Pegasos9 είπε:
..φυσικά. Δηλαδή μεγάλε πότε να περιμένω για να "παρεξηγηθώ"; Με είπες ήδη ανώριμο και ανεπίδεκτο μαθήσεως γουρούνι. Να περιμένω να με πεις και καμπούρη;
Κοίτα, ή συμβουλές θα μου δίνεις ή θα με προσβάλεις, και τα δύο ταυτόχρονα δεν τα δέχομαι. Το τι κάνω μέχρι τώρα με τα ντραμς είναι επιλογή μου και πειραματισμός μου μαζί με τις όποιες συνέπειες και απλά εξιστορώ την εμπειρία μου μέχρι τώρα για όποιον ενδιαφέρεται να την ακούσει.
Ξέρω επίσης ότι εσύ είσαι που με μάτιασες και έχω τις σουβλιές στον αυχένα, για αυτό πρόσεχε.
Λοιπόν για να τα βάλουμε τα πράγματα με μια σειρά:
α) Μας ρώτησες πώς θα γίνει να μάθεις "διπεταλιά" και τρόπους για να μάθεις να παίζεις πέρα από το "shadow drumming". Όλοι σου απαντήσαμε, ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις να παίζεις ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ είναι να πάς σε κάποιον δάσκαλο, κάτι το οποίο απάντησες με το δικό σου ύφος ότι "τι να μου κάνει ο δάσκαλος και τι ξέρει αυτός, και σιγά μη δώσω τόσα λεφτά κλπ κλπ.". Εκεί λοιπόν είπα ότι αυτή τη λογική μόνο σε μικρές ηλικίες την έχω συναντήσει (
δεν σε είπα ανώριμο...Ξαναδιάβασε το post μου).
β) Έπειτα μετά από τόσες προειδοποιήσεις και συμβουλές απο όλους μας τις οποίες δεν άκουσες (και καλά έκανες αν νομίζεις ότι είναι σωστό), και αφού τελικά τραυματίστηκες, παράθεσα μια πολύ γνωστή παροιμία, η οποία μιλάει για ένα συγκεκριμένο τετράποδο, και όχι για σένα. Άρα αν θεωρείς ότι σε αποκάλεσα "γουρούνι", είναι δική σου άποψη που και πάλι (όπως και τις προηγούμενες γνώμες που είχες) δεν θα προσπαθήσω να στην αλλάξω.
γ) Καλά κάνεις και ακολουθάς τις επιλογές σου, και τις στηρίζεις, και ακολουθάς αυτό που νομίζεις. Αν παρόλαυτα οι συμβουλές μας δεν ταιριάζουν στις επιλογές σου απλά κάνε τις skip. Ξεκαθαρίζω και πάλι ότι δεν σε έβρισα ούτε είχα σκοπό να σε προσβάλλω (και γιαυτό τόνισα το "
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ").
δ) Σίγουρα δεν σε μάτιασα εγώ, γιατί δεν έχω αυτή τη δύναμη και δεν πιστεύω σε κάτι τέτοιο. Αν θεωρείς ότι το κακό το μάτι είναι που σε οδήγησε στο αυχενικό, και όχι η έλλειψη γνώσης, τότε τα δικά μου λόγια περισσεύουν.
ε) Καμπούρη δεν θα σε πώ, όπως δεν σε είπα και όλα τα παραπάνω, και δεν είχα ποτέ σκοπό να το κάνω.
Και πάλι περαστικά και καλόπαιχτα τα DM8 Pro.
Α και να επαναλάβω την συμβουλή μου.
Αν δεν θές να την ακούσεις, κανε skip αυτό το post: βρές ένα δάσκαλο να σου δείξει τα βασικά (grip, κάθισμα μπροστά στα drums, τρόποι μελέτης [αργά, αργά, αργά κλπ], και πάνω απο όλα ζέσταμα) για αποφυγή τραυματισμών και προβλημάτων που μπορεί να σε κάνουν να ξεχάσεις τα drums μια για πάντα.