Εγώ παιχταράς (τουλάχ. όσον αφορά στην κιθάρα) δεν είμαι' date=' αλλά όταν θέλω να δυναμώσω ή να παίξω κι εγώ μερικά γκα γκα γκα γκα το κάνω με μέτρο σεβόμενος τους γύρω μου. Δυστυχώς ελάχιστα μαγαζιά έχουν κάποιο ηχομονωμένο θάλαμο (και θα ΕΠΡΕΠΕ να έχουν γιατί οποιοσδήποτε - από τον μικρό Γιωργάκη με τα σπυράκια μέχρι τον μπαρμπαΜήτσο που παίζει Albert King και Howlin'Wolf - μπορεί να θελήσει να ανεβάσει τις εντάσεις για να δει τις συμπεριφορές των μηχανημάτων εκεί). [/quote']
Φαντασου οτι καποια στιγμη ειμαι στον Τριμη και δοκιμαζω μια κιθαρα και του λεω να βαλει παραμορφωση για να την ακουσω. Ο πωλητης παει να τον δυναμωσει αρκετα και αν και ημουν ο μονος στο μαγαζι εκεινη την στιγμη, του πα να το χαμηλωσει :lol: . Αυτο εχει να κανει και με το ποσο ο αλλος ντρεπεται να μοιραστει την αρτια τεχνικη του

:lol: , αλλα και με το ποσο σεβεται τους αλλους που ειναι μεσα στο μαγαζι. Δεν πας σε μαγαζι να δοκιμασεις μια κιθαρα και να νομιζεις οτι εισαι σε καταστασεις συναυλιας.
Το μονο που σχολιασα ειναι το "γκα-γκα-γκα" (οχι στοχευοντας εσενα) αλλα γενικα. Γιατι μπορει να καποιοι να εχουν ξεπερασει αυτη τη φαση ή ακομα ακομα να μην την περασαν ποτε, αλλα οπως και να το κανουμε, σε ενα μαγαζι με μουσικα οργανα και κυριως κιθαρες, το πιο πιθανο ειναι να ακουσεις "γκα-γκα-γκα", το οποιο ειναι κατι που παρα πολλοι εχουν ως ερεθισμα για να ξεκινησουν τα βηματα τους.
Κοινως συμφωνουμε :lol: