My new strat - blues jam

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,213

Έπειτα από μια ανταλλαγή, ήρθε στα χέρια μου αυτή η πανέμορφη στρατ του 2014. Είναι american special, ειδική έκδοση με λεπτό nitro finish και χρώμα violinburst.
Μεράκλωσε και ο γιος μου και εκατσε στο πιάνο να με συνοδέψει...

Επίσης, μου ακούγεται πολύ "stratty". Προφανές, είναι Strat; Πρέπει να προσδιοριστούν τα κριτήρια που κάνουν μια Strat να ακούγεται πιο Stratty από μια άλλη

Πρέπει να προσδιοριστούν τα κριτήρια που κάνουν μια Strat να ακούγεται πιο Stratty από μια άλλη

CS 69 Pickups...

Υγ: το finish τα σπάει
Και λίγα λες...

IMG_0766a.jpg
IMG_0767a.jpg
IMG_0769a.jpg
IMG_0768a.jpg

Δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω μαζί σου. Είναι από τις πιο ομορφες στρατ που έχω δει, και σίγουρα η ομορφότερη της συλλογής μου.

Μισω οτιδηποτε πλησιαζει εστω και λιγο σε sunburst............αλλα αυτο ειναι κουκλα.Btw, ωραιο τζαμαρισμα και υποθετω οτι αφου συνεισεφερε και αλλο μελος της οικογενειας, θα το διασκεδασες περισσοτερο.

Του έλεγα να κάνει υπομονή 2 λεπτά και να μην μπει στο πλάνο. Δεν άντεξε και ήθελε να πάει στο πιάνο… 😁

Οπότε κάθομαι στο pc και παίζω, παρατάει τα παιχνίδια του και έρχεται στο πιάνο να παίξει τα δικά του, μερακλωμένος. Ψηλώνω εγώ τα μόνιτορ για να με ακούω, ψηλώνει και αυτός το πιάνο. Μετά από ένα σημείο παρατάω την κιθάρα και τον αφήνω να παίζει. Τζαμαρουμε και μαζί συχνά.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back