- Πόντοι
- 2,638
Αυτά να λείπουν αξιότιμο μέλος....Που είναι ρε παιδιά ο @Trolley να μας εξηγήσει ως συνήθως πως δουλεύει η αγορά για να καταλάβουμε καλύτερα το pricing![]()
Αυτά να λείπουν αξιότιμο μέλος....Που είναι ρε παιδιά ο @Trolley να μας εξηγήσει ως συνήθως πως δουλεύει η αγορά για να καταλάβουμε καλύτερα το pricing![]()
ενα θα σου πω!!!!! Το ξερω.-!Βρίσκεσαι στον μοναδικό ίσως εν Ελλάδι χώρο που αρκετοί ξέρουν τί είναι επένδυση σε gear.
Εγώ στην πραγματικότητα απλά στάθηκα τυχερός, δεν ασχολούμαι με το να βγάλω χρήματα απ' τη φάση, απλά κοιτάζω να μην μπαίνω μέσα μπούνια, γιατί εύκολα αυτό το χόμπι μπορεί να γίνει μη βιώσιμο.
(Φυσικά αν βρίσκονταν άλλα δύο RY30 στις αγγελίες σήμερα με 50€ θα τα αγόραζα και μπορεί να κράταγα το ένα, αν και μάλλόν όχι![]()
![]()
![]()
)
Λοιπον Οντις, εισαι και ομοθρησκος κι αυτο μετραει παραπανω οπως καταλαβαινεις!!!!!Ο κολλητός μου είχε κάποτε το OP1 και το είχα σκαλίσει 5-6 φορές. 'Εχω αποφασίσει, ως άσχετος με τα συνθια, ότι αν κερδίσω κανα λαχείο και έχω λεφτά για πέταμα θα πάρω ένα για να παίζω wub wub και διαστημικά pads στην τουαλέτα, οπότε χαίρομαι που δε το έχει φάει η μαρμάγκα και βγαίνουν καινούρια μοντέλα ακόμα. One of these days (λογικά).
αυτο και... Το Arturia Astrolab!!!!!Αυτό και ένα καλό macbook pro ή ένα Montage M και ένα laptop του χιλιάρικου με windows?
Ερώτηση τύπου όμορφος και πλούσιος ή φτωχός και άσχημος;Αυτό και ένα καλό macbook pro ή ένα Montage M και ένα laptop του χιλιάρικου με windows?
Και οι δύο επιλογές βέβαια κοστίζουν το ίδιο σε χρήματα.Ερώτηση τύπου όμορφος και πλούσιος ή φτωχός και άσχημος;![]()
τα λεφτά είναι πολλά, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα
Το εργαλείο θέλει δουλειά.![]()
θελω κουμπια!!!!!Για linear φαση παιζουν για κινητα cubasis και τετοια, ειναι και τσαμπα σε σχεση με αυτο το μαραφετι, ειναι και αυτα μια ιδεα.
Με τόσα λεφτά που κάνει δεν έπρεπε να κολλάει καθόλου .ο βασικος λογος ειναι ενας!
Δε γραφεις full-length!!!!!
το οτι κολαει λιγο σιγα!!!!!!!!!!
εχουμε ζησει κι εχουμε ζησει!!!!!
πρεπει να ειναι αψεγαδιαστο!!! (το αυτικινητο)!Με τόσα λεφτά που κάνει δεν έπρεπε να κολλάει καθόλου .Στο ντουλαπάκι της φερραρι που παρκάρει ο φραγκατος στο Μονακό και ανοίγουν την πόρτα να βγει η ουκρανεζα η δίμετρη
![]()
Teenage mutant engineering turtles.πρεπει να ειναι αψεγαδιαστο!!! (το αυτικινητο)!
για φαντασου, να εχει καμια κοφτερη επιφανια και να πιαστει το φορεμα της κοπελας και να σκιστει!!!!!
Οχι τιποτ'αλλο,,, ποιος θα ακουει τη γκρινια μετα!!!!!!!!!!