Η αμερικανική μουσική που αναφέρεις που παίζουν οι μαύροι είναι καθαρά ευρωπαϊκή
Μπα, μάλλον η ευρωπαϊκή μουσική είναι αμερικάνικη.
Να ξέρεις, όλοι αφτοί, ο Μπετόβες, ο Σοπές, ο Αλμπινόνης, ο Σατής, όλοι Αμερικανοί ήντουσαν, που τους πήραν μεταγραφή ευρωπαϊκές ομάδες ασούμε, για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Η "καθαρά ευρωπαϊκή" αμερικάνικη μουσική, ήταν οι μάβροι σκλάβοι που ήρθαν από την Αφρική και τραγουδούσαν μπλουζ στα μπαμπακοχώραφα.
Μετά το πέρας της εργασίας των, λοιπόν, επήγαιναν και έπαιρναν τετράδιο με πεντάγραμμα από το κοντινό βιβλιοπωλείο, για να γράψουν τις ασκήσεις των, για τα μαθήματα του ωδείου, στο οποίο εμάθαιναν τις συμφωνίες και ασυμφωνίες που έγραφε ο Μπετόβες.
Εκεί ανακάλυψαν λοιπόν ότι ο Μοτσάρντης και ο Αμπινόνης, χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα συχνά το διάστημα ελαττωμένης 5ης στις συγχορδίες των, και στις μελωδίες των, κυριαρχούσαν οι πεντατονικές, στις οποίες εσυνηθίζετο τότε να σηκώνουν την χορδήν οι βιολισταί, για την προσέγγισην νότας απέχουσας διαστήματος τόνου ή τριημιτονίου.
Ενεπνεύσθησαν λοιπόν από τας δυτικάς επηροάς, και σύμφωνα με τας επιταγάς των καθηγητών των, εξεκίνησαν την χρήσην των συγκεκριμένων μουσικών εργαλείων εις τας βαμβακοφυτείας εις τες οποίες εργάζοντο, και με το πέρας του νομίμου ωραρίου των, κατέγραφαν καθημερινά την πρόοδό των, εις τα πεντάγραμμά των, ινά τα παραδόσωσιν εις τον εβδομαδιαίον έλεγχον των καθηγητών των στο ωδείο.
Και έτσι, αν τα συνεχίσετε αυτά, εγώ θα αναγκαστώ να καταφύγω στα xanax που έχω πάντα στο συρτάρι μου, ακριβώς για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.