- Πόντοι
- 16
ok,τωρα πλεον δεν έχω πόνους απλα θα ηθελα να μου πει και κανας αλλος πιο εμπειρος απο μενα πώς βλεπει αυτη την τεχνικη,μηπως δεν ενδείκνυται για καποιον που μαθαίνει τώρα?εμένα ξαναλέω με βολεύει αρκετα
Δεν ξέρω ποιον ακριβώς ρωτάς, αφού όπως είδες οι παλιοί και έμπειροι ή επαγγελματίες ντράμερ στο θρεντ είναι κάπως σαν τους παλιούς στο στρατό... ή απλά είναι στη φάση να υπακούσεις σ' αυτό που λέμε/προτείνουμε ή κόψε το λαιμό σου. Είμαστε από ότι φαίνεται ακριβώς στην ίδια φάση κι εγώ δίμηνο κλείνω περίπου.cerealkiller είπε:Επειδή μαθαίνω και εγώ εδώ και κανα δίμηνο διπέταλο θα ήθελα με τη σειρά μου να επισημάνω/ρωτήσω:
Το έχεις σκεφτεί ότι μπορεί το τρέξιμο να είναι αυτό που σου πονάει τα γόνατα; Τι παπούτσια φοράς; Όχι ότι αποτρέπουν την επιπόνηση του γονάτου (και της μέσης) σε τρέξιμο.Το ζέσταμα παίζει τεράστιο ρόλο.Μέχρι αρχές Αυγούστου,πριν κάνω εξάσκηση έκανα γυμναστική που περιλάμβανε και 25' τρέξιμο,εδώ και 3 μέρες που κάνω τρέξιμο ελάχιστα (10'),μόλις τελειώνω το παίξιμο νιώθω πόνους γύρω από γόνατα παρ'όλο που η εξάσκηση προσπαθώ να κυλάει φυσιολογικά (ασκήσεις σε χαμηλές ταχύτητες στην αρχή σε μονό και διπλό πετάλι και μετά από 15' αρχίζω να ανεβάζω ρυθμό).
Κάποιοι ανέφεραν πως για διπέταλο ενδεδειγμένες τεχνικές είναι heel up/down.Επειδή δεν έχω ιδέα απ'αυτά,τα πόδια μου παίζουν όπως του τύπου στο βίντεο
Pegasus νομίζω το έχεις παραξηλώσει το θέμα...Pegasos9 είπε:Δεν ξέρω ποιον ακριβώς ρωτάς, αφού όπως είδες οι παλιοί και έμπειροι ή επαγγελματίες ντράμερ στο θρεντ είναι κάπως σαν τους παλιούς στο στρατό... ή απλά είναι στη φάση να υπακούσεις σ' αυτό που λέμε/προτείνουμε ή κόψε το λαιμό σου. Είμαστε από ότι φαίνεται ακριβώς στην ίδια φάση κι εγώ δίμηνο κλείνω περίπου.
στο heel up το πόδι πάει από μόνο του κάτω από τη μέση όταν ανεβάζεις ταχύτητες. Είναι λογικό καθώς όταν παίζεις πιο γρήγορα, το "full motion" του ποδιού "μετατρέπεται" σε "ankle motion"Pegasos9 είπε:Ξέχασα να πω ότι η θέση του ποδιού μου στο πετάλ στο heel up είναι σχεδόν κάτω και από το μισό του πετάλ. Στο heel down πηγαίνω όσο πιο μπροστά το πόδι μπορώ.
πιθανολογώ ότι δεν έχει καμία, μα καμία, μα καμία σχέση με τα τύμπανα, μαλλον στραβοκοιμήθηκες...ή σε χτύπησε κανα κλιματιστικό/ανεμιστήραςΕπίσης ο πόνος που είχα πέρασε τελείως πλέον. Αλλά για δυο βδομάδες τουλάχιστον ενώ δεν με πονούσε όταν έπαιζα, το πρωί που ξυπνούσα δεν μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι/λαιμό μου δεξιά-αριστερά!![]()
beeros05 είπε:Pegasus νομίζω το έχεις παραξηλώσει το θέμα...
Ναι, συμφωνώ.Υπακούς σε διαταγές, στις προτάσεις/λεγόμενα συζητάς και όταν είναι να κάνεις αντίλογο τον κάνεις με επιχειρήματα και με ευγένεια.
Άντε πάλι τα ίδια. Πες μου τουλάχιστον τι μετρητή ευγένειας χρησιμοποιείς. Σαβουάρ βιβρ δε μου μάθανε, αυτό το παραδέχομαι. Αυτό που κρίνω ως φιλικότητα προφανώς δεν είναι στα ίδια στάνταρ μερικών από εσάς. Τι να κάνουμε, ο καθένας κουβαλάει το δικό του κεφάλι. Πάντως το floor tom το έβαλα στην κανονική του θέση.Εσύ ρωτάς, γιατί (προφανώς) είσαι καινούργιος στο άθλημα και λογικό είναι να έχεις απορίες. Όσοι σου απαντήσαμε αντί να μας πεις ευχαριστώ μας έκανες αντίλογο με κανένα επιχείρημα και καμία ευγένεια.
Εδώ δε σε διέταξε κανείς να κάνεις κάτι.
Λολ, οκ ότι πεις.Ο μόνος που παρουσιάζει αυταρχισμό στρατόκαβλου παλαίουρα ειδικών δυνάμεων στα λεγόμενά του είσαι εσύ! Βέβαια με το κεφαλι που κουβαλάς θα τον κόψεις μόνο σου το λαιμό σου.
