- Πόντοι
- 4,208
Ναι, αλλά η συγκεκριμένη συναυλία για εμένα ήταν απογοήτευση.ο Σουηδός είναι θεός
Για να καταλάβεις, την έχω στην ίδια "κατάταξη" με τους GNR στο Ολυμπιακό Στάδιο το '93- σούπερ απογοήτευση εκείνη η συναυλία.
Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον πρίγκιπα του σκότους, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω να ακούσω τη φαλτσαδούρα του. Τους Maiden τους είδα τον καιρό εκείνο- στην περιοδεία του seventh son (νομίζω '88), εξαίρετοι, αλλά δεν ξαναπήγα να τους δω.Ozzy και Maiden
Αυτό για τον malmsteen το παίρνω απλά ως αστείο.Ειναι ο σημαντικότερος και ο επιδραστικότερος κιθαρίστας των τελευταίων 40 ετών και η σύγκριση του τον μαυρούλη δεν στέκει πουθενά.
Ένα βίντεο από τον ημίθεο.
https://youtu.be/aVYClRkxGDg
Κοίταξε ίσως παίζουν και άλλα ρόλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε καθώς η συναυλία των GNR το 93 είναι και η καλύτερη που πήγα ποτέ και έχω πάει σε εκατοντάδες κυριολεκτικά.Βεβαια εγώ όταν έφτασα μόλις ξεκίνησαν οπότε δεν έφαγα το ξενερωμα της αναμονής.Ναι, αλλά η συγκεκριμένη συναυλία για εμένα ήταν απογοήτευση.
Για να καταλάβεις, την έχω στην ίδια "κατάταξη" με τους GNR στο Ολυμπιακό Στάδιο το '93- σούπερ απογοήτευση εκείνη η συναυλία.
Το οτι ονοματα οπως μαλμστην/b.b. king σεπουλτουρα/beatles μπαινουν διπλα διπλα στην ιδια προταση με ξεπερναειΤο τι μου αρέσει εμένα και τι όχι, ουδεμία σχέση έχει με το ζητούμενο της επιδραστικότητας. Κι εμένα οι Sepultura μου αρέσουν περισσότερο από τους Beatles, αλλά δεν τίθεται θέμα, τι να κάνουμε τώρα. Θα το καταπιώ.
Καμιά φορά οι ακρότητες είναι αναγκαίες, προκειμένου να περάσει το μήνυμα...σεπουλτουρα/beatles
Ω ναι, ήταν απίστευτο ξενέρωμα, συν τον ήχο που ήταν μάπα.δεν έφαγα το ξενερωμα της αναμονής
Ήμουν κι εγώ εκεί, 16 χρονών τότε. Όσον αφορά την καθυστέρηση, το έκαναν κατά κόρον εκείνες τις εποχές. Εγώ είχα ακούσει ότι έπαιζαν γκολφ στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και δεν έφυγαν μέχρι να τελειώσει το ματς. Πολλές φήμες κυκλοφόρησαν αλλά το συμπέρασμα ένα: καφρίλες και έλλειψη σεβασμού στον κόσμο που σε πληρώνει. Το live μετά βέβαια μου άρεσε πολύ αλλά στα 16 δεν υπήρχαν και πολλά πράγματα που μπορούσαν να με ξενερώσουν.Αν θυμάμαι καλά φάγαμε το στήσιμο γιατί-απ' ότι διακινήθηκε μετά- κάποιος το είχε στρώσει στον ύπνο. Ο Slash ή ο Rose...
Το τι μου αρέσει εμένα και τι όχι, ουδεμία σχέση έχει με το ζητούμενο της επιδραστικότητας. Κι εμένα οι Sepultura μου αρέσουν περισσότερο από τους Beatles, αλλά δεν τίθεται θέμα, τι να κάνουμε τώρα. Θα το καταπιώ.
Αν μου επιτρεπεται αν καταλαβα τι μπορει ναι ειναι το gnr κατατασσεται στην κατηγορια σκουπιδιαΩ ναι, ήταν απίστευτο ξενέρωμα, συν τον ήχο που ήταν μάπα.
ΥΓ: Αν θυμάμαι καλά φάγαμε το στήσιμο γιατί-απ' ότι διακινήθηκε μετά- κάποιος το είχε στρώσει στον ύπνο. Ο Slash ή ο Rose...
Δεν εχω προβλημα. Αλλωστε ειναι ειλικρινής αποψη και το σηκωνει η κουβεντα μην πω οτι πλεον επιβάλλεταιΤώρα εκτίθεσαι εσύ.
Μιας και είμαι εδώ θα ρωτήσω τους ομοεθνείς του να δω τι λένε. Να ρωτήσω και για τον Κατή;Αφού το έκλεισα προηγουμένως, τι ήθελα ο μ@λ@κας και ξαναμπήκα να δω?
ΙνγκΒάι παρακαλώ.
Έτσι λένε τον Βάι στα Σουηδικά
Ρωτα επίσης αν ειχε προλαβει να δει τον Χιωτη να μας πει αν ηταν καλυτεροςΜιας και είμαι εδώ θα ρωτήσω τους ομοεθνείς του να δω τι λένε. Να ρωτήσω και για τον Κατή;
Να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση.Ρωτα επίσης αν ειχε προλαβει να δει τον Χιωτη να μας πει αν ηταν καλυτερος