- Πόντοι
- 16
... εκτός από την κωλοπιλάλα που έχει πιάσει τη Φέντερ να αρπάξει φράγκα από παντού :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll:.......μονο και μονο αυτα δικαιολογουν τα παντα.........
Γιαυτό ψωνίζετε GIBSON :twisted:
... εκτός από την κωλοπιλάλα που έχει πιάσει τη Φέντερ να αρπάξει φράγκα από παντού :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll:.......μονο και μονο αυτα δικαιολογουν τα παντα.........
Καλα ρε παιδια ποσο χρονων ειστε??? :lol: :lol: :lol: :lol:+1000 :twisted:... εκτός από την κωλοπιλάλα που έχει πιάσει τη Φέντερ να αρπάξει φράγκα από παντού :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll:.......μονο και μονο αυτα δικαιολογουν τα παντα.........
(Όσο και να ΜΗΝ θέλω να το πιστέψω αυτό)
Δεν πετάμε στα σύννεφα Νίκο... όμως:Καλα ρε παιδια ποσο χρονων ειστε??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ξερετε καμμια πολυεθνικη εταιρεια που να μην προσπαθει να αρπαξει φραγκα απο παντου??
που να δειτε η Gibson τι κανει (απο εκβιασμους μικρων καταστηματαρχων μεχρι ανεβασμα των τιμων της καθε ....λεπτο που περναει)
it is the western world baby...
(οχι θα το εκαναν για τη ψυχη της μανας τους!) :lol: :lol: :lol:
that's the spirit !! :lol:Τελείωσε... φτιάχνω μια Frankenstrat II... έτσι για το γαμώτο! icon_twisted.gif icon_lol.gif
Αρχηγέ μου, όσο δεν χωνεύω τη Gibson (για να θυμηθούμε το Λεβέντη, είμαι ένας φαιδρός εγκάθετος, το ξέρω...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλυτερα να τα αρπαζει η fender μπας και αγορασουμε καμμια στιγμη τη Gibson γιατι πολυ μας κουνιουνται οι Gibsonαδες τελευταια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε εταιρεια ειναι η fender δεν ειναι φιλανθρωπικο σωματειο..........
28. :lol: :lol: :lol:Καλα ρε παιδια ποσο χρονων ειστε??? :lol: :lol: :lol: :lol: