Aυτό πάλι που το βάζεις????spy είπε:Είναι τυχαίο που στο forum υπάρχει fenderiarhs ενώ δεν υπάρχει π.χ. gibsoniarhs; Είναι τυχαία τα πολλά threads για τις Telecaster; ;D
Ψυχραιμία... ::
![]()
Maybach έχει. Ο ρουφιάνος σου έχει χάσει επεισόδια.marathon είπε:Και ο Yameth έχει Porche.
Με λιγα λογια αν καταλαβα καλα, μετα απο τις "αποκαλυψεις":matawan είπε:Δεν ήταν ακριβώς η επιχειρηματολογία που περίμενα, από την άλλη, όμως, με μία δεύτερη σκέψη, εν τέλει ισως και να είναι...
evris είπε:Με λιγα λογια αν καταλαβα καλα, μετα απο τις "αποκαλυψεις":Δεν ήταν ακριβώς η επιχειρηματολογία που περίμενα, από την άλλη, όμως, με μία δεύτερη σκέψη, εν τέλει ισως και να είναι...
Η πληροφορια που τυχον σου δωσει ο yameth για προιοντα της εταιρειας Χ (με την οποια καπως καποτε συνδεοταν) δεν εχει την ιδια βαρυτητα με τις γνωμες αλλων (εξαιτιας της συνδεσης).
Η πληροφορια που τυχον σου δωσει ο yameth για προιοντα της εταιρειας Υ (με την οποια λογικα θα ηταν ανταγωνιστρια η Χ εταιρεια) δεν εχει την ιδια βαρυτητα με τις γνωμες αλλων (εξαιτιας της συνδεσης με την Χ και ανταγωνισμου με την Υ).
Αρα το οτι ο yameth απασχολειται στον χωρο "μουσικη", τον κανει να δουλευει σε συνθηκες ελλειψης βαρυτητας ο,τι και να πει για οποια εταιρεια ναναι του χωρου "μουσικη"...
Αρα yameth=αστροναυτης.
Οντως παραδεχομαι οτι η συλλογιστικη μου δεν αντεχει στην πιεση στοιχειωδων αξιωματων του προτασιακου λογισμου, της αλγεβρας μπουλ, επαγωγικης λογικης και κατι ψιλα ... και δεν ηθελα να το παω τοσο επιστημονικα, αλλα τωρα you leave me no choice, με αναγκαζεις να χρησιμοποιησω εξελιγμενα εργαλεια λογισμου και well documented αποδειξη που αντεχει σε οποιαδηποτε σχολαστικη κριτικη. Οριστε λοιπον:matawan είπε:οκ, εντάξει, η ακλόνητη και στιβαρά θεμελιωμένη σας επιχειρηματολογία μου ισοπέδωσε τη σαθρή βάση των συλλογισμών μου. I stand corrected.
Αυτο για τις τιμες ειναι μια πολυ ευχάριστη έκπληξη για μενα μετα απο κάποιες τελευταίες ερευνες της αθηναικής αγοράς. Άλλα περίμενα και άλλα συνάντησα, πολύ πιο ευχάριστα τα πράγματα για την τσέπη. Ακομα και σε ακυρο καταστηματακι της γειτονιάς μου συνάντησα απιστευτα καλες τιμες σε χορδες & μεγαλη προθυμία να φέρει αυτες που ψάχνω σε μικρο χρονικο διαστημα. Εϋγε. Ο καταναλωτής ανταμοίβει τετοιες κινήσεις. Ειναι φυσικός νόμος που λεει και η αττικη οδος...yameth είπε:Όσοι έμποροι το καταλαβαν κάνουν διορθωτικές κινήσεις. Και αυτό φαίνεται.
Άλλη νοοτροπία, άλλη εξυπηρέτηση, άλλες τιμές.