Εχω πάρει και εγώ μια Ibanez rg370 πριν 3-4 χρόνια απο τον Λιολιο στην Θεσσαλονίκη με σβησμένο κωδικό. :?Μάλιστα μου είχε αναφέρει για κάτι IBANEZ οτι τους 'ξυνει' (μποινκ) τον κωδικό απο το μπρατσο για να μην βρισκει ο Τριμης ποιος του τα φέρνει!!!!
Οπότε μεταξύ άλλων, αν δεν κοιταξεις ΚΑΙ την υπαρξη αρ.παραγωγής, χάνεις και το avantage της ελληνικής εγγύησης :-|Εχω πάρει και εγώ μια Ibanez rg370 πριν 3-4 χρόνια απο τον Λιολιο στην Θεσσαλονίκη με σβησμένο κωδικό. :?Μάλιστα μου είχε αναφέρει για κάτι IBANEZ οτι τους 'ξυνει' (μποινκ) τον κωδικό απο το μπρατσο για να μην βρισκει ο Τριμης ποιος του τα φέρνει!!!!
Ωραία πράγματα.
Το ανακάλυψα αργα βεβαια...κατι μήνες μετα αλλα είχα χαλαστεί πολύ.
Την είχα πάρει όσο έκανε και στον thomann. Γυρω στα 400 ευρω.
Εννοείται οτι αγοράζω πλέον ΜΟΝΟ απο εξω.
Όλες αυτές η συζητήσεις μου θυμίζουν τα σχόλια στις ταινίες του Χαρυ Κλυνν κ άλλων με τα εισαγόμενα κτλCustomάδες υπάρχουν καλοί. Εμπορική παραγωγή δεν έχουμε όμως. Η ΕΨΑ κάτι ξέρει που παράγει ελληνικά αναψυκτικά :ΡΡΡ. Γιατι η γιαγιά με την custom βυσσινάδα της μας πότιζε μια στο τόσο :Ρ
Εννοειται οι οποιαδηποτε τετοια αντιδραση καποιου "καταστηματαρχη" ειναι απλα ΠΑΡΑΝΟϊΚΗ....(δεδομενου οτι ΟΛΕΣ οι κιθαρες χρειαζονται ΤΑΚΤΙΚΑ set up) θα εμοιαζε σαν να αρνουνταν καποιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο να κανει service στο αυτοκινητο σου επειδη δεν το αγορασες απο αυτους...Επειδή αναφέρθηκε και το θεμα setαρίσματος και δε πολυκατάλαβα το κόλλημα. Επειδή αγοράζω κατι απο το εξωτερικό, θα αρνηθεί κανεις να με setάρει?
Συμφωνώ απόλυτα με το set up.Επειδή αναφέρθηκε και το θεμα setαρίσματος και δε πολυκατάλαβα το κόλλημα. Επειδή αγοράζω κατι απο το εξωτερικό' date=' θα αρνηθεί κανεις να με setάρει? [/quote']
Εννοειται οι οποιαδηποτε τετοια αντιδραση καποιου "καταστηματαρχη" ειναι απλα ΠΑΡΑΝΟϊΚΗ....(δεδομενου οτι ΟΛΕΣ οι κιθαρες χρειαζονται ΤΑΚΤΙΚΑ set up) θα εμοιαζε σαν να αρνουνταν καποιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο να κανει service στο αυτοκινητο σου επειδη δεν το αγορασες απο αυτους...
αυτα ειναι ΤΡΕΛΛΑ πραγματα και καλο θα ηταν οποιοι μαγαζοτορες "κανουν τετοια" να ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ (ασε που το σετ απ ειναι ετσι κι αλλοιως κατι που ΟΛΟΙ οι κιθαριστες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να μπορουν να κανουν ΜΟΝΟΙ τους,ειναι πανευκολο αλλωστε.)
Και μιας και το θυμήθηκα, λέω να πώ το παρακάτω, κάτι που νομίζω δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια ορισμένων να κερδίσουν.
Περπατώντας με φίλο έξω από γνωστο φαρμακοποιείο-μουσικό οίκο θυμήθηκε ότι χρειαζόταν μια ΡΕ για την κλασσική του.Πάμε λοιπόν μέσα και λέω και εγώ να πάρω καμια πένα.Παίρνω 2 και πάω στο ταμείο, του λέω 2 πένες και περιμένω να μου πει 1 ευρώ.Μου λέει "να τις δώ", τις αφήνω στο τραπέζι και τι κάνει ρε παιδιά(νταξ δε φταίει ο υπάλληλος ότι του πουν κάνει) Βγάζει ένα ντοσιέ που είχε μέσα όλες τις πένες και κοιτάει τις τιμές.Στο τέλος μου λέει 1 ευρώ βέβαια, αλλά κοίτα συμπεριφορά.Επειδή υπάρχει ανάμεσα στις 150 πένες 1 που κάνει 60 λεπτά,το ελέγχουνε μήπως και καταλάθος τη χρεώσουνε 50 και χάσουν το δεκάλεπτο.Ρε σε άλλα μαγαζιά παίρνεις δυο πένες και σου λένε κερασμένες, έλεος.
Και τελικά εκείνος ο φίλος μου έδωσε 1.70 για μία χορδή.Μετά περάσαμε από άλλο κατάστημα που είχα αφήσει την κιθάρα μου για setup και πλήρωσα ΜΟΝΟ 3.50 ευρώ για τις GHS που μου έβαλε.
...."Αν δεν αγοράσεις απο εμένα, θα κάνω Βου-Ντού στους μαγνήτες όλων των τελεκάστερ σου, να μεγαλώσουν και να γίνουν humbucker!!!....twang να θέλεις και twang να μη βρίσκεις!!!!" :lol: :lol:(εμενα παντως ακομα κανεις ελλην μαγαζατορας δεν με απειλησε πως αν δεν αγορασω απο αυτον θα παθω μεγαλο κακο... :lol: )
Συμφωνω απολυτα' date='και για να κανω και τον δικηγορο του διαβολου πολλες φορες η συμπεριφορα των υπαλληλων ειναι "εριστικη" γιατι και η συμπεριφορα των "ΠΕΛΑΤΩΝ" ειναι "εριστικη" (ποσες φορες δεν εχουμε δει 15χρονους να μπουκαρουν τσουρμο μεσα σε διαφορα κιθαρομαγαζα απαιτωντας "τον ηχο των Metallica" εδω και τωρα (με... 300 ευρω φυσικα) & "αραζοντας" με τις ωρες προξενωντας κυκλοφοριακη συμφορηση & τελικα φευγουν χωρις να αγορασουν τιποτα??? :lol: :lol: [/quote']
Και βέβαια να φύγουν χωρίς να αγοράσουν τίποτα (πελάτες είναι, και ίσως μελλοντικοί για το μαγαζί αν τους φερθεί καλά), και βέβαια να τους υπομείνουμε (γιατί υποθέτω ότι σίγουρα πολλοί πέρασαν από αυτό το στάδιο) αλλά να έχουν συναίσθηση ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ!!!! Πόσες άπειρες φορές μου έχει έρθει να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο όταν κάποιος πιτσιρικάς παίζει τα γνωστά άτσαλα ΓΚΑ ΓΚΑ ΓΚΑ ΓΚΑ ΓΚΑ με τον ήχο "χαμό στο ίσιωμα" (KAI με ξεκούρδιστη κιθάρα!! την οποία βεβαίως δεν την καταλαβαίνει, ούτε του την διορθώνει κάποιος πωλητής) ανεβάζοντας την ένταση σαν να μην τρέχει τίποτα;
Εμ, αυτό πάλι που το πας?..Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα απο τοΕνοχλητικότερη για μένα είναι η ασχετοσύνη μαζί με την ξερολιά όταν αυτή εμφανίζεται παρά οι μικροδιαφορές στις τιμές.
Εμ' date=' αυτό πάλι που το πας?..Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα απο το τουπέ μερικών.. Γκουρού..Δεν λέω, εντάξει να σε συμβουλέψει πάνω
σε κάποια πραγματάκια που πιθανόν να μην γνωρίζεις,αλλά έχει σημασία
(πολύ μεγαλύτερη) ο τρόπος που το κάνει ..
Νιώθω ώρες ώρες λες και η 'κοινωνία' των μουσικών είναι ένας χώρος
μύησης στα απόκρυφα μυστικά τα οποία είναι για λίγους :roll: 8O[/quote']
ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ?? :lol: :lol: :lol: