- Πόντοι
- 4,208
Νταξ... δεν υπάρχεις ?G3 ήθελες?
Ο Σπύρος τώρα με έβαλε στην πρίζα με τους Soulfly- οπότε κάνω παράκαμψη για Totem, διότι με ιντρίγκαρε.
Την εποχή του Primitive (2000) τους άκουγα (μεταξύ άλλων βάρα-κοπάνα μπαντών) και μου άρεσαν.Μπράβο ρε παιδιά.
Αυτό θα πει "έχω ανοιχτούς ορίζοντες".
Το in trance είναι καταπληκτικό άλμπουμ..Για μένα ο καλύτερος, το μεγαλύτερο έμφυτο ταλέντο που υπήρξε πότε. Επαιζε έτσι πως όλοι τον γνωρίζουμε απο τα 18 του στους Steeler. Νο2 με πολυ μικρή διαφορά ο EVH, Νο3 ο Jon Uli Roth, οποίος ήταν κατά πολύ υποτιμημένος, αν και φοβερά τεχνικός και για την εποχή του ταχύτατος αλλά και με τόσο γλυκό και μελωδικό παίξιμο. Απλά το θέμα με τον Roth είναι οτι έβγαλε μερικούς δίσκους που έπαιζε Χεντριξιές, τίποτε το αξιόλογο. Αλλά απο το In Trance (1975) και μετά .... έσκαβε. Τεσπα βγηκαμε εκτός θέματος, το οποίο μετασχηματίστηκε για ακόμα μια φορά σε κάτι διαφορετικό.
Το in trance είναι καταπληκτικό άλμπουμ..
Εάν λες για τους scorpions θα συμφωνήσω.Αλλα το in trance θα είναι για πάντα το αγαπημένο μου.Και όχι μόνο αυτό.
Ωωωωωπα , ποια εμφάνιση των Maiden ήταν ", απογοήτευση" και μάλιστα στη Μαλακάσα ;;Χειρότερη από Ozzy και Maiden στην Μαλακάσα?
Έλα ντε! 2008 & 2018 που τους είδα ήταν φοβεροί.Ωωωωωπα , ποια εμφάνιση των Maiden ήταν ", απογοήτευση" και μάλιστα στη Μαλακάσα ;;
Έλα ντε! 2008 & 2018 που τους είδα ήταν φοβεροί.
πρέπει να κρατάμε και τη συζήτηση ζωντανή.Θα έπεφτα από τα σύννεφα....
1 ώρα πριν, mpamps είπε
Για να πικάρω λίγο τους "αντιδραστικούς" ( ? ) της παρέας, λίγο(τρόπος του λέγειν) blues - the Yngwie way.
Εμένα με αρέσει..φοβερό vibrato και bends...
Ακούμε! Πως δεν ακούμε.Και στο κάτω κάτω που λένε και τι με νοιάζει. Εγώ λεω, εσείς σιγά μην ακούσετε
38 λεπτά πριν, mpamps είπε
Θα διαφωνήσω με το "Καλυτερα ο καθ’ εις εφ’ ω ετάχθη".
Όλοι είναι ελεύθεροι να παίζουν ό,τι θέλουν. Κι ας μην το κάνουν "καλά". Όλο και κάτι μπορεί να έχουν να πουν. Εστω σε κάποιους.
Ο Gary πχ έκανε "2 καριέρες". Και πάλι καλά!
Για το κομμάτι δε θα διαφωνήσω. Έχω κι εγώ άλλες καλύτερες εκτελέσεις στο μυαλό μου.
Μια από αυτές είναι η παρακάτω. (Από μη blues-παίχτες).