Όπως σας έλεγα, μια και δεν έχω καταλήξει ακόμα με το βίντεο του Soldano, έφτιαξα ένα making of.
Εδώ λοιπόν και σε HD
Εδώ λοιπόν και σε HD
Θα μας κλεισουν μεσα...Ειμαι στο 14ο λεπτο κ λεω μακαρι να κραταγε πανω απο ωρα!
Κοιταξε να δεις, αν εκτιμαω τη μουσικη που ακουω (που στη δικη σου περιπτωση ισχυει), το να βλεπω το ποσο διαφορετικη προσεγγιση απο εμενα εχει στο πως γραφει καθενας, πως δουλευει μεσα απο διαφορετικα daw κλπ το απολαμβανω.Θα μας κλεισουν μεσα...
Κοιταξε να δεις, αν εκτιμαω τη μουσικη που ακουω (που στη δικη σου περιπτωση ισχυει), το να βλεπω το ποσο διαφορετικη προσεγγιση απο εμενα εχει στο πως γραφει καθενας, πως δουλευει μεσα απο διαφορετικα daw κλπ το απολαμβανω.
Εμενα πχ το workflow μου ειναι τετοιο (κ τα κολληματα μου να ηχογραφω κιθαρες, μπασα κ να γραφω τυμπανα με συγκεκριμενο τροπο, που στο τελος... χανω τις ιδεες μου) που κατι τετοια βιντεο μου ανοιγουν τα ματια. Κ τα κυνηγαω κιολας μπας κ τσιμπησω τιποτε στη δικη μου προσεγγιση. Ειδικα καθε φορα που θελω να γραψω κατι prog φτυνω αιμα (κ μενει συνηθως στη μεση).
Οποτε συγχωρεσε με αλλα επιμενω σε αυτο που ειπα πριν? (ενταξει δεν ειμαι πλεον στο 14ο λεπτο, μονο αυτο αλλαξε?)