- Πόντοι
- 4,208
Όχι ρε γμτ, έφαγα ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ........
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?
Όχι ρε γμτ, κρίμα.
Όχι ρε γμτ, έφαγα ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ........
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?
Μα καλά, πιστεύετε όποια θλιβερή ιστορία και να σας πουν?Όχι ρε γμτ, κρίμα.
Μα καλά, πιστεύετε όποια θλιβερή ιστορία και να σας πουν?
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα??
Σωστοοοοος.Οχι βρε, μόνο οτι εχει σχεση με BSOD και AMD drivers, για αυτό τρόμαξαν οι ανθρωποι...?
Μα καλά, πιστεύετε όποια θλιβερή ιστορία και να σας πουν?
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα??
εννοείται και όπως είπα είχα κάνει reset το bios, ακόμα και το XMP profile στις μνήμες να βγει και ας μην χρειάζεται.@cos_dr Κωστα επειδή και εγώ το πιστεψα, χωρις πλακα, όταν το είδα έγραφα ποστ με ερώτηση αν πριν ξηλώσεις την παλιά θέρισες τους drivers με DDU πρώτα...
EDIT: DDU = Display Driver Uninstaller
Μάνο, έχω φαει μεγάλη ήττα με AMD και 4870 κάρτα , την εποχή εκείνη τους έκαιγαν οι drivers.Εγω το έχω ξαναναφέρει...ΜΙΑ φορά πήρα AMD επεξεργαστή (Athlon 1Ghz) και είναι ο ένας και μοναδικός επεξεργαστής που απλά μου κάηκε την εποχη που οι AMD δεν ειχαν καν thermal diode μέσα τους, οι motherboards τους ειχαν διμεταλλικο ελασμα, οπότε η όποια προστασία θερμοκρασιας και αυτόματο shitdown γινοταν απο τις motherboard, οχι απο τις CPU οπως γινοταν στους Intel. Πριν και μετά απο αυτόν ξε****ζα ότι CPU επεφτε στα χέρια μου στο OC και με Vcore οχι λακαμιες και ΠΑΛΙ δεν μου εφυγε κανένας (ουτε έγινε degrade).
Ακόμα πρεπει να υπαρχει βιντεακι στο YT με P3 Ghz που δουλευει και του αφαιρουν την ψυκτρα και AMD που κανουν το ίδιο...με την διαφορά οτι βγάζει καπνους και αυτοκαταστρέφεται...ετσι για να θυμόνται οι παλιοι και να μαθαίνουν και οι νέοι τι ήταν η AMD έτσι?
ΥΓ: ΟΚ, μου ειχε χαρισει και ενας φιλος μια HD 5450 ή κάτι τέτοιο...δυστυχώς ήμουν biased για πολλες δεκαετιες (και ειδικα για drivers) οπότε μακρια απο εμένα και αγαπημένοι...ΒΕΒΑΙΑ, έχω και κατι ιστορίες ΠΟΛΥ προσφατες δυστυχώς και για τις μαλακιες και τους drivers της Intel αλλά ας κρύψουμε λόγια...προς το παρόν...
Για την πλατφόρμα AMD έχουν αλλάξει ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ εως ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ τα πράγματα.
Εγώ το δέχομαι και δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς με την INTEL, το δήλωσα.Πρώτον, είσαι αιρετικός...ΟΚ, να, το είπα...
Και αφού το έβγαλα και αυτό απο το σύστημα μου, συνεχιζω...
Βρε Κωστή, έπρεπε να μεγαλώσεις και να γεράσεις με AMD συστήματα για να αγγίξεις απλά την τελειότητα μετα απο 25 χρόνια ταλαιπωρίας, όταν με την Ιντελ απλά αγόραζες την τελειότητα (εεεεεεχμμμ, γκουχ-γκούχ)...και ναι ΡΕ, η τελειότητα κοστίζει!!! ?
Παλιοαρίστεροι αμετανόητοι AMDάκηδες!!! ?
ε, εντάξει, άλλη φαση.Φιλε, καλα τα 3d και οι amd και αυτα, αλλα παραδεξου το, την αισθηση να παιζεις στο καταγωγι double dragon και outrun δε θα μας τη δωσει ουτε ο υπολογιστης της nasa.? Για να μην ξοδευεσαι στο λεω ?