@zappa σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και δεν μου απάντησες.Θα έχω στα υπ'οψιν τις διευκρινίσεις σου πάντως φίλε μου !!!
Γενικά τώρα περί εκφυλισμού και μη
Γιά μένα,σε απλά ελληνικά,το "νέος" και το "γέρος" είναι μία νοητική κατάσταση,μία στάση ζωής και όχι το αποτέλεσμα μίας ληξιαρχικής πράξης.Αυτο έχει τον αντίκτυπό του παντού...και στην μουσική
Εχω γνωρίσει απίστευτα συντηρητικούς 20ρηδες και απίστευτα ανοιχτόμυαλους 70ρηδες.
εν ολίγεις "ο μαμάκας στο βουνό,μαμάκας και στη θάλασσα"
Ας πούμε οτι έχουμε τον Αδωνι (ναι,καλά καταλάβατε) και τον Ανευλαβή...ποιός είναι ο νέος και ποιός ο γέρος?
Ο γέρος που σου σπάει και μου σπάει τα νεύρα (γενικά μιλάω),μη φανταζεσαι οτι στα νειάτα του ήταν και κάνας φοβερός τύπος.
Το ίδιο βλήμα ήταν,απλά "νέο" βλήμα.Και το σημερινό σπασικλάκι νομίζεις οτι θα αλλάξει όταν μεγαλώσει?
Σαφώς και με τα χρόνια ο εγκέφαλος εξασθενεί...ειδικά αν δεν εξασκείται σε κάτι...φυσικα και υπάρχει φυσική φθορά...και ναι...το επόμενο ανάλογο του πανκ δεν θα έρθει απο 70άρη αλλά απο 16άρη...
Αλλά το νέος και το γέρος είναι θέμα νοοτροπίας και κατά πόσο το λέει η περδικούλα ενός εκάστου.
Και μια και αναφερθήκαμε πολύ στον Νιόνιο θα κλείσω αυτο το ποστ με ένα στίχο του
"είμαι 16άρης,σας μαμώ τα λύκεια" (κανενός προσωπικά μην παρεξηγηθώ,απλά αναφέρω αυτόν τον στίχο γιατί έτσι νομίζω πως θα πρέπει να αισθανόμαστε όλοι,ανεξαρτήτως ηλικίας)
Τι σχέση έχουν τώρα όλα αυτά με την έμπνευση? καμμία...ίσως πάλι και να έχουν...i dont mind.
over and out !