ZIKO είπε:
Σαν να μου λες καλυτερα να αγορασεις γκαρσονιερα 20 τετραγωνικων χωρις μπανιο στην πλατεια Κολωνακιου ενω θα μπορουσες να αγορασεις μεζονετα 400 τμ με 2 πισινες στο Περαμα
Να σου πω εγω τι γινεται, ως μεγας ψυχολογος.
Ο marathon ρε παιδι μου τις γουσταρει τις
Gibson. Τελεια και παυλα. Ειναι Gibsonακιας γιατι ειναι γκατζετακιας. Του αρεσει ο μυθος και το design. Οπως του αρεσει και το MAC εναντια στα φτηνα lego PC.
Απο την αλλη εχει αρκετα ανοιχτο μυαλο να καταλαβει οτι ο "ηχος" δεν βρισκεται στο headstock. Oτι 99.99% των περιπτωσεων, το 99.99% των θνητων αυτιων, στο 99.99% των ηχητικων συστηματων, στο 99.99% των δωματιων στα οποια παιζουν, στο 99.99% των δακτυλων, βαλε μεσα και το distortion, reverb, delay, gain ... δεν μπορει να ακουσει διαφορα μαονι, maple, γεφυρα vintage η μη, brass saddles η οχι, 6 η 2 η καμια βιδα, american fender, mexican, Tokai, Les Paul, ουτε καν αν ειναι κιθαρα η midi μερικες φορες.... Ειναι και του χωρου και ετσι ξερει την δυναμη της διαφημισης/αυθυποβολης για την αξια του brand name. Κανει και τα δικα του με τα σωματα, necks κλπ και εχει δει απο πρωτο χερι διαμελισμενες κιθαρες και φανταζομαι διαπιστωσε οτι μεσα τους δεν κρυβοταν καποια κρυφη μαγεια που μονο το ταδε brandname ειχε και οι αλλες οχι οταν τις μακελεψε... Δεν αμφισβητει λοιπον τον ηχο που μπορει να παρει απο τις "υποδιεστερες" σε headstock (τουλαχιστον ανοικτα δεν το αμφισβητει...)
Και ετσι εχει βρει αυτη τη δικαιολογια για τον εαυτο του: Η
Gibson ειναι μελλοντικη επενδυση. Οχι για αυτον. Για τα παιδια. Για τη φουκαριαρα τη μανα.
Βαθια μεσα του ομως ξερει οτι εχει τσιμπησει γερα το δολωμα... Ειναι θυμα της ιδιας του της δουλειας (που ζουζουνιζει). Εχει γινει μερος της τροφικης αλυσιδας ενος αλλου επαγγελματια ιδιου τυπου με αυτον...
Το χειροκροτημα σας τωρα.... Ευχαριστω.