Δεν κατάλαβα ποια "μέση" εννοείς. Την μέση, τη σπονδυλική στήλη ή την μέση του ποδιού, δηλαδή το μέσο του κάτω μέρους του ποδιού (δηλαδή από φτέρνα μέχρι γόνατο). Τη μετατροπή του full motion σε ankle motion δεν τη βλέπω ακόμα σε μένα προσωπικά.στο heel up το πόδι πάει από μόνο του κάτω από τη μέση όταν ανεβάζεις ταχύτητες. Είναι λογικό καθώς όταν παίζεις πιο γρήγορα, το "full motion" του ποδιού "μετατρέπεται" σε "ankle motion"
αν γενικά δε παίζεις γρήγορα προσπάθησε να μην το ρίχνεις κάτω από τη μέση το πόδι.
για heel down δεν εχω να πω κάτι καθώς δεν τη δούλεψα πότε αυτή τη τεχνική
πιθανολογώ ότι δεν έχει καμία, μα καμία, μα καμία σχέση με τα τύμπανα, μαλλον στραβοκοιμήθηκες...ή σε χτύπησε κανα κλιματιστικό/ανεμιστήρας
Pegasos9 είπε:Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
αυτό εννοω, τα ειρωνικά και προσβλητικά σου σχόλιαΔεν ξέρω ποιον ακριβώς ρωτάς, αφού όπως είδες οι παλιοί και έμπειροι ή επαγγελματίες ντράμερ στο θρεντ είναι κάπως σαν τους παλιούς στο στρατό... ή απλά είναι στη φάση να υπακούσεις σ' αυτό που λέμε/προτείνουμε ή κόψε το λαιμό σου.
τη μεση του footboardΔεν κατάλαβα ποια "μέση" εννοείς. Την μέση, τη σπονδυλική στήλη ή την μέση του ποδιού, δηλαδή το μέσο του κάτω μέρους του ποδιού (δηλαδή από φτέρνα μέχρι γόνατο). Τη μετατροπή του full motion σε ankle motion δεν τη βλέπω ακόμα σε μένα προσωπικά.
οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα...αλλά πώςέγινε από τα τυμπανα, τί σχέση έχουν τα τυμπανα. πήγες σε γιατρό?Καμία σχέση, είχε απόλυτη σχέση με τα τύμπανα και μου πέρασε εδώ και λίγες μέρες, αλλά ήταν πολύ επίπονο όσο κράτησε.
ταπες όλα!vagelism είπε:να ρωτησεις με την ταπεινοτητα του μαθητη και οχι την υπεροψια του δασκαλου.
Ο Βαγγέλης, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, είναι δάσκαλος, εν τη ρύμη του λόγου του, αναφέρει και οχι την υπεροψια του δασκαλου, ενώ προφανώς, εννοούσε την υπεροψία του ξερόλα, η οποία έχει τη ρίζα της στην παντελή άγνοια. διότι ο δάσκαλος ( και το γνωρίζει καλύτερα απο μένα ο Βαγγέλης), είναι πρώτα απ όλα, ένας καλός, δια βίου εκπαιδευόμενος!vagelism είπε:και οχι την υπεροψια του δασκαλου.
εξαιρετικό!!!Melodic drummer είπε:ο δάσκαλος, είναι πρώτα απ όλα, ένας καλός, δια βίου εκπαιδευόμενος!
Ηλίου φαεινότερονMelodic drummer είπε:εν τη ρύμη του λόγου του, αναφέρει και οχι την υπεροψια του δασκαλου, ενώ προφανώς, εννοούσε την υπεροψία του ξερόλα
Νομίζω ότι η διαπίστωσή σου είναι λάθος. Ο Pegasus είχε τις απορίες του, εμείς προθυμοποιηθήκαμε να του τις λύσουμε, αυτός αντί να κάνει διάλογο ξεκίνησε έναν αντίλογο εντελώς ανούσιο.harilatron είπε:Διαβάζοντας το θέμα, διαπίστωσα ότι όλοι οι drummer θεωρείτε αυτονόητο το ότι Pegasus9 θα πρέπει να προοδεύσει, να εξελιχθεί, να αποκτήσει καλή τεχνική και να γίνει καλός drummer.
Αφου φτασαμε στα ποταμια..αυτα τα ποταμια ισως να εμπεριεχουν και "καμμια διπεταλια" ;Dbeeros05 είπε:Πλησίασε τον σοφό και τον ρώτησε.
- Σοφέ, ποιο είναι το νόημα της ζωής;
Ο σοφός το σκέφτηκε για λίγο, και ύστερα κοιτώντας στο άπειρο του απάντησε...
- Το νόημα της ζωής... είναι το Ποτάμι.
Σάστισε ο άνθρωπος. Παραξενεύτηκε.
- Τι λες σοφέ μου; Ποιο ποτάμι; Τι μπούρδες είναι αυτές;
Και ο σοφός τότε γύρισε όλο απορία και αγωνία και τον ρώτησε...
- Τι, δεν είναι το ποτάμι;...
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.Ποιος το απεδειξε αυτό? Τοσα χρονια με το σεξ εγω δεν επαθα τπτ. Ειναι τελειως ακινδυνο χομπυ.
Δεν πα’ να το λεει και ο Μωαμεθ, ο Αβρααμ , ο Χριστος και η Μαρια.harilatron είπε:Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Με τα drums όμως χρειάζεσαι νάρθηκα κάθε 2 μήνες ? ;D.
Μήπως να το γύριζες στο σκέτο σεξ και να μην ταλαιπωρείσαι? (Έχουν δυσκολέψει και τις αναπηρικές τώρα τελευταία).