• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Έχει το ροκ στοιχεια μπλουζ?

Με ρεγουλα!
5-6 ήπια εντάξει.Για εσάς τους Κρητικούς δεν είναι τίποτα.

Τον είχα δει μια φορά στον Λυκαβηττό- καθότι ήθελα να λέω ότι τον έχω δει live.  Ήταν BB King μέχρι κεραίας και ήταν εξαιρετικός. 

Από την άλλη, ως τρελός και παλαβός με τον Σουηδό, τον είχα δει στο (πάλε ποτέ) Ρόδον. Επιεικώς αδιάφορη ως κακή η εμφάνιση του. Όχι βέβαια ότι είχε ξεχάσει να παίζει κιθάρα, αλλά ήταν αδιάφορος για το δρώμενο ή μάλλον το ενδιαφέρον του ήταν η τότε σχέση του, η οποία ήταν στην άκρη της σκηνής. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά μας την είχε παρουσιάσει. Νομίζω ήταν η April (που πρέπει να της είχε γράψει και τραγούδι).    
Ήμουν και εγώ εκεί νομίζω κάπου 96-97 είχα πάρει και μια πένα του . Εντάξει καλοί είναι όλοι αλλά ο Σουηδός είναι θεός τι να λέμε τώρα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ο Σουηδός είναι θεός
Ναι, αλλά η συγκεκριμένη συναυλία για εμένα ήταν απογοήτευση. 

Για να καταλάβεις, την έχω στην ίδια "κατάταξη" με τους GNR στο Ολυμπιακό Στάδιο το '93- σούπερ απογοήτευση εκείνη η συναυλία.

Για να καταλάβεις, την έχω στην ίδια "κατάταξη" με τους GNR στο Ολυμπιακό Στάδιο το '93- σούπερ απογοήτευση εκείνη η συναυλία.

Χειρότερη από Ozzy και Maiden στην Μαλακάσα?

Ρε σεις, τελικά μόνο οι Scorpions είναι αξιοπρεπείς, κι ας τρώνε δούλεμα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ozzy και Maiden
Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον πρίγκιπα του σκότους, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω να ακούσω τη φαλτσαδούρα του. Τους Maiden τους είδα τον καιρό εκείνο- στην περιοδεία του seventh son (νομίζω '88), εξαίρετοι, αλλά δεν ξαναπήγα να τους δω. 

Αυτό για τον malmsteen το παίρνω απλά ως αστείο.Ειναι ο σημαντικότερος και ο επιδραστικότερος  κιθαρίστας των τελευταίων 40 ετών και η σύγκριση του τον μαυρούλη δεν στέκει πουθενά.

Ένα βίντεο από τον ημίθεο.

https://youtu.be/aVYClRkxGDg

Για μένα ο καλύτερος, το μεγαλύτερο έμφυτο ταλέντο που υπήρξε πότε. Επαιζε έτσι πως όλοι τον γνωρίζουμε απο τα 18 του στους Steeler. Νο2 με πολυ μικρή διαφορά ο EVH, Νο3 ο Jon Uli Roth, οποίος ήταν κατά πολύ υποτιμημένος, αν και φοβερά τεχνικός και για την εποχή του ταχύτατος αλλά και με τόσο γλυκό και μελωδικό παίξιμο. Απλά το θέμα με τον Roth είναι οτι έβγαλε μερικούς δίσκους που έπαιζε Χεντριξιές, τίποτε το αξιόλογο. Αλλά απο το In Trance (1975) και μετά .... έσκαβε. Τεσπα βγηκαμε εκτός θέματος, το οποίο μετασχηματίστηκε για ακόμα μια φορά σε κάτι διαφορετικό.

Ναι, αλλά η συγκεκριμένη συναυλία για εμένα ήταν απογοήτευση. 

Κοίταξε ίσως παίζουν και άλλα ρόλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε καθώς η συναυλία των GNR το 93 είναι και η καλύτερη που πήγα ποτέ και έχω πάει σε εκατοντάδες κυριολεκτικά.Βεβαια εγώ όταν έφτασα μόλις ξεκίνησαν οπότε δεν έφαγα το ξενερωμα της αναμονής.

Θυμάμαι όμως ότι έπαιξαν δύο ώρες και έπαιξαν απίστευτα καλά .

Το τι μου αρέσει εμένα και τι όχι, ουδεμία σχέση έχει με το ζητούμενο της επιδραστικότητας. Κι εμένα οι Sepultura μου αρέσουν περισσότερο από τους Beatles, αλλά δεν τίθεται θέμα, τι να κάνουμε τώρα. Θα το καταπιώ.

Το τι μου αρέσει εμένα και τι όχι, ουδεμία σχέση έχει με το ζητούμενο της επιδραστικότητας. Κι εμένα οι Sepultura μου αρέσουν περισσότερο από τους Beatles, αλλά δεν τίθεται θέμα, τι να κάνουμε τώρα. Θα το καταπιώ.
Το οτι ονοματα οπως μαλμστην/b.b. king σεπουλτουρα/beatles μπαινουν διπλα διπλα στην ιδια προταση με ξεπερναει

δεν έφαγα το ξενερωμα της αναμονής
Ω ναι, ήταν απίστευτο ξενέρωμα, συν τον ήχο που ήταν μάπα.

ΥΓ: Αν θυμάμαι καλά φάγαμε το στήσιμο γιατί-απ' ότι διακινήθηκε μετά- κάποιος το είχε στρώσει στον ύπνο. Ο Slash ή ο Rose...

Αν θυμάμαι καλά φάγαμε το στήσιμο γιατί-απ' ότι διακινήθηκε μετά- κάποιος το είχε στρώσει στον ύπνο. Ο Slash ή ο Rose...
Ήμουν κι εγώ εκεί, 16 χρονών τότε. Όσον αφορά την καθυστέρηση, το έκαναν κατά κόρον εκείνες τις εποχές. Εγώ είχα ακούσει ότι έπαιζαν γκολφ στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και δεν έφυγαν μέχρι να τελειώσει το ματς. Πολλές φήμες κυκλοφόρησαν αλλά το συμπέρασμα ένα: καφρίλες και έλλειψη σεβασμού στον κόσμο που σε πληρώνει. Το live μετά βέβαια μου άρεσε πολύ αλλά στα 16 δεν υπήρχαν και πολλά πράγματα που μπορούσαν να με ξενερώσουν.

Πολύ σωστά. Το ίδιο ισχύει και για έναν κιθαρίστα. Μπορεί να ξέρει 5 τεχνικές παραπάνω, ή να μπορεί να παίζει 300 νότες το δευτερόλεπτο κλπ. Αυτό δεν τον κάνει καλύτερο κιθαρίστα, και φυσικά ούτε επιδραστικοτερο από κάποιον άλλον.

Ω ναι, ήταν απίστευτο ξενέρωμα, συν τον ήχο που ήταν μάπα.

ΥΓ: Αν θυμάμαι καλά φάγαμε το στήσιμο γιατί-απ' ότι διακινήθηκε μετά- κάποιος το είχε στρώσει στον ύπνο. Ο Slash ή ο Rose...
Αν μου επιτρεπεται αν καταλαβα τι μπορει ναι ειναι το gnr κατατασσεται στην κατηγορια σκουπιδια

Αφού το έκλεισα προηγουμένως, τι ήθελα ο μ@λ@κας και ξαναμπήκα να δω?

ΙνγκΒάι παρακαλώ.

Έτσι λένε τον Βάι στα Σουηδικά
Μιας και είμαι εδώ θα ρωτήσω τους ομοεθνείς του να δω τι λένε. Να ρωτήσω και για τον Κατή;

Μιας και είμαι εδώ θα ρωτήσω τους ομοεθνείς του να δω τι λένε. Να ρωτήσω και για τον Κατή;
Ρωτα επίσης αν ειχε προλαβει να δει τον Χιωτη να μας πει αν ηταν καλυτερος

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back