Επιτέλους, ανακαλύφθηκε το μυστικό βίντεο από τα στούντιο sessions των πληκτράδων του noiz, στο στούντιο τους.
Στο 00:04 βλέπουμε ένα παλαιότερο μέλος τον OurDarkness μαζί με το alter ego του, την ώρα που ελέγχουν το κούρδισμα των ράβδων πλουτωνίου.
Στο 01:49 εμφανίζεται ο manosx ο οποίος μόλις έχει εντοπίσει μία ατέλεια στα πρίμα της μίξης.
Στο 16:17 ο Σάμη Παράγκα, ετοιμάζει το υπερ-όπλο ενάντια στους συστημικούς κιθαρίστες, στους οποίους ασφαλώς δεν ανήκει.
Στο 23:11 ο kpeyos μεταμφιεσμένος, έχοντας μόλις δει τα ολέθρια αποτελέσματα ηχοχρωματικής παρέμβασης εκ' μέρους των ανηψιών του, ακριβώς από πίσω.
Στο 26:16 ο siachamis πατσάρει τον κιθαρίστα με τα ακουστικά, μέσα από ένα τυπικό ρηβέρμπ.
Στο 33:13 είναι ένα απλός τεχνικός του ΟΤΕ, αλλά ωραίο παιδί, οπότε τον κρατήσαμε στο βίντεο.
Στο 51:25 ο Καταρράκτης με το Montage και μία θαυμάστρια του.
Στο 58:42, ο stavrosD80 παραδίδει σεμινάριο σε νεανίες που έχουν έρθει να ξεστραβωθούνε.
Στο 56:06 διακρίνομαι και εγώ αριστερά που έχω πάει να φτιάξω τα κομπιούτερ, αλλά μου δίνουν οδηγίες για να πάω να πάρω καφέδες.
Στο 01:07:05, ο cos_dr λίγο πριν τον κτυπήσει το ρεύμα (φοράει αθλητικά όμως).