Εδώ μιλάμε, γελάμε, κλαίμε, ηδονιζόμαστε κοκ με HARDWARE. Hardware-heads united.

Παω σε λίγο να παραλάβω την νέα GPU από το πλαίσιο και να την φέρω σπίτι με τιμές αρχηγού κράτους. ?

Το απόγευμα έχει χειρουργείο.

Φίλουος, μισές πληροφορίες δίνεις, πες μας και ποια πας να παραλάβεις (πες καμια 4080 να αρχίζω να προσεύχομαι για σένα μην λιώσουν τα καλώδια τροφοδοσίας)

Το tower μου έχει βάρος 24,7 κιλά.

Ωχ, η μέση μου!

Να μην ξεχάσω νσ βάλω τη βάση στήριξης της GPU ?

Θα σου έλεγα να παρεις κανενα PCIe riser αν υποστηρίζει το κουτί σου να την βάλεις κάθετα (αντι για οριζόντια με σκαλωσιές λες και ειναι χώρος ανασκαφής) αλλά και με αυτά κατα καιρούς υπάρχουν θεματάκια...

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!

Δε βαζεις ολον τον πυργο οριζοντια λεω γω, εγω ετσι το χω, βεβαια δεν ξερω με τα τουρμπο και τις σκαστρες που βαζετε εκει μεσα τι παιζει, αλλα σε κανονικο pc, χωρις turbo boost του knight rider και αλμα πανω απο τη λιμνη του general lee, μια χαρα ειναι.

Τωρα θα μου πεις 25 κιλα πως να το γυρεις, ε παρε το γρυλο απο το αμαξι, αλλιως στειλς μηνυμα να ερθω με ανυψωτικο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@manosx πρεπει να δουμε το κουτί του πρώτα, απο την μια υποψιάζομαι οτι έχει παράθυρο στο πλάι (ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ!!!) από την άλλη πρεπει να δουμε διαταξη και θέση ανεμιστηρων, αν εχει υδροψυξη αν θα έχει θέμα (το ψυγειο το θέλουμε πιο ψηλά απο το block ή τουλάχιστον στην χειροτερη τις εισοδους/εξοδους του υγρου στο ψυγείο στο ίδιο υψος με το block) κοκ...

Καλα το παραθυρο ερχεται απο πανω, αλλα αυτα με την υδροψυξη και τις ιστοριες, αυτα φοβαμαι.

Και φυσικά το blower με το οποιο κάθάριζα τα συστήματα (ακόμα υπάρχει απλά δεν έχω μέση, χερι κοκ για να τα κουβαλάω στο μπαλκονι και να τα φυσάω για να φεύγει η κακαράτζα)...

100_2870 (Large).JPG

Καλα το παραθυρο ερχεται απο πανω, αλλα αυτα με την υδροψυξη και τις ιστοριες, αυτα φοβαμαι.

ΤΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΣΩΘΙΚΑ??? ?

Φίλουος, μισές πληροφορίες δίνεις, πες μας και ποια πας να παραλάβεις (πες καμια 4080 να αρχίζω να προσεύχομαι για σένα μην λιώσουν τα καλώδια τροφοδοσίας)

Ωχ, η μέση μου!

Θα σου έλεγα να παρεις κανενα PCIe riser αν υποστηρίζει το κουτί σου να την βάλεις κάθετα (αντι για οριζόντια με σκαλωσιές λες και ειναι χώρος ανασκαφής) αλλά και με αυτά κατα καιρούς υπάρχουν θεματάκια...

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!
Μακριά από εμένα riser και τέτοια. Θέλω απόλυτη απόδοση, απόλυτο bandwidth, απόλυτο SAM, resizable και τώρα πια είμαι RDNA2, και η προηγούμενη είναι RNDA, είναι ζωντανές οι AMD πια, το καταλαβαίνετε? Έχουν δεοξυριβοζονουκλεϊκο οξύ μέσα τους σαν εμάς!!! 

Τις έχουν φτιάξει οι ILLUMIMATI σας λέω καθ εικόνα και ομοίωση μας γιατι πολεμάνε την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ. 

Αυτός ο ΆΘΛΙΟΣ ANUBIS είναι από πίσω αλλα η σειρά RDNA2 είναι κρυφοχριστιανες, ειναι ΜΑΖΊΟΙ ΜΑΣ. 

Ο ΚΕΡΩΣ ΓΑΡ ΕΓΓΗΣ.... 

Στρατο, το δικό σου ήταν αριστουργημα γιατι ήταν μυθιστόρημα...το δικό μου δυστυχώς ήταν απλά η περιγραφή της πραγματικότητας (πες λογοτέχνης vs δημοσιογράφο, δεν υπαρχει συγκριση). ?

Όλα είναι αποτύπωση πραγματικότητας, είτε αυτή είναι οιονεί/εν δυνάμει πραγματικότητα είτε έχει ήδη υπάρξει.

Ο τρόπος αποτύπωσης είναι που κάνει την διαφορά.

Και ο δικός σου ήταν φοβερός.

Όλα είναι αποτύπωση πραγματικότητας, είτε αυτή είναι οιονεί/εν δυνάμει πραγματικότητα είτε έχει ήδη υπάρξει.

Στην περίπτωση του μυθιστορήματος σου ομως μεταξύ της πραγματικήτας που αποτύπωνες και του τελικου αποτέλεσματος, υπάρχουν καμιά 10αριά layers και αυτό ειναι τέχνη και εμπνευση.

Στην δικιά μου με τον δικο σου ορισμο, υπάρχει μισό layer (το layer της παράνοιας από την συγκεκριμένη κατάσταση), η πραγματικότητα απλά μέσα απο τα μάτια ένός ημίτρελλου...αυτό δεν έχει ούτε την τέχνη ουτε το βάθος του δικου σου.

Ο τρόπος αποτύπωσης είναι που κάνει την διαφορά.

Και ο δικός σου ήταν φοβερός.

Διαφωνώ με σέβασμό, ξέχνα το, δεν υπάρχει σύγκριση Στράτο, εσυ εποιησες τεχνη, εγώ απλά το diary of a madman.

Είναι η 6750 XT. 25w ΤDP πιο πάνω από την 5700XT

Τώρα σε λίγο μπαίνει στο PC μουαχαχαχαχα. 

Τωρα θα μου πεις 25 κιλα πως να το γυρεις, ε παρε το γρυλο απο το αμαξι, αλλιως στειλς μηνυμα να ερθω με ανυψωτικο.
Εχω ένα παλιό καλό συντηρημένο όμως Cosmos S. Αυτό με τις λαβές ?

IMG_20221208_213346.jpg

Η 5700 nitro plus που δεν χωράει σε αλλα full tower σε αυτό φαίνεται μικρή AGP?

Αφού δεν περίμενες λίγο για την 4090Ti τι να σου κάνω.

Μείνε με την Λίζα τώρα.

Α να χαθείτε βρε τεντυμπόυδες αραδιάζετε εκεί τα νούμερα τωγκαρτώνε λες και παίζετε ΚΙΝΟ, κι εγώ έχω μείνει με τημπαλιο 1060 3gb πουντηνε βάζω στο εικόνισμα κάθε βράδυ μημουμπάθει τίποτα και δεν ημπορώ ναντηναντιγκαταστήσω. Και να τρέμω την ώρα που...

Αφού δεν περίμενες λίγο για την 4090Ti τι να σου κάνω.

Μείνε με την Λίζα τώρα.
για 1080p την 4090 Τi τι να την κάνω?

Αυτή είναι για όσους απολαμβάνουν την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ 2.0

(φοροφυγάδες, διαπλεκόμενοι, υπουργοί και σόγια, υπερεργολάβοι, επίορκοι, εφοπλιστές-καναλάρχες- δημοσιογράφοι -dealers, influencers και οι λοιπές παραγωγικές τάξεις χαχαχαχαχαχαχαχα?)

Η για κανέναν επαγγελματία που ρεντάρει, καναν bitcoiνα αν και η 5700ΧΤ που έχω είναι από τις καλύτερες για miners, με παρακάλαγε ένας να του τη δώσω 1000 ευρώ ή να μου πάρει την 6700 και δεν του την έδωσα. Έτσι για σπάσιμο.

Λοιπόν, τα σβήνω όλα, καθαρίζω drivers, bios κλπ, αρχίζει η εγχείριση άντε να τελειώνω γιατί έχω σε τρεις ώρες και zoom meeting ?

για 1080p την 4090 Τi τι να την κάνω?

Ε πάρε και μια οθόνη της προκοπής ντε.

Δεν βλέπεις εμένα που είμαι με 17άρα TFT ακόμα λέμε?

Αφού λ7 υπάρχουν ασούμε.

Με τι τροφοδοτικο βρε Στράτο ...

maxresdefault.jpg

κι εγώ έχω μείνει με τημπαλιο 1060 3gb πουντηνε βάζω στο εικόνισμα κάθε βράδυ μημουμπάθει τίποτα και δεν ημπορώ ναντηναντιγκαταστήσω. Και να τρέμω την ώρα που...

Ελα, σταμάτα σε νιωθω, 5 χρόνια ειχα μείνει με μία δαύτη...κρέμασε  χαντρούλα και όλα θα πάνε καλα...

Αυτό θέλει ΔΕΗ, αν είναι να αρχισει να πουλάει ακίνητα απο τώρα... ?

Trending...

Νέα θέματα

Back