Ποιος κιθαριστας θα επιλεγατε να ησασταν?

η γενετική μίξη των Rowland S. Howard, Thurston Moore και Oliver Ackerman...πολλά ζητάω

Είναι αυτός από το Chernobil με τα 5 χέρια, μπορεί να παίζει ταυτόχρονα solo σε μια κιθάρα, rythm σε άλλη και να πίνει και μπύρα με το 5ο..

Νομιζω θα διαλεγα Rory Gallagher ή John Frusciante. Γιατι δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη rock καύ*α απο το να βιάζεις έτσι μια strat !!

ThisIsSparta είπε:
Είναι αυτός από το Chernobil με τα 5 χέρια, μπορεί να παίζει ταυτόχρονα solo σε μια κιθάρα, rythm σε άλλη και να πίνει και μπύρα με το 5ο..
Αν είναι από τη Σουηδία μπορεί να χρησιμοποιεί το ίδιο δεξί για σόλο και ακκόρντα (Panolydios Technique) και να κρατήσει ένα καβάτζα για δημόσια χρήση.

page%2520not%2520found.jpg

Superfunk είπε:
Ο εαυτος μου αλλα με την τεχνικη του Joe Pass... ;D
...και με την αισθητική του Mark Ribbot.

...και ο Μalmsteen  :-X...

audiokostas είπε:
O Panolydios στο σώμα του Superfunk.
Τωρα που το σκεφτομαι θα ηθελα να ημουν ο Superfunk στο σωμα του Panolydios,φαντασου τι κορμαρα θα εχεις με τοσες ριζες που τρωει... ;D

Joe Satriani για τον γενικο βιασμο που παιζει πανω στο οργανο

Rory Gallagher γιατι επαιζε τα παντα με ωραιο φιλινγκ

John Scaffer για το δεξι του που κανει τις χορδες να καπνισουν

Εγώ θα ήθελα να ήμουν κανένας πλούσιος κιθαρίστας...ποιός είναι ο πιο πλούσιος αυτή την εποχή? ...γιατί έχω βαρεθεί να δουλεύω.... 8) :P

marathon είπε:
Εγώ θα ήθελα να ήμουν κανένας πλούσιος κιθαρίστας...ποιός είναι ο πιο πλούσιος αυτή την εποχή? ...γιατί έχω βαρεθεί να δουλεύω.... 8) :P
Σωστόοοοος  8)

Σεγκόγια και ξαιρώ ψομή, φοβερό σρεντινγκ.

Με τα ξερά κλαδιά θα έφτιαχνα και κιθάρες

marathon είπε:
Για καμια κυλούμενη πέτρα σε βλέπω..εκτός αν τα έχει φάει όλα σε κόκες (ναι βρε, κόλες) ο Κιθ..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back