Εχετε αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λογο το thomann εξυπηρετει μια ντουζίνα ευρωπαικές χώρες και οχι μονο την Ελλάδα? Εχετε ψάξει sites ευρωπαικών καταστημάτων για να δειτε τις εγχώριες τιμες των μουσικών οργάνων. Υστερα απο μια πολύ μικρή προς το παρών έρευνα, δεν βρήκα διαφορετικές τιμές στην γαλλία ή στην αγγλία απο αυτες που βρίσκω στην Ελλάδα. Βρέθηκαν μάλιστα και τιμές αντιπροσώπων που ξεπερνούσαν τις ελληνικές. Δλδ έχω την εντύπωση οτι η ολη υπόθεση δεν έπρεπε να ειναι του τύπου:ελληνας καταναλωτής Vs ελληνα έμπορο. Η υπόθεση ειναι πολύ "ευρύτερη". Βλέπω οτι ισχύει το εξής: ευρωπαική αγορά εναντίον διεθνών Online καταστημάτων. Και ως συνήθως, όποιος έμπορος 'ξανοιχτεί' περισσότερο, θα βρει τους δρόμους της αγοράς να γίνονται λεωφοροι, ρισκάροντας τα πάντα. Για το οτι εδραιώθηκε ενα site σαν το Thomann δεν ειναι κατι για το οποίο φταίνε αποκλειστικά οι έλληνες έμποροι. Καταλαβαίνω πολύ καλα την όλη γκρίνια διότι κι εγώ έχω να αντιμετωπίσω συχνά μια κατα τα φαινόμενα αλλόκοτη ανισότητα τιμών, αλλα έχω βαρεθεί την εσωτερική φαγωμάρα. Όποιος ρισκάρει θα κερδίσει ή θα χάσει. Οι υπολοιποι θα περιμένουν να δουν στην πόρτα τους τους ανυποψίαστους, τους άσχετους & φοβισμένους με το online trading, τους φίλους και τους βιαστικούς και ότι βγάλουν απο αυτούς. Μέχρι σήμερα προφανώς κάτι 'βγάζουν' και λειτουργούν ακόμα.Jasemeister είπε:Και η αγανάκτηση μεγάλη όμως όπως βλέπεις...και πρέπει να κλαψουρίζουμε συνέχεια? Η πορεία της αγοράς τους τιμωρεί...marathon ο Έλληνας καταναλωτής νιώθει βιασμένος (δικαίως) και έχει ανάγκη να το εκφράσει (με διάφορους τρόπους).