερα για διερεύνηση αλλα θα το κανω τις επομενες ημέρες.

Περιδιαβαινοντας το youtube ανακαλυψα αυτον τον τυπο, ο οποιος περαν απο καποιες πολυ ευφανταστες διασκευες σε πασιγνωστα κομματια (δειτε τα κλιπς με τα covers) εχει και προσωπικες δουλειες.

Δεν υπάρχει ο τυπάς.
Τον είχα πετύχει σε short στο Facebook και έκτοτε, τον παρακολουθώ ανελλιπώς.

Είδα αρκετά βίντεο του, να'σαι καλά φίλε που τον ανέβασες.Πολύ ενδιαφέρον κιθαρίστας με τον τρόπο που προσεγγίζει τις διασκευές του.

Viva Polska !
1 χρόνο Πολωνία , με -25 έξω , θες δε θές μαθαίνεις καλή κιθάρα, kurwa nie ?

Πάντως το έχει καταφέρει και έχει εναν κάπως "signature" ήχο. Δεν θυμίζει άλλα ακούσματα και μόλις τον ακούς, ξέρεις με τη μία οτι είναι αυτός!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back