Τι μουσική ακούτε τώρα;

10001 μπουθαρίστες του ΝΟΙΖ ημπορούν να μας πιούνε με τι κιθάρα παίζει, πόσους παραμορφωτές έχει και ποιους, με τι ρυθμίσεις, ποιόν ενισχυτή, πως να παίξουμε το σόλο, τα ρυθμικά κλπ.
Φτιάξτε ρε κακόμοιρα τπτ δικό σας, ένα ΛΑ ρε γκέι μου

Gibson, TS, Vox.

Αν σας αρέσει η country/folk (αλλά κι αν όχι), κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και ακούστε τα 2 άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει οι παραπάνω.

Για άλμπουμ δεν πάω (περνάω περίοδο ορχηστρικής μουσικής), αλλά η τίμια πρότασή σου και η ωραία εικόνα με έπεισαν να πατήσω το play. Ωραίο πράγμα, μνήμη από το πως ήταν ο κόσμος μας πριν τους υπολογιστές και τους influencers. Από ΄μένα είναι "ναι".

Επιτέλους, ανακαλύφθηκε το μυστικό βίντεο από τα στούντιο sessions των πληκτράδων του noiz, στο στούντιο τους.

Στο 00:04 βλέπουμε ένα παλαιότερο μέλος τον OurDarkness μαζί με το alter ego του, την ώρα που ελέγχουν το κούρδισμα των ράβδων πλουτωνίου.

Στο 01:49 εμφανίζεται ο manosx ο οποίος μόλις έχει εντοπίσει μία ατέλεια στα πρίμα της μίξης.

Στο 16:17 ο Σάμη Παράγκα, ετοιμάζει το υπερ-όπλο ενάντια στους συστημικούς κιθαρίστες, στους οποίους ασφαλώς δεν ανήκει.

Στο 23:11 ο kpeyos μεταμφιεσμένος, έχοντας μόλις δει τα ολέθρια αποτελέσματα ηχοχρωματικής παρέμβασης εκ' μέρους των ανηψιών του, ακριβώς από πίσω.

Στο 26:16 ο siachamis πατσάρει τον κιθαρίστα με τα ακουστικά, μέσα από ένα τυπικό ρηβέρμπ.

Στο 33:13 είναι ένα απλός τεχνικός του ΟΤΕ, αλλά ωραίο παιδί, οπότε τον κρατήσαμε στο βίντεο.

Στο 51:25 ο Καταρράκτης με το Montage και μία θαυμάστρια του.

Στο 58:42, ο stavrosD80 παραδίδει σεμινάριο σε νεανίες που έχουν έρθει να ξεστραβωθούνε.

Στο 56:06 διακρίνομαι και εγώ αριστερά που έχω πάει να φτιάξω τα κομπιούτερ, αλλά μου δίνουν οδηγίες για να πάω να πάρω καφέδες.

Στο 01:07:05, ο cos_dr λίγο πριν τον κτυπήσει το ρεύμα (φοράει αθλητικά όμως).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back