Εδώ μιλάμε, γελάμε, κλαίμε, ηδονιζόμαστε κοκ με HARDWARE. Hardware-heads united.

1. μοναδική εβδομάδα που κράτησα το Ultra

2. είμαι με την 4:3 17άρα TFT?

3. εχω δεί και 218V έχω δεί και 245V...

1. Γιατί τόσο λίγο? Για πες.

2. Εγώ είμαι ακόμα με μια IBM 17άρα TFT από το 2007.

3. Εγώ στο UPS έχω δει και 180v, με τις λάμπες στο σπίτι να τρεμοπαίζουν φέγγοντας σαν λυχνάρια.

Να σου πω ενα ωραιο σχετικα με υπερταση:

Ειμαι στο σπιτι φιλου, γκουρου πληροφορικαριου απο τους λιγους, με δουλειες στην Αμερικη και τετοια. Μας εχει βγαλει μασες, κατι ξυδια, κατι περιεργα, αλλα βλεπω εντωμεταξυ εκει και τα μπλιμπλικια του, κατι εξωγηινα για την εποχη,  του λεω καλη φαση ολα αυτα, αλλα με το ρευμα που εχουμε στην ελλαδα δεν τα βλεπω καλα, μου κανει "σωπα ρε, αυτο δεν το ειδες;" και οντως δεν το ειχα δει, νομιζα οτι ηταν καλοριφερ, αλλα δεν ηταν καλοριφερ, το online ups του ηταν ?

Attachments

• DSC00003.JPG
    DSC00003.JPG
    20.5 KB · Εμφανίσεις: 0
1. Γιατί τόσο λίγο? Για πες.

Τα έχω πεί στο διπλανό thread μπρέ (3η παράγραφος, για το 2009 σε αυτό αναφέρομαι)... ?

(καλά τα έχω πει και αλλού σε συζητήσεις περι modelers κοκ αλλά δεν έχει σημασία)

2. Εγώ είμαι ακόμα με μια IBM 17άρα TFT από το 2007.

Γιατί παλουκαρι μου?

@everyone, ρεφενέ παίδες, βάζουμε όλοι και του παιρνουμε μια 27άρα 4Κ (και δώρο μεγενθυντικό φακό γιατι με το scaling των Win δεν θα βγάλεις ακρη).

3. Εγώ στο UPS έχω δει και 180v, με τις λάμπες στο σπίτι να τρεμοπαίζουν φέγγοντας σαν λυχνάρια.

?

Να πω την μαυρη αλήθεια κάτω από 200V είχα δεί ένα και μοναδικό καλοκαίρι, πρεπει να εσκαγαν οι Μ/Σ της ΔΕΗ σαν πασχαλινά βαρελώτα εκείνη την εποχή...καμία απώλεια ευτυχώς...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
1. Τα έχω πεί στο διπλανό thread μπρέ (3η παράγραφος, για το 2009 σε αυτό αναφέρομαι)... ?

2. Γιατί παλουκαρι μου?

1. Αααα στο Ultra αναφερόσουν εκεί λοιπόν.

Εμ που να καταλάβω ποιο ήταν το μόντελερ του φίλου σου?

2. 1ον χρήματα, και 2ον δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη ανάγκη για κάτι άλλο (αν και τώρα τελευταία το ψιλοσκέφτομαι).

27άρα δεν χωράει στο γραφειάκι μου, μέχρι 24άρα.

1ον χρήματα, και 2ον δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη ανάγκη για κάτι άλλο (αν και τώρα τελευταία το ψιλοσκέφτομαι).

Πάρε βρε κυρφιουζιονάρα μου με ένα κατοστάρικο μια 22άρα η με 120 μια 24άρα. Ολόκληρο σταγόναστονωκεανόπαςς θα παρς.

Γι αυτό τι έχετε να πείτε?

Προβολή συνημμένου 34309

Ο δικέφαλος θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα.

Δοκίμασε άρσεις αλτήρων με συστροφή για καλή κορύφωση. :classic_tongue:

Έχω εδώ κάπου ακόμα την παλιά μου GTs 250.

Έχω εδώ ακόμα την παλιά μου GTs 250.
τώρα δεν υπάρχει τίποτα.

Τα παράτησα όλα, μόνο τρώω γιατί έρχεται πείνα και θέλω να ευχαριστηθώ το φαϊ.

χαψχαχαχαχαχαχα?

1. Αααα στο Ultra αναφερόσουν εκεί λοιπόν.

Εμ που να καταλάβω ποιο ήταν το μόντελερ του φίλου σου?

Εχεις και εσύ τα δίκια σου, σε τετοιες generic συζητήσεις παντα αποφευγω να λέω κατασκευαστή και μοντέλο γιατί πολλοί θα εστιαζαν εκει και ενδεχομένως θα έχαναν το point...αλλά ναι, αυτό δοκίμασα σε πραγματικές συνθήκες με τελικό (mesa παρακαλω) και 4χ12 (μια Peavey που τις γουσταρα) και direct συγκριση με τον μεταλ πανελ του παιδιου...

Αν δεις την φωτο, τερμα αριστερα στο επιπλάκι υπαρχει ενας μικτης και ακουστικά, τερμα δεξια (δεν υπαρχει στην φωτο) υπάρχει το custom isolation box που ειχα φτιαξει με 2-3 μικρόφωνα μέσα κοκ. Για μέρες γινόταν blind test (στην κυριολεξια, 2 ιδια καλώδια μπερδεμένα, ένα προς Plexi, το αλλο προς Ultra, ακροαση δυνατα μονο απο τα ακουστικά)... ?

Αλλες εποχές Στράτο, είχε και μολις 10 user cab slots οπότε ακόμα και οι δοκιμές σε IRs δεν ηταν και το πιο ευκολο πράγμα (κατάφερα να δοκιμάσω καμια 150αριά τότε)...δεν ήμουν έτοιμος για τέτοιο μηχάνημα τοτε ή αυτό δεν είχε ωριμάσει τοσο για τις συνθήκες στις οποιες θα το χρησιμοποιουσα εγώ (σιγουρα όχι στο δωματιο με τελικο και 4χ12)...

Δεν τρέχει τιποτα, εμπειρια απεκτησα, τα χρήματα μου τα πήρα πίσω (G66 rulez, τέλος), στην 2η γενιά με κέρδισε αυτή η εταιρεία οριστικά, οπότε είμαι με 3ης γενιάς πλέον.

2. 1ον χρήματα, και 2ον δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη ανάγκη για κάτι άλλο (αν και τώρα τελευταία το ψιλοσκέφτομαι).

My fault...

@everyone, ρεφενε για 24άρα στα 8Κ σετ με τηλεσκόπιο (για τον ίδιο λόγο στα Win)

?

Πάρε βρε κυρφιουζιονάρα μου με ένα κατοστάρικο μια 22άρα η με 120 μια 24άρα.

Εσύ μάλλον θέλεις να μου χαλάσεις τα μάτια ασούμε.

24άρα με 120 θέλει και γυαλιά προστασίας. :classic_tongue:

Να μου 'λεγες με 600 να σου πω ναι.

Προέχει ακόμα η κάρτα ήχου όμως.

Αν και έτσι που τα βλέπω ... δεν τα βλέπω (δεν παίζω καν κιθάρα πια, τι να την κάνω την κάρτα?).

Κοψτε το δουλεμα βρε ρεμάλια!

@cos_dr  Κωστή, εγώ μαζί σου, θυμάμαι οτι οι drivers της Nvidia για την 275 ήταν πολύ βαριοι, πως να μην κάνεις ποντικια...

Κοψτε το δουλεμα βρε ρεμάλια!

@cos_dr  Κωστή, εγώ μαζί σου, θυμάμαι οτι οι drivers της Nvidia για την 275 ήταν πολύ βαριοι, πως να μην κάνεις ποντικια...
Δεν έχω όρεξη να ψάχνω φωτογραφίες με atari st amstrad και Amiga 

Δεν έχω όρεξη να ψάχνω φωτογραφίες με atari st amstrad και Amiga 

Αστο βρε Κωστή, αστο μην βρεις καμια φωτογραφία και σε δουμε με κανά ροζ αμάνικο μπλουζάκι...

(άκους εκει Amiga, ATARI ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ PANAFLO OTAN ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΣΤΙΣ 10000RPMS!!!) ?

O atari ειχε τοσο καλο χρονισμο στα midi, που μπορουσες να ακουσεις το precount click απο μετρονομο, να πατησεις το play ακριβως στην πρωτη θεση του μετρου, και εμπαινε η λουπα συγχρονισμενη κανονικα, για δοκιμαστε το αυτο με τους οκταπυρηνους να δω κατι.

O atari ειχε τοσο καλο χρονισμο στα midi, που μπορουσες να ακουσεις το precount click απο μετρονομο, να πατησεις το play ακριβως στην πρωτη θεση του μετρου, και εμπαινε η λουπα συγχρονισμενη κανονικα, για δοκιμαστε το αυτο με τους οκταπυρηνους να δω κατι.

Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά .... :classic_tongue:

Trending...

Νέα θέματα

Back