Μια χαρα μαγνητες ειναι ναι παιζεις ανετα οτι μεταλλικο σου κατεβει στο κεφαλι αλλα και οχι μονο,απλα φαντασου οτι ευτυχως ειναι λιγοτερο καφροι απο τους 81/85..mike_rhd είπε:Τι γνωμη εχετε γι αυτους τουσ μαγνητες? μεχρι ποσο γκαζι αντεχουν? Μεχρι Metallica πχ?
Ευχαριστω
αστα να πανε φιλε..μεγαλο χαλι! , αλλα καποτε ειχα παρει μια LTD m-251 που ειχε to +20db booster πανω με emg hz! το ειχα μονιμως ανοιγμενο στην μεση και η κιθαρα επαιζε αρκετα καλα metallica για παραδειγμα..αλλα οι active-EMG ειναι καλυτεροι! ΤΕΛΟΣ ;D ;DΗ χειροτερη εταιρια στους passive?
Αρκετες bc rich βγαινουν με mafia, προσωπικα δεν μ αρεσουν καθολου. Για passive θα σου ελεγα duncan.boukas είπε:και αν πετύχεις τους rockfield mafia θα ήταν καλή φάση
Δεν τον εχω ακουσει, ετσι δεν εχω αποψηboukas είπε:Ναι αλλά είναι ένας μαγνήτης τους που είναι τρομερός αλλά για πολύ συγκεκριμένο ήχο. O fatass και όχι ο mafia που έγραψα.
Δεν είναι έτσι! EMG-HZ π.χ. βρίσκεις να αγοράσεις στο εμπόριο.... Είναι τουλάχιστον στα αυτιά μου, πολύ ανώτεροι των Duncan Design οι οποίοι για μένα αποτελούν ανέκδοτο!!!kwstas79 είπε:Οι EMG HZ είναι κάτι ανάλογο των DUNCAN DESIGN....