• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Έχει το ροκ στοιχεια μπλουζ?

νταξει τι να σου πω, ο καθενας εχει τα κριτηρια και τα γουστα του, ο Vai δεν κολλαει πουθενα στο κομματι, κατι οι περιεργες γκριματσες του, κατι η υπερβολικη χρηση whammybar, ο ηχος του που μοιαζει με ηχο απο videogame 80's (moon cresta το λεγανε????) δεν ξερω δεν το ακουω ουτε μετα απο 3 καφασια μπυρα σε πανηγυρι.Οι αλλοι δυο το παλευουν

Ίσως όταν έχεις εντρυφήσει σε ένα είδος ως ακροατής (και παίχτης, αλλά όχι απαραίτητα), να είσαι λιγότερο ανεκτικός σε τέτοιες παρεκκλίσεις.

Προφανώς είναι και το θέμα της αισθητικής (πχ για τον Vai που αναφέρεις).

Το καταλαβαίνω. Το αναγνωρίζω να συμβαίνει και σε έμενα σε πολλές περιπτώσεις.

Ακούμε! Πως δεν ακούμε.

Και τους 3 Kings θα ακούσουμε. Και τον "οδοντίατρο" θα ακούσουμε. Και τον Yngwie θα ακούσουμε.

Και όλο και κάτι θα μας "γαργαλήσει" τα αυτιά από τον καθένα τους.

Με κάτι θείους Λάρηδες και τα συναφή το παλεύω (ακόμα) αλλά δεν το έχω προς το παρόν.
μόνο τους gipsy kings μη μου πεις...

οι θείοι Λάρηδες είναι άλλη πίστα, οι Χέντερσον, Χολντσγουορθ άλλη και η top είναι ο θείος Τζάγκο.

Σιγά σιγά θέλει.

Ο Μάγκας που είναι μαυριδερός (κι ευτυχώς ζωντανός) είναι και αυτός Γιανιώτης;

Μια και το έθιξες... Να φύγεις γρήγορα από εκεί. Παλιοχώρα... Έπεσαν (νωρίτερα) κουμπουριές σε εμπορικό κέντρο στο Μάλμο.
Το ξέρω εκεί ήταν τα κορίτσια μου χθες. Emporia  λέγεται. Ξεκαθάρισμα συμμοριών. Τους μπουζουριάσανε.

Υ.Γ. Όσοι είχαν παρκάρει εκεί τους έχουν δεσμεύσει τα αυτοκίνητα για έλεγχο. Εγώ ποδαράτο την έβγαζα έτσι κι αλλιώς. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να φύγεις γρήγορα από εκεί. Παλιοχώρα... Έπεσαν (νωρίτερα) κουμπουριές σε εμπορικό κέντρο στο Μάλμο.

Αν δει κανείς το αστυνομικό δελτίο της τελευταίας εβδομάδας στην Ελλάδα, θα του έλεγε να μείνει εκεί για πάντα.

Τι θέλεις?

Συμμορίες ανηλίκων?

Ναρκωτικά?

Φόνους?

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών?

Απ' όλα έχουμε.

Καλημέρα παιδιά τι κάνετε πως είστε?

Αν δει κανείς το αστυνομικό δελτίο της τελευταίας εβδομάδας στην Ελλάδα, θα του έλεγε να μείνει εκεί για πάντα.

Τι θέλεις?

Συμμορίες ανηλίκων?

Ναρκωτικά?

Φόνους?

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών?

Απ' όλα έχουμε.
Καλά τι φάση με τις συμμορίες ανηλίκων, έχετε δει κι εσείς στην περιοχή σας τίποτα περίεργους τύπους που κάνουν τους γκάνγκστερ?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